Hoxhë Nesim Demiri

Hoxhë Nesim Demiri

Faqe Zyrtare

Operating as usual

14/07/2023

Rukja është katër llojesh.

E para: Çfarëdo që është me fjalët e Allahut të Madhëruar, me emrat e Tij të bukur dhe cilësitë e Tij të larta, atëherë kjo është e lejuar edhe e preferuar.

E dyta: ky lloj i bashkëngjitet llojit të parë nga ajo që u përmend ,me Dhiker dhe lutje (dua) që janë transmetuar, kjo e ka vendimin si ajo e mëparshmja.

E treta: Ajo që është nga Dhikri dhe lutja(dua) që nuk është transmetuar, e cila nuk kundërshton atë që është në traditë, dhe kjo është gjithashtu e lejuar.

E katërta: Ajo që nuk ka kuptim , si p.sh. rukjet që ishin në xhahilijet, kjo duhet të shmanget që të mos ketë shirk apo ndonjë gjë që të shpie në shirk.

Përshtati: Hoxhë Nesim Demiri

28/06/2023

Urime Festa e Kurban bajramit.
Allahu na I paranofte Veprat e mira !

30/05/2023

Es selamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu

Ditët kur punoj me raste janë dita e mërkurë, e shtunë dhe e dielë.
Ditëve të tjera kam angazhime tjera familjare, perveq asaj sigurisht që kam nevoj edhe për jetë personale me mysafir apo të kaloj kohë edhe me familje.

Do t’ju kisha lutur të gjithëve, ditëve qe nuk punoj të mos më ngushtoni , sepse me të vërtetë kam filluar të mos kem kohë as për obligimet e mija ndaj familjes.

E kuptoj se jeni në hall, mirëpo JU LUTEM, pa u konsultuar me mua mos ejani, sepse ka mundësi edhe mos të jem në shtëpi.
E di se shumica nuk mund të më marin në telefon, por besoni se kam shumm thirrje, për këtë shkak është më mirë të më shkruani ne viber ose whatsupp, pastaj momentin që un kam kohë mundohem t’ju përgjigjem të gjithëve InshaAllah.

Ju faleminderit te gjithëve per mirkuptim !!
Allahu ju ruajt te gjithëve.

Me respekt:Hoxhë Nesim Demiri

11/05/2023

Es selamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu

Të nderuar miq!

Sapo më informuan një familje nga diaspora që kan qenë të mashtruar nga një person i cili është prezantuar në emrin tim dhe ka pretenduar se do tju ndihmoj, dhe ju ka kerkuar të holla nëpërmjet “moneygram”, kjo familje ka rënë preh e këtij mashtrimi.
JU LUTEM KENI KUJDES !!
Pa biseduar personalisht me mua, mos bjerni preh e mashtrimeve të këtyre mashtruesve Allahu jau dhasht hakun !
Ndëgjoni njëherë ligjeratat e mija në YouTube, shifeni se kush jam, kam Facebook timin personal, numër timin personal që është i shënuar në faqen time zyrtare, mos kontaktoni me asnjë faqe dhe asnjë numër tjetër.
Allahu ju ruajtë te gjithëve!
Me respekt: Hoxhë Nesim Demiri.

21/04/2023

Urime Fiter Bajrami ,Paqja dhe mëshira e Allahut Qoft mbi ju dhe familjet tuaja.
Allahu na I paranofte veprat e mira!🤲☝️

22/03/2023

Urime muajin e Ramazanit !
Zoti ju ndihmofte te agjeroni dhe te falni namazin në muajin e Ramazanit dhe ta kthej ate me gezim dhe kenaqesi.
Allahu na i pranofte veprat e mira !

Me respekt:Hoxhë Nesim Demiri

17/03/2023

Es selamu alejkum ve rahmetullahi ve berkatuhu

Te nderuar miq!

Te gjithë ne e dijm se jemi afer "RAMAZANIT " dhe deshta te ju inforomoj se ne Muajin e Ramaznit nuk dot baj Rukje .
Vazhdojmë pas BAJRAMIT!
InshaAllah.
Faleminderit për mirëkuptimin!

Me respekt: Hoxhë Nesim Demiri

14/02/2023

Es selamu alejkum ve rahmetullahi ve berkatuhu
Të nderuar miq!
Për shkak të mijëra telefonatave dhe mesazheve që më vijn, është e pamundur t’ju përgjigjem të gjithëve edhe pse mundohem maksimum.
Për mua do të ishte më e lehtë të më shkruani në viber ose whatsapp dhe në momentin e parë që dot kem kohë do t’ju kthej përgjigje InshaAllah.
Ju faleminderit për mirkuptimin .

10/01/2023

Kujdes!!!!

Allahu është Ai që do t'i hakmerret çdo magjistarit (sihirbazit).

09/01/2023

و ما توفيقي الا بالله .
# Por këtë mund të arrij vetëm me ndihmën e Allahut #
(Surja -Hud-88.)

29/12/2022

Elhamdulillah mas 3 vjetëve 🕋🤲

11/12/2022

InshaAllah kah vendi i bekuar 🕋🤲

26/10/2022

Ka Shkupi InshaAllah..

15/10/2022

Kujdes nga ata që bashkëpunojnë me xhinët edhe nëse thotë se lexon Rukje !!!!!

