Faculty of Health Sciences

Faculty of Health Sciences

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Faculty of Health Sciences, College & University, Ilindenska 335, Tetovo.

Operating as usual

Photos from South East European University (SEEU)'s post 12/09/2023
12/09/2023
20/03/2023

👩‍⚕️ 🔹 Promo video done by Faculty of Health Sciences (FHS) Students in cooperation with Faculty of Contemporary Science and Technologies (FCST) Students

South East European University (SEEU)
CST Faculty

Photos from Faculty of Health Sciences 's post 14/03/2023

Fakulteti i Shkencave Shëndetësore vazhdon me ligjëratat e specializuara për maturantët në shkollat e mesme. “Sëmundjet seksualisht të transmetueshme”, ishte tema që Dr. Zamira Bexheti, të hënën (13 mars 2023) e ka ligjëruar për nxënësit e Gjimnazit 7 Marsi dhe për nxënësit e Kolegjit “Jahja Kemal”, në Tetovë.

Photos from Faculty of Health Sciences 's post 10/03/2023

“Mediumet sociale dhe shëndeti mental”, të ligjëruar nga dekani i Fakultetit të Shkencave Shëndetësore, Dr. Naser Durmishi dhe “Duhanpirja dhe efektet e dëmshme tek të rinjtë” , të ligjëruar nga Dr. Danijella Vojtikiv, ishin temat e ligjëratave, që i i ndoqën dje (10.03.2023), nxënësit e Gjimnazit të Tetovës dhe të Shkollës së Mesme të Mjekësisë.

Fakulteti i Shkencave Shëndetësore i UEJL-së, është duke realizuar një seri ligjëratash me tema aktuale me nxënësit e shkollave të mesme, fillimisht në Tetovë dhe në periudhën në vijim edhe në qytete të tjera në vend.

Photos from Faculty of Health Sciences 's post 03/03/2023

“Sëmundjet seksualisht të transmetueshme” ishte tema e ligjëratës, që Dr. Zamira Bexheti Zylbeari e zhvilloi para nxënësve të shkollës së mesme “Maarif International Schools”, në Tetovë. Ligjërata u organizua në kuadër të vizitës që përfaqësuesit e Fakultetit të Shkencave Shëndetësore, bashkë me studentët e këtij Fakulteti e realizuan dje (2 mars 2023), në këtë shkollë.
----------
„Сексуално преносливи болести“ беше темата на предавањето на кое д-р Замира Беџети Зилбеари ја одржа пред средношколците на „Maarif International Schools“, во Тетово. Предавањето се одржа во рамките на посeтaта на која претставници од Факултетот за здравствени науки, заедно со студентите од овој факултет ја реализираа вчера (02.03.2023 год.), во ова училиште.

Photos from Faculty of Health Sciences 's post 22/02/2023

Në hapësirat e Qendrës Simulative të Fakultetit të Shkencave Shëndetësore, nxënësit e Shkollës së Mesme të Mjekësisë “Nikolla Shtejn” realizuan mesmin praktik, në drejtimin Fizioterapi, të udhëhequr nga z. Abdyrahim Thaçi.
----------
Во просторите на Симулациониот центар на Факултетот за здравствени науки, учениците од СОУ „Никола Штејн“ предводени од г. Абдирахим Тачи ја реализираа практичната обука по физиотерапија.

Photos from Faculty of Health Sciences 's post 20/02/2023

“Duhani dhe efektet e tij të dëmshme për të rinjtë”, ishte tema e ligjëratës, që Dr. Daniella Vojtikiv, e mbajti sot para nxënësve të shkollës së mesme “Mosha Pijade” në Tetovë. Ligjërata u organizua në kuadër të vizitës që përfaqësuesve të Fakultetit të Shkencave Shëndetësore, të udhëhequr nga koordinatorja e Qendrës Simulative, Shpresa Baftiari, e realizuan sot (20.02.2023), në këtë shkollë profesionale.
----------
„Тутунот и неговите штетни ефекти врз младата популација“, беше темата на предавањето на д-р Данијела Војтикив го одржа денес пред учениците од СОУ „Моша Пијаде“ во Тетово. Предавањето беше организирано во рамките на посетата што претставниците на Факултетот за здравствени науки, предводени од координаторката на Центарот за симулација, Шпреса Бафтијари ја остварија денес (20.02.2023 год.) во ова стручно општинско училиште.

Photos from Faculty of Health Sciences 's post 13/12/2022

Kongresi i IV-të i Fizioterapisë në Tiranë.

12/12/2022

Dekani i Fakultetit të Shkencave Shëndetësore, Prof. Dr. Naser Durmishi, së bashku me koordinatoren për punën praktike, Shpresa Baftiari, Prof. Abdyrahim Thaçi, Prof. Fadil Rustemi, Prof. Isan Emini, si dhe studentët në programin studimor fizioterapi, morën pjesë në Kongresin e IV të Fizioterapisë në Tiranë.

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Address

Ilindenska 335
Tetovo
1200

Opening Hours

Monday 08:00 - 16:00
Tuesday 08:00 - 16:00
Wednesday 08:00 - 16:00
Thursday 08:00 - 16:00
Friday 08:00 - 16:00
Other Colleges & Universities in Tetovo (show all)
SEEU SEEU
Ilindenska N. 335
Tetovo, 1200

South East European University http://seeu.edu.mk/

Brainobrain Tetovo Brainobrain Tetovo
Blagoja Toska 228
Tetovo, 1200

Браинобраин e програма за деца која со посебни методи и

Pegasus ELS Pegasus ELS
Ulica Blagoja Toska, 228
Tetovo, 1200

Pegasus ELS offers English courses for young learners and adults. Online Classes Creative Workshops