Brainobrain Tetovo

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Brainobrain Tetovo, Education, Ilindenska 177, Tetovo.

Operating as usual

28/04/202328/04/2023
15/02/2023

✅️Nxënësit e programit Tetovë, që funksionon në kuadër të në kalendarin e BRAINOBRAIN INTERNATIONAL.
🎯Këtë vit që të gjithë, arritën të marrin njërin nga 3 vendet para!

03/02/2023


🎯Një LAJM JASHTËZAKONSHËM!
✅️Gjithë nxënësit e kanë arritur të marrin 🏆🥇🥈njërin nga 3 vendet e para në 🌐Garat NDËRKOMBËTARE 2023!
💡Urime për KAMPIONËT, PRINDËRIT dhe FAMILJET!

06/11/2022

Tetovë

30/10/2022

✅️Vetëm pas 1 jave angazhim në kursin , i cili realizohet në kuadër të STEMLab

Photos from Brainobrain Tetovo's post 17/06/2022

Pas përfundimit të LITTLE BOB 2...ÇERTIFIKATAT!
, ,

16/05/2022

Programi në Tetovë!

16/05/2022
07/05/2022

✅Teknika e llogaritjes me abakus 🧮
✅2 veprime në të njëjtën kohë, këndim dhe llogaritje!
, , ,

Photos from Brainobrain Tetovo's post 23/03/2022

✅11 garuesit e në Garat e 7-ta Ndërkombëtare në 🧮 !

20/03/2022

Garuesit e në garat e 7-ta Ndërkombëtare në !

Photos from Brainobrain Tetovo's post 09/03/2022

✅EDUKOJMË MENDJET, ZEMRAT DHE DUART!
✅3🏆2🥇6🥈
11 garuesit e programit të cilët ishin pjesëmarrës në GARAT E 7-TA NDËRKOMBËTARE BRAINOBRAIN

➡️72 shtete
➡️23537 nxënës
✅STEMLab 11 çmime / 11 garues

Photos from Maarif International Schools N. Macedonia's post 14/02/2022
12/02/2022

📌 Sipas hulumtimit të Institutit të Psikologjisë – Fakulteti Filozofik, në Universitetin “Shën Kirili dhe Metodi” në Shkup:

“Programi Brainbrain është i fokusuar në përmirësimin e rezultateve zhvillimore të fëmijëve dhe ndërtimin e një mjedisi stimulues të të mësuarit duke ndërtuar motivim dhe një qasje pozitive ndaj të mësuarit që i ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë, njohuritë, kompetencat, vetëbesimin dhe ndjenjën e përgjegjësisë sociale”.
📌Mundësoni fëmijës tuaj të jetë pjesë e akademisë më të mirë të fëmijëve në botë!
✅50% ZBRITJE për të gjithë fëmijët e sapo regjistruar për muajin e parë të arsimit
Regjistrimi në http://www.brainobrain.com.mk/contact-us/

10/02/2022

📌Vetëbesimi, thjesht do të thotë që një person e vlerëson veten. Ai lidhet me të gjitha segmentet e jetës dhe zhvillimit. Është i nevojshëm edhe në këndin e lojërave edhe në shkollë, si dhe për të pranuar sfida të reja.
✅Programi ynë inkurajon zhvillimin e vetëbesimit të fëmijëve.
📌Mundësoni fëmijës tuaj të jetë pjesë e akademisë më të mirë të fëmijëve në botë!
50% ZBRITJE për të gjithë fëmijët e sapo regjistruar për muajin e parë të edukimit!

✅Regjistrimi në http://www.brainobrain.com.mk/contact-us/

09/02/2022

📌Fokusi i programit Brainbrain është trajnimi i plotë i trurit dhe zhvillimi i personalitetit, përvetësimi i aftësive dhe shkathtësive jetësore që fëmija do të përdorë në çdo fushë apo aktivitet akademik.
📌Mundësoni fëmijës tuaj të jetë pjesë e akademisë më të mirë të fëmijëve në botë!
✅50% ZBRITJE për të gjithë fëmijët e sapo regjistruar për muajin e parë të edukimit.
✅Paraqitja në linkun: https://brainobrain.com.mk/sq/contact-us/

05/02/2022

✅EDUKOJMË MENDJET, ZEMRAT DHE DUART!
✅3🏆2🥇6🥈
Të nderuar prindër
Sot ndajm me të gjithë ju LAJMIN për rezultatet e 11 garuesve të programit që zhvillohet në kuadër të !

➡️72 shtete
➡️23537 nxënës
✅STEMLab 11 çmime / 11 garues

03/02/2022

HAPEN REGJISTRIMET E SHKURTIT në BRAINOBRAIN - TETOVË

📌Mundësoni fëmijëve tuaj të bëhen pjesë e akademisë më të mirë botërore për edukim!

🧮BRAINOBRAIN është e vetmja akademi ndërkombëtarisht e pranuar për aritmetikë mentale, me këto të arritura në nivel ndërkombëtar:
🏆„Best Kids Education Brand Award”
➡️18 vite përvojë pune
➡️në më shumë nga 45 shtete
➡️me mbi 2.000.000.000 fëmijë
➡️Gara ndërkombëtare
➡️2 rekorde Guinness
✅Për fëmijë nga 4 deri në 14 vjet
✅Brainobrain është e përfshirë metodologjia NLP për fëmijë dhe teknikat për multitasking metoda për fëmijë dhe teknika të shumta
✅program dygjuhësor - anglisht dhe shqip

📑Linku për regjistrim: http://brainobrain.com.mk/contact-us/
📲Informacione: 070 840 640 ose inbox!

09/01/2022

🧩SË SHPEJTI REGJISTRIMET E REJA!
🧮BRAINOBRAIN në

26/12/2021

07/11/2021

Tetovë!

