Pluto Daycare

Qëndrim ditor për më të dashurit tuaj. Eksplorimi fillon në dyert tona.

Operating as usual

27/04/2024

Qendra Pluto do të mundsoj me datën 04.05.2024 një testim për fëmijet tuaj falas nëmpërmjet testit të Raventi (matrica progresive me ngjyra).

📍Në testim për fëmijet kemi tri grupe te detyrave që masin aftësitë përceptuese, aftësitë logjikuese konkrete dhe aftësitë përceptuese konkrete.

Regjistrohu në +38971679067
Numri është i kufizuar

Ju mirëpresim.

Photos from Pluto Daycare 's post 07/04/2024

Koha e artë me yjet tona ✨✨🫧🪐

Photos from Pluto Daycare 's post 18/02/2024

Pjesëza të veçanta… 🪐✨🤍

Photos from Pluto Daycare 's post 08/02/2024

Momente të paharuara për fëmijet duke i lënë të lirë të eksplorojnë, parashtrojnë pyetje, sepse kështu fëmijet rriten, zhvillohen dhe përjetojnë një fëmirijë të paharruar duke u parapërgatitur për ardhmërinë e tyre.

Photos from Pluto Daycare 's post 05/02/2024

Dita jonë e parë ishte shumë argëtuese, eksploruesit tanë u zhyten në këndet tona të vogla, herë duke lexuar e herë duke mësuar, ato janë yjet tanë të vegjël

Photos from Pluto Daycare 's post 04/02/2024

📣📢
Yje të vegjël ✨
A jeni gati për të nisur një aventurë të re?!
Ngase bota është shuuuumëëë më e bukur, kur ne fillojmë ta eksplorojmë atë. 🪐✨🌟

Qendra P L U T O 🪐 nga nesër hap dyert për të vegjëlit tuaj.

27/01/2024

Për informata kontaktoni në
+38971679067
+38971852473
[email protected]

Na vizitoni në ambientin e qendrës!
Tetovë, Rruga industriale, Vidoe Smilevski Bato.

27/01/2024

REGJISTRIMET PËR QËNDRIMET DITORE KANË FILLUAR.

Qendra “Pluto” ju ofron ambient ekologjik dhe kushte standarte, rehati, dashuri dhe siguri me një staf të kualifikuar.

Ejani së bashku të edukohemi, zhvillohemi, dhe argëtohemi.

Eskplorimi fillon me ne 😀

Për informata kontaktoni në
+38971679067
+38971852473
[email protected]

Na vizitoni në ambientin e qendrës!
Tetovë, Rruga industriale, Vidoe Smilevski Bato.

27/01/2024

Qendra jonë më në fund hap dyert për të vegjëlit tuaj.

Ofrojuani fëmijëve tuaj një ambient të ngrohtë ku eksplorimi për botën, lojërat, kreativiteti nuk do të ju mungojë.

Eksplorimi fillon në dyert tona

🪐 P L U T O – Së bashku me ju .

Photos from Pluto Daycare 's post 21/01/2024

Këndet tona po bëhen gati për ju ⌛📢

Një atmosferë e bukur e punuar me shumë dashuri nga Natyrë Gashi

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Fëmijët janë qënie ndaj të cilëve respekti është i domosdoshëm, më superior tek ne për shkak të pafajësisë së tyre dhe m...
Nëse fëmijet ekspozohen në një mjedis ku ata ndihen të shëndetshëm, të integruar, të dashur dhe të nevojshëm, ata do të ...
📍Aktivitete adekuate për moshën e fëmijëve, duke e nxitur komunikimin, bashkbisedimin, të kuptuarit, zhvillimin e empati...
Pluto i kushton rëndësi të madhe gjatë kohës që fëmija juaj është me ne, prandaj këndet tona u mbushën me libra edukativ...
Një ditë me ne 🙈🤍 lojë, mësim, argëtim 🪐Eksploruesit tanë të vegjël sot realizuan aktivitetin në vijim i cili ju ndihmon...

Location

Category

Telephone

Website

Address


Boulevard Vidoe Smilevski Bato
Tetovo
1200
Other Education in Tetovo (show all)
zulfijakupi zulfijakupi
Tetovo

Instituti Islam Ikra Instituti Islam Ikra
Rruga Ilindenit Nr. 215
Tetovo

Mësime Islame të kombinuara me metoda moderne dhe avancim personal.

DAS - Qendër kursi DAS - Qendër kursi
Ulica Jane Sandanski 50 1222 Tetovo
Tetovo

Ofrojmë kurse të gjuhës gjermane të niveleve A1,A2,B1 dhe B2.

Brainobrain Tetovo Brainobrain Tetovo
Ilindenska 177
Tetovo, 1200

Wisdom Academy Wisdom Academy
Jane Sandanski
Tetovo, 1200

Висдом академија е образовна институција која се зани?

Litera Academy Litera Academy
Str. Ivo Lola Ribar No. 110
Tetovo, 1200

Qendra për kurse, trajnime dhe aftësime profesionale

Shkolla Fillore  Komunale "Istikball" - Tetovë Shkolla Fillore Komunale "Istikball" - Tetovë
Tetovo, 1200

Shkolla “Istikball-Tetovë është shkollë qendrore në kuadër të së cilës veprojnë edhe 2 shkolla periferike në fshatin Gajre dhe fshatin Lisec. Historiku i Shkollës “Istikball” daton nga viti 1951. Dita e Patronatit: 17 Maj

IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово
Braka Miladinovi Nr. 1v
Tetovo, 1200

Institucioni publik komunal Kopshti I fëmijeve “Rinia” - Tetovë - faqja zyrtare; Komuna e Tetovës

Matrix Educational Centre Matrix Educational Centre
Ulica 141 Br. 5
Tetovo

expanding the knowledge and growing together 🧠

Theniie Theniie
Tetovo, 1200

Theniie

International STEM Olympiad - North Macedonia International STEM Olympiad - North Macedonia
Ilindenska
Tetovo, 1200

International STEM Olympiad - North Macedonia