Отворен Граѓански Универзитет за доживотно учење Тетово - ОГУДУ Тетово

Информации за курсeви, услуги и активности на ОГУДУ - Тетово

Универзитетот е основан во 1955 година со тогашен назив: Работнички универзитет Тетово.
Во 2000 година, преименуван е во Народен универзитет Тетово.
Со одлука за преземање на Советот на општина Тетово, од 2015 година продолжува да ја врши дејноста како Отворен граѓански универзитет за доживотно учење Тетово.

Универзитетот е институција за доживотно образование и културен развој на возрасните и мл

Operating as usual

Изучување на курсеви по англиски и германски јазик во Отворен граѓански универзитет за доживотно учење Тетово - Тетово Инфо 15/09/2023

https://www.facebook.com/2272308743033023/posts/3413247345605818/?mibextid=cr9u03

Изучување на курсеви по англиски и германски јазик во Отворен граѓански универзитет за доживотно учење Тетово - Тетово Инфо Отворен граѓански универзитет за доживотно учење Тетово Ве повикува на изучување на курсеви по англиски и германски јазик за возрасни и деца на настава која се изв...

Photos from Отворен Граѓански Универзитет за доживотно учење Тетово - ОГУДУ Тетово's post 31/08/2023

Уписите се започнати повелете во нашето училиште,стар Работнички или јавете се на нашите телефонски броеви за да започнеме со дружба и учење на Англискиот јазик 🏫🎓📝

23/08/2023

Школската година е на прагот а тоа значи дека сите деца се враќаат во училишните клупи,а така започнува а за некои продолжува нашата дружба.Уписите се започнати дојдете да се дружиме и учиме Англиски јазик.Повелете во нашето училиште Работнички универзитет или повеќе информации на нашиот телефонски број 044 334 320 или 076 465 579.🧑‍🎓🪑🎓🖋️📝📒🏫

Во тек се уписите по англиски и германски јазик за возрасни и деца во Отворен граѓански универзитет за доживотно учење - Тетово Инфо 01/09/2022

Во тек се уписите по англиски и германски јазик за возрасни и деца во Отворен граѓански универзитет за доживотно учење - Тетово Инфо Отворен граѓански универзитет за доживотно учење Тетово Ве повикува на изучување на курсеви по англиски и германски јазик за возрасни и деца на настава која се изв...

04/01/2022

Започна зимскиот распуст, малку одмор за сите дечиња, но за кратко се враќаме во училишните клупи каде секаде па и кај нас во нашето училиште за Англиски јазик се разбира Работнички Универзитет се враќаме на учење. Сите кои сакаат да се забавуваат но се разбира најмногу да го научат Англискиот јазик нека се јават во нашето училиште.Имаме и зимски уписи.Повелете да учиме и да се забавуваме. Инфо на 076465579 и на 044334320.

Во тек се уписите за англиски и германски јазик во Отворен граѓански универзитет за доживотно учење Тетово - Тетово Инфо 07/09/2021

Во тек се уписите за англиски и германски јазик во Отворен граѓански универзитет за доживотно учење Тетово - Тетово Инфо Отворен граѓански универзитет за доживотно учење Тетово ве повикува на изучување на курсеви по англиски и германски јазик за возрасни и деца на настава која се изв...

Во тек се уписите за англиски и германски јазик во Отворен граѓански универзитет за доживотно учење Тетово - Тетово Инфо 01/09/2021

Повелете, Пријавете се!

Во тек се уписите за англиски и германски јазик во Отворен граѓански универзитет за доживотно учење Тетово - Тетово Инфо Отворен граѓански универзитет за доживотно учење Тетово ве повикува на изучување на курсеви по англиски и германски јазик за возрасни и деца на настава која се изв...

Photos from Отворен Граѓански Универзитет за доживотно учење Тетово - ОГУДУ Тетово's post 01/09/2021

Уписи, Уписи......
Од денес па се до 15ти. септември.Повелете во нашето училиште или јавете се на телефонските броеви и станете дел од нашата дружина за да го научиме Англискиот јазик.🎓📖📑📒👍

Photos from Отворен Граѓански Универзитет за доживотно учење Тетово - ОГУДУ Тетово's post 24/08/2021

Како и секоја година Работнички Универзитет Тетово организира уписи по Англиски јазик за сите ученици од прво до деветто одделение.
Сите оние кои сакаат да учат преку забава, со најсовремени книги, аудио визуелни помагала слободно да дојдат во нашето училиште. Се забавуваме и учиме со најмалите а малку посериозно со поголемите само учење и учење☺😊☺
Уписите започнуваат на 1ви Септември како и школската година и ќе траат до 15ти!...Повелете ве очекуваме📑📖🎓

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address


Ivo Lola Ribar 96
Tetovo
1200

Opening Hours

Monday 08:00 - 16:00
Tuesday 08:00 - 16:00
Wednesday 08:00 - 16:00
Thursday 08:00 - 16:00
Friday 08:00 - 16:00
Other Schools in Tetovo (show all)
ghah ghah
Tetovo

ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë
Иво Рибар Лола бр:96/Тетово/Ivo Ribar Llolla Nr:96
Tetovo, 1200

Основно општинско училиште

InterConnect Education InterConnect Education
Tetovo, 1200

• Education • Innovation • Development

Digital Marketing Digital Marketing
Ilindenska 18
Tetovo

Digital Marketing courses in North Macedonia

Foster Academy Kids Foster Academy Kids
Tetovo

Programe dhe kurse për gjuhë të huaja, programe motivacionale, programe psiko-zhvillimore, inventive e inovative, kurse e trajnime të larmishme nga sfera e shkathtësive digjitale dhe jo vetëm....

LUER Library. LUER Library.
Gjorce Petrov
Tetovo, 1700

Tetovë

Работнички Универзитет Тетово -  Universiteti i Punëtorëve Tetovë Работнички Универзитет Тетово - Universiteti i Punëtorëve Tetovë
Marshal Tito 96
Tetovo, 1200

Стручно образование и обука - Тетово - Edukim profesional dhe Trajnime Vocational Education and Training - Tetovo

SHFK Pashko Vasa Grupçin SHFK Pashko Vasa Grupçin
F. Grupçin
Tetovo, 1218

Liria / Лирија Liria / Лирија
Dervish Cara 6
Tetovo, 1200

IX- 5  "7 Marsi" IX- 5 "7 Marsi"
Tetovo

c

Fol Education Fol Education
Tearce, Macedonia
Tetovo, 1240

-Shkollë private për gjuhë të huaja -Mësim plotësues për nxënës -Program parashkollor

Aritmetika Aritmetika
Belicica 29
Tetovo, 1200