InterConnect Education

• Education
• Innovation
• Development

Operating as usual

Photos from InterConnect Education's post 11/05/2024

Congratulations to the students Kaltrina, Kanita, Arbesa and their teacher Mimoza for their achievements! Today, they are certified for their hard work and dedication in the English language, at the Upper-Intermediate B2 level.
Very grateful for being part of iConnect Education!
Wish them many more achievements!

23/04/2024
Photos from InterConnect Education's post 27/02/2024

✅️ Mëso Graphic Design në InterConnect Education !
💻 Bëhu pjesë e grupit të sapoformuar!
✅️ E ardhmja juaj është tani!

23/02/2024

✅️ Gjuhë angleze!
✅️ Përgatitje për maturë shtetërore!

Photos from InterConnect Education's post 22/02/2024

"Edukimi digjital për fëmijët është një investim në inovacion, fuqizim dhe fuqinë punëtore të së ardhmes."
💻 Edukim digjital!
✅️ Programim/Kodim!
✅️ Paketa e Office - it!
✅️ Dizajn grafik e digjital!
📹 Video making/editing!

12/02/2024

✅ ️Start practising for the State Matura Exam!
✅️ Fillo me përgatitjet për Provimin e Maturës Shtetërore!

Photos from InterConnect Education's post 10/02/2024

Congratulations to the students Eliza, Anesa, Vesa, Melina and Etina for their achievements! Today, they are certified for their hard work and dedication for English language, Pre Intermediate /A2+!
Wish them many more achievements!

Urime nxënësve Eliza, Anesa, Vesa, Melina and Etina për arritjet e tyre! Sot, ata certifikohen për punën e palodhshme dhe përkushtimin në mësimin e gjuhën angleze, niveli Pre Intermediate /A2+!
Ju urojmë suksese dhe shumë arritje tjera!

Photos from InterConnect Education's post 13/01/2024

Regjistrime të reja për ciklin pranveror të kurseve për:
💻 PROGRAMIM
✏️ DIZAJN GRAFIK
Për fëmij, të rinj dhe të ritur!
Me çmim shumë të arsyeshëm!

07/01/2024

🎉
🎉Regjistrime të reja
📚Gjuhë të huaja!
💻Programim/Kodim kompjuterik!
⌨️ Dizajn grafik
🔎Trajnime dhe kurse të ndryshme!

Photos from InterConnect Education's post 25/12/2023

Fillesat e rrugëtimit të tyre në mësimin e gjuhës angleze. Kursi përgatitor për fëmijë!

Photos from InterConnect Education's post 09/12/2023

So privileged to be trusted for shaping their futures!
ENGLISH Course, Level: Pre-Intermediate / A2+
EDUCATION CENTER *INTERCONNECT*

Photos from InterConnect Education's post 07/12/2023

Connecting Minds! Inspiring Futures!English language at InterConnect Course Center! Starter A1 level!

Photos from InterConnect Education's post 04/12/2023

English language course! Elenentary/A2 level! At InterConnect Course Center, Tetova!

Photos from InterConnect Education's post 11/11/2023

Coding Center InterConnect
Get ready for an incredible Coding Journey!

21/10/2023

Prepositions of time

Photos from InterConnect Education's post 03/10/2023

Programming/Coding Course!
2×90 min per week!
Price: 25€

Photos from InterConnect Education's post 16/09/2023

INTERCONNECTEDUCATES

Photos from InterConnect Education's post 05/09/2023

Education fillon me aktivitetet mësimore nga dita e hënë (11.09) me KURSET e GJUHËVE dhe të PROGRAMIMIT (shkenca kompjuterike)! Në ndërkohë, gjatë shtatorit, është i hapur edhe REGJISTRIMI për nxënës të rinj!
SUKSESE për nxënësit e mësuesit e tyre!

📞077899211, 075312230

Photos from InterConnect Education's post 22/08/2023

🎉
📚Gjuhë të ndryshme!
💻Programim/Kodim kompjuterik!
🔎Trajnime dhe kurse të ndryshme!
🎉Nga shtatori!

03/07/2023

Mëso programim në InterConnect!

11/06/2023

Shumë krenar sot për përfundimin e kursit për Javascript! Shumë mirënjohës nxënësve dhe prindërve të tyre për besimin! Shumë mirënjohës për punën e palodhshme të nxënësve dhe profesorit të tyre! Urime dhe suksese në programet tjera digjitale!Photos from InterConnect Education's post 06/06/2023

Qershori sjell mbarimin e një cikli edukativ e arsimor dhe gëzimin për rritjen edhe për një nivel të njohurive për secilin që ka ndjekur kurset e gjuhës angleze në Education!
Urime të gjithëve dhe suksese!

Photos from InterConnect Education's post 02/06/2023

Congratulations to the students for their achievements! Today, they are certified for their hard work and dedication for English language.
Arta and Arbana - Upper-Intermediate B2
Nazmie and Hana - Pre-Intermediate A2
Flori, Grim, Armin and Anid - Starter A1
Wish them many more achievements!

Urime nxënësve për arritjet e tyre! Sot, ata certifikohen për punën e palodhshme dhe përkushtimin në mësimin e gjuhën angleze.
Ju urojmë suksese dhe shumë arritje tjera!

28/05/2023

Education!

14/05/2023

INTERCONNECT READERS
Mansfield Park
Jane Austen
Upper-Intermediate readers

Photos from InterConnect Education's post 11/05/2023Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Website

Address

Tetovo
1200
Other Schools in Tetovo (show all)
ghah ghah
Tetovo

ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë
Иво Рибар Лола бр:96/Тетово/Ivo Ribar Llolla Nr:96
Tetovo, 1200

Основно општинско училиште

Digital Marketing Digital Marketing
Ilindenska 18
Tetovo

Digital Marketing courses in North Macedonia

Foster Academy Kids Foster Academy Kids
Tetovo

Programe dhe kurse për gjuhë të huaja, programe motivacionale, programe psiko-zhvillimore, inventive e inovative, kurse e trajnime të larmishme nga sfera e shkathtësive digjitale dhe jo vetëm....

LUER Library. LUER Library.
Gjorce Petrov
Tetovo, 1700

Tetovë

Работнички Универзитет Тетово -  Universiteti i Punëtorëve Tetovë Работнички Универзитет Тетово - Universiteti i Punëtorëve Tetovë
Marshal Tito 96
Tetovo, 1200

Стручно образование и обука - Тетово - Edukim profesional dhe Trajnime Vocational Education and Training - Tetovo

SHFK Pashko Vasa Grupçin SHFK Pashko Vasa Grupçin
F. Grupçin
Tetovo, 1218

Liria / Лирија Liria / Лирија
Dervish Cara 6
Tetovo, 1200

IX- 5  "7 Marsi" IX- 5 "7 Marsi"
Tetovo

c

Fol Education Fol Education
Tearce, Macedonia
Tetovo, 1240

-Shkollë private për gjuhë të huaja -Mësim plotësues për nxënës -Program parashkollor

Aritmetika Aritmetika
Belicica 29
Tetovo, 1200