Matrix - centar za stranski jazici i kompjuteri

МATRIX - School of foreign languages is your Passport to the World!

31/08/2022

Новата учебна година во Матрикс започнува на 12 Септември. Постоечките групи продолжуваат во договорените термини, а сите нови заинтересирани слушатели може да се информираат за курсевите на
тел. бр. 075 594 887.
СРЕЌНА И УСПЕШНА НОВА УЧЕБНА ГОДИНА!!!

31/12/2021
09/09/2021

Уписи во тек!
Настава со физичко присуство или онлајн-бројот на слушатели е ограничен
Информации и запишување во просториите на Матрикс наспроти ООУ "Васил Главинов" или на тел. 075/374-165

31/08/2021

УПИСИ ВО ТЕК!

Photos from Matrix - centar za stranski jazici i kompjuteri's post 24/08/2021
24/08/2021

УПИСИ !!!

22/06/2021

УПИСИ ЗА ЛЕТНИ КУРСЕВИ ВО МАТРИКС!!!

Want your school to be the top-listed School/college in Veles?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Среќна Нова 2021 година
Среќни Новогодишни и Божиќни празници Ви посакува Матрикс :)
Среќни Новогодишни и Божиќни празници Ви посакува училиштето за странски јазици "МАТРИКС"

Location

Category

Website

Address

Шефки Сале бр. 1
Veles
1400
Other Education in Veles (show all)
Veles Niz Minatoto Veles Niz Minatoto
Veles, 1400

Од Кал да си, од Велес да си! 1 4 0 0

Schools Challenge for Forensic Science Schools Challenge for Forensic Science
Veles, 1400

KA229 Exchange of Good Practices Participating organizations: Szkola Podstawowa nr 9 Kolobrzeg, Poland; SOU "Gimnazija Koco Racin" - Veles, Macedonia; AGRUPAMENTO DE ESCOLAS DE BARCELOS, Portugal; IES TEROR, Spain; I.T.I.S."PANELLA-VALLAURI, Italy

SkillUp Academy SkillUp Academy
Костурска бр. 5
Veles

Програмирај ја својата иднина💻🌐 Академија за програмирање за деца и тинејџери

ООУ „Васил Главинов“-Велес ООУ „Васил Главинов“-Велес
Никола Карев бр. 2
Veles, 1400

ООУ „Васил Главинов“-Велес ул. „Никола Карев“ бр.2

Центар за стимулација, раст и развој „Старс“ Центар за стимулација, раст и развој „Старс“
Goce Delchev Br. 22/7
Veles, 1400

Прв приватен центар во регионот. Индивидуални дефектолошки, логопедски и неурофидбек третмани.

Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm
Jabollçishtë I Epërm
Veles, 1413

Оуд Лазар Лазаревски Велес Оуд Лазар Лазаревски Велес
Ulica D-r. Hristo Tatarchev Br. 3
Veles, 1400

English Club - Училиште за Странски Јазици English Club - Училиште за Странски Јазици
Ulica Sefki Sali 12
Veles

Научете течно да комуницирате и беспрекорно да го разб

Defektolog Marija- Veles Defektolog Marija- Veles
Veles, 1400

Special education and rehabilitation