Art Classic Tetovë

Art Classic Tetovë

Shkolla e Muzikës Art Classsic Tetovë. Kontakti: +38971799655

Operating as usual

02/07/2023
23/05/2022

Shoqata "Art Classic" në 17 vite, jetëson me profesionalizëm dhe përkushtim edukimin artistik e kulturorë tek brezat e ri.
Në këtë përvjetor të 17-të të rrugëtimit tonë duam të festojmë sëbashku.
Prandaj ju ftojmë të bëheni pjesë e kësajë feste duke përfituar 1 MUAJ FALAS të të gjitha drejtimeve në kurset e shoqatës.
Ju mirpresim të shënojmë sëbashku të tjera arritje e suksese 🎼🎶🎹🎻🪗🎷🎺. kontakt. 071 / 799 - 655

28/02/2022
01/10/2021

Fillojnë regjistrimet në kurset e Shkollës e Muzikës "Art Classic" në Tetovë.

Ju mund të regjistroheni në njërin nga shumë instrumentet ose drejtimet muzikore.

Bëhu pjesë e elitës muzikore të shqiptarëve të Maqedonisë së Veriut, nën kujdesin profesorëve më të mirë për ju.

Afati i regjistrimit është deri më 29 Tetor 2021.

Për kontakt: 071799655 Art Classic

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Telephone

Website

Address


Ilindenska
Tetovo
1200
Other Tetovo schools & colleges (show all)
zulfijakupi zulfijakupi
Tetovo

ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë
Иво Рибар Лола бр:96/Тетово/Ivo Ribar Llolla Nr:96
Tetovo, 1200

Основно општинско училиште

Auto Shlep REMI Auto Shlep REMI
Tetovo
Tetovo, 1200

AUTO SHLEP REMI

Sidi Education Tetovë Sidi Education Tetovë
Ulica Boris Kidric Br. 1 Tetovo
Tetovo, 1220

Course Center

Faculty of Health Sciences Faculty of Health Sciences
Ilindenska 335
Tetovo, 1200

SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare
101 P. N. Nerasht
Tetovo, 1203

Edukim cilësor dhe konkurrues, për një shoqëri të bazuar në dije.

Nga zemra n'zemër Nga zemra n'zemër
Tetovo, 12000

"Shfrytëzimi i kohës është punë,ndërsa puna e pranuar tek Zoti është adhurim"

Çerdhja JETA - Kamjan Çerdhja JETA - Kamjan
Kamjan
Tetovo, 1221

Çerdhja JETA

Foster Academy Kids Foster Academy Kids
Tetovo

Programe dhe kurse për gjuhë të huaja, programe motivacionale, programe psiko-zhvillimore, invent

Instituti Islam Ikra Instituti Islam Ikra
Rruga Ilindenit Nr. 215
Tetovo

Mësime Islame të kombinuara me metoda moderne dhe avancim personal.

DAS - Qendër kursi DAS - Qendër kursi
Ulica Jane Sandanski 50 1222 Tetovo
Tetovo

Ofrojmë kurse të gjuhës gjermane të niveleve A1,A2,B1 dhe B2.

Brainobrain Tetovo Brainobrain Tetovo
Ilindenska 177
Tetovo, 1200