Instruktor Jove Dimovski

Instruktor Jove Dimovski

обука за возачи

Operating as usual

20/07/2023

На прав пат 🤣

Photos from Instruktor Jove Dimovski's post 13/07/2023

Обука F категорија

03/07/2023
23/06/2023

Правилно ли е поставен знакот?

16/06/2023

Со нов возен парк 🤣 ЈКП

29/05/2023

Дијагностика

27/05/2023

МВР

19/03/2023

Почетник

14/02/2023

Man 🤣

17/11/2022

Редизајн

Want your school to be the top-listed School/college?

Videos (show all)

Telephone

Website