23/10/2021

Shpejtësi dhe saktësi!

16/10/2021

02/10/2021

🎯🧮BRAINOBRAIN edhe 1️⃣ vend i lirë!

✅FILLOJMË MENJËHERË!

12/09/2021

⏳Caktoni TERMINET për ORË PROVUESE!
Tetovë!
🎯LLOGARITJE TË SHPEJTA DHE TË SAKTA!
🧮LLOGARITJE E NJËKOHSHME E DY KOLONAVE TË NUMRAVE!
🧠DY AKTIVITETE NË TË NJËJTËN KOHË!

11/09/2021

PROGRAMI

🎯Baza e BRAINOBRAIN programit janë aritmetika mentale e Abakusit, VAK Metoda e mësimit dhe NLP-ja (Programimi neuro-liguistik).
📌Turi i fëmijëve zhvillohet më shpjet dhe më efikas në periudhën prej moshës 4-vjeçare deri në 14-vjeçare.
✅Programi BRAINOBRAIN u lejon fëmijëve që t’i përdorin njëkohësisht hemisferën e majtë dhe e djathë të 🧠.

08/09/2021

Fuqia e programit

31/08/2021

🤏Llogaritja e 2️⃣ kolonave të numrave në të njëjtën kohë është e mundur me vënien në funksion të 2️⃣ pjesëve të 🧠
FËMIJËT E JUAJ NË

28/08/2021

🏆 „Best Kids Education Brand Award”
🎓DEMO ORË në
🗓DATA: 30 Gusht 2021 - 1 Shtator 2021
⏰ORA: 15:30 - 17:00

26/08/2021

🧮🧠PROGRAMI

🎯Baza e BRAINOBRAIN programit janë aritmetika mentale e Abakusit, VAK Metoda e mësimit dhe NLP-ja (Programimi neuro-liguistik).

📌Turi i fëmijëve zhvillohet më shpjet dhe më efikas në periudhën prej moshës 4-vjeçare deri në 14-vjeçare.
✅Programi BRAINOBRAIN u lejon fëmijëve që t’i përdorin njëkohësisht hemisferën e majtë dhe e djathë të 🧠.

16/08/2021

REGJISTRIMET JANË HAPUR
Rumejsa dhe Bora, 2 veprime në të njëjtën kohë!

15/08/2021

REGJISTRIMET në BRAINOBRAIN
16 Gusht 2021 - 30 Gusht 2021

Photos from Brainobrain Tetovo's post 15/08/2021

REGJISTRIMET në BRAINOBRAIN
16 Gusht 2021 - 30 Gusht 2021

28/07/2021

🧠NXITNI GJENIAITETIN E FËMIJËS SUAJ ME

🧮për fëmijët e moshës 4 deri në 14 vjeç!

🏅Fatime Selmani - pas rreth 18 muajve.

,

27/07/2021

LLOGARITJE E NJËKOHSHME E2 VARGJE TË NUMRAVE - është e mundur🧠🧮

🎯🏅Fatime Selmani - nxënëse e dekorohet me MEDALJE E ARTË në garat e 6-ta Ndërkombëtare në . Në udhëheqëjen e Prof. Feride Shabani, ajo LLOGARIT PARALELISHT 2 VARGJE TË NUMRAVE.

26/07/2021

Bora Aliti - 6 vjeçare, në për rreth 18 muaj ka ndjekur kursin në , pjesën më të madhe të kohës online. Ajo së bashku edhe me 3 nxënës të tjerë, duke garuar me 25000 fëmijë nga 45 shtete, në Garat e 6-ta Ndërkombëtare , 4 nxënësit pjesëmarrës të STEMLab, të udhëhequr nga trainerja Prof. Feride Shabani fituan 4 çmime të larta në kategoritë e tyre sipas moshës dhe nivelit.
🎯🥈Bora Aliti – MEDALJE E ARGJENDTË – NXËNËSE në Maarif International Schools Macedonia

19/06/2021

Bravo Seid 👏👏👌👌

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Address


Ilindenska 177
Tetovo
1200
Other Education in Tetovo (show all)
zulfijakupi zulfijakupi
Tetovo

Instituti Islam Ikra Instituti Islam Ikra
Rruga Ilindenit Nr. 215
Tetovo

Mësime Islame të kombinuara me metoda moderne dhe avancim personal.

DAS - Qendër kursi DAS - Qendër kursi
Ulica Jane Sandanski 50 1222 Tetovo
Tetovo

Ofrojmë kurse të gjuhës gjermane të niveleve A1,A2,B1 dhe B2.

Shkolla Fillore  Komunale "Istikball" - Tetovë Shkolla Fillore Komunale "Istikball" - Tetovë
Tetovo, 1200

Shkolla “Istikball-Tetovë është shkollë qendrore në kuadër të së cilës veprojnë edh

IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово
Braka Miladinovi Nr. 1v
Tetovo, 1200

Institucioni publik komunal Kopshti I fëmijeve “Rinia” - Tetovë - faqja zyrtare; Општин?

Theniie Theniie
Tetovo
Tetovo, 1200

Theniie

Xhi ka Tetova ma Sham Pi Odrit Xhi ka Tetova ma Sham Pi Odrit
Tetovo, TETOVAA

Tetovë-Odri

Hesat Rushani Hesat Rushani
Tetovo, 1200

Qendra Edu Qendra Edu
Ulica 133 Br. 60/5
Tetovo, 1200

Qendër edukative që ofron Edukim të përgjithshëm dhe Edukim Special dhe rehabilitim

Politico.mk Politico.mk
Xhepçisht, Tetovë
Tetovo, 1200

Tetovë