Shejh Salih El-Feuzan, Allahu e ruajtë, ka thënë:

Nuk kërkohet ndihmë nga xhinët, as prej muslimani prej tyre dhe as ai që thotë se është musliman, ndoshta thotë është musliman por ai është gënjeshtar për të ndërhyrë te njerëzit dhe kjo derë është e mbyllur nga origjina e saj. dhe nuk lejohet të kërkohet ndihmë nga xhinët edhe nëse ata thonë se janë muslimanë, sepse kjo hap derën(fesadin). Nuk lejohet kërkimi i ndihmës nga i munguari, qoftë ai xhind apo jo, dhe nëse është musliman apo jomusliman, por ndihma e të pranishmit që ka mundësi të ndihmojë, siç ka thënë i Madhërishmi për Musain: (...e ai i anës së tij kërkoj ndihmë kundër armikut..)Sure -Kasas 15 .
Ky është i pranishëm dhe mund të ndihmojë, kështu që nuk ka asnjë kundërshtim për këtë në çështjet e zakonshme.
Fund citimi nga “Al -Sihr uel-Shavedhëh” (fq. 86, 87).

Përshtati: Hoxhë Nesim Demiri

15/10/2022

Rrugës për Zvicër InshaAllah..

22/09/2022

Te vendi ma i dashur i Allahut ..

أَحَبُّ البلاد إلى الله مساجدُها،

Vendi më i dashur për Zotin janë xhamitë e tij.
(Hadith - Transmeton Muslimi)

12/09/2022

Ka Zvicra inshaAllah..

09/07/2022

Urime Kurban Bajrami!
Allahu na i pranoftë veprat e mira.

27/06/2022

Aty ku muslimani e gjen të vërtetën !

# Kush ecën në rrugën e kërkimit të diturisë, Zoti ia lehtëson rrugën për në Xhennet #
(Hadith -ibn Maxhe)

25/06/2022

Rukje vetëm te hoxhallarë të besueshëm !

13/06/2022

Se shepjeti ligjërata te reja dhe shpjegime per boten e xhinve dhe Sihrit .☝️☝️☝️

19/05/2022

Kushtet e Rukjes:

Për sa i përket kushteve që duhet të plotësohen si në atë qe lexon rukjen(Raki) ashtu edhe në atë qe i lexohet rukja (merki); Që dobia e rukjes të jetë e plotë, me lejen e Zotit xh.sh. Midis tyre:
1- Te jet Kompetent ai qe lexon rukjen,të jet nga njerëzit e mirësisë, drejtësisë dhe devotshmërise.
2- Te ketë njohuri e rukjes përkatëse nga ajetet kuranore.
3- I sëmuri të jetë nga njerëzit e besimit, mirësisë, devotshmërisë, drejtësisë në fe dhe largimit nga mëkatet dhe padrejtësitë; Sepse Zoti i Madhëruar thotë:
{Dhe Ne zbritëm nga Kur'ani atë që është shërim dhe mëshirë për besimtarët dhe zullumqarëve nuk ua shton vetëm humbjen*} [El-Isra: 82].
Rukja zakonisht nuk ndikon te mëkatarët dhe keqbërësit.

Përshtati:Hoxhë Nesim demiri

16/05/2022

Ruges per Zvicer InshaAllah.

09/05/2022

Kuptimi I rukjes dhe si bëhet rukje ne baze te kuranit .

Want your school to be the top-listed School/college in Veles?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address

Xhamija/Fazil Ahmed Pasha/Veles
Veles
1400

Opening Hours

Thursday 11:00 - 22:00
Saturday 11:00 - 22:00
Sunday 11:00 - 22:00
Other Veles schools & colleges (show all)
Matrix - centar za stranski jazici i kompjuteri Matrix - centar za stranski jazici i kompjuteri
Шефки Сале бр. 1
Veles, 1400

МATRIX - School of foreign languages is your Passport to the World!

Erasmus +: Health and modern sports   OОУ,,Васил Главинов"-Велес Erasmus +: Health and modern sports OОУ,,Васил Главинов"-Велес
Nikola Karev Br. 1
Veles, 1400

Five partner schools from Poland, Spain, Macedonia, the Netherlands and Portugal want to show childr

Helen Doron English - Veles Helen Doron English - Veles
Mirka Ginova 31
Veles, 1400

�Иновативна програма по Хелен Дорон методот за деца о?

Veles Niz Minatoto Veles Niz Minatoto
Veles, 1400

Од Кал да си, од Велес да си! 1 4 0 0

Schools Challenge for Forensic Science Schools Challenge for Forensic Science
Veles, 1400

KA229 Exchange of Good Practices Participating organizations: Szkola Podstawowa nr 9 Kolobrzeg, Pola

Malac Genijalac Veles Malac Genijalac Veles
Hristo Tatarcev 2/1/2
Veles, 1400VELES

Училиштето Малац Генијалац (Malac Genijalac) во својата наста?

SkillUp Academy SkillUp Academy
Костурска бр. 5
Veles

Академија за програмирање за деца и возрасни

Центар за стимулација, раст и развој „Старс Центар за стимулација, раст и развој „Старс
Goce Delchev Br. 22/7
Veles, 1400

Прв приватен центар во регионот за стимулација, раст и

ABC Academy ABC Academy
Alekso Demnievski Bauman 3
Veles, 1400

Едукативен центар за јазици

Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm
Jabollçishtë I Epërm
Veles, 1413

Приватни часови по германски,англиски и ита Приватни часови по германски,англиски и ита
Veles, 1400

Одржувам приватни часови по германски, англиски и итал