Allahu Edhe 1

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Allahu Edhe 1, Education, 4, Tetovo.

Operating as usual

[05/27/15]   ...Resulullahun..!
Sa e gjërë është kjo tokë
E rrethuar plotë me shokë
Shokë të dunjasë e shokë të fesë
N'sprova shihet kush t'rrin n'besë
Në fjalë duken shumë besnik
Por me vepra të rallë fisnik
Shumë njerëz sot s'besohen
Edhe pse në Allah betohen
Në emër t'Islamit po mashtrojnë
Por me kohën shpejt dështojnë
Ka rrugëdalje dhe shpëtim
Te Allahu kthehu me pendim
Nëse don me kënaq Allahun
Merre shembull Resulullahun
Nuhi Osmani

27/05/2015

Timeline Photos

27/05/2015

Timeline Photos

27/05/2015

Timeline Photos

27/05/2015

Timeline Photos

29/04/2015

Timeline Photos

29/04/2015

Timeline Photos

29/04/2015

Allahu Edhe 1

29/04/2015

Allahu Edhe 1's cover photo

Location

Category

Telephone

Address

4
Tetovo
Other Education in Tetovo (show all)
CST Faculty CST Faculty
SEE University
Tetovo, 1200

Opportunities more than anywhere...

American Corner Tetovo/ Educationusa Center American Corner Tetovo/ Educationusa Center
Str. Iliria Nn
Tetovo, 1200

The American Corner program is sponsored worldwide by the U.S. Department of State. American Corner Tetovo is a partnership between the NGO "Aurora", The House of Culture, the Municipality of Tetovo and the U.S. Embassy in Skopje.

Xhi ka Tetova ma Sham Pi Odrit Xhi ka Tetova ma Sham Pi Odrit
Tetovo, TETOVAA

Tetovë-Odri

Learning Center Gauss Learning Center Gauss
Ilindenska, 3
Tetovo, 1200

A private learning center in Tetovo, giving courses in Mathematics and Computer Science. We give courses for high school and college students.

Kafja e Grave - Kamjan Kafja e Grave - Kamjan
Kamjan
Tetovo, 1234

Mini Market ILIRI Mini Market ILIRI
Xhepçisht, Tetovë
Tetovo, 1200

Tetovë

Hesat Rushani Hesat Rushani
Tetovo, 1200

DISCO Digital Schools Contest DISCO Digital Schools Contest
Tetovo

KA2 - Cooperation for Innovation and the Exchange of Good Practices Strategic Partnerships for school education

STEMLab STEMLab
Ilindenska 177
Tetovo, 1200

Qendra për Edukim dhe Mësim Inovativ - STEMLab. Center for Education and Innovative Learning - STEMLab.