Vrabotuvanje MK

Vrabotuvanje

Operating as usual

18/10/2023

Ke shkollim të mesëm ose je i diplomuar por i pa punë?
Ke ambicie për rritjë në karrierë?!
Tani është momenti për të realizuar çdo ëndër tënden
Kompania Deve Kom hap 7 pozita të lira në:
Serviser
Shofer
Telefoniste
Asistent/e menaxhimi

Me/pa eksperienc pune
450€ pagë ose pagë fikse
Transporti i organiziar prej kompani

📍Gostivar
📍 Tetovë

Apply Now: 075 357 728

30/05/2023

29/05/2023
Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Telephone

Website

Address

Mala Recitsa
Tetovo
1200
Other Educational Consultants in Tetovo (show all)
Nga zemra n'zemër Nga zemra n'zemër
Tetovo, 12000

"Shfrytëzimi i kohës është punë,ndërsa puna e pranuar tek Zoti është adhurim"

Neting School Neting School
Ploshtad Marshal Tito 15
Tetovo, 1200

Qendra për kurse dhe trajnime profesionale

Edukim Online Edukim Online
Tetovo, 1200

Edukim Online is the leading global marketplace for teaching and learning, connecting thousands of s