Schools & colleges in Strumica

Find schools & colleges in Strumica. Listings include Ависта - музички инструменти и гитарски кур, Авто Школа Дарко-ТТ, Центар за странски јазици "Степ Ап", СОУУД „Димитар Влахов“ Струмица, Centar za stranski jazici "Step Up" and SourceMX Academy. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School/college in Strumica?

Click here to claim your Sponsored Listing.
Ависта - музички инструменти и гитарски кур A Ависта - музички инструменти и гитарски кур
Ул. Маршал Тито бр. 59
Strumica, 2400

Подарете им музика на вашите деца!

Авто Школа Дарко-ТТ B Авто Школа Дарко-ТТ
ул.Климент Охридски ББ
Strumica, 2400

Канцеларија 034/326-345 Дарко 070/374-678 Славица 071/326-754

Центар за странски јазици "Степ Ап" C Центар за странски јазици "Степ Ап"
24-ти Октомври 36 (наспроти централната детска градинка до слаткарница Канела)
Strumica, 2400

СОУУД „Димитар Влахов“ Струмица D СОУУД „Димитар Влахов“ Струмица
Goce Delcev 17
Strumica, 2400

Официјална страна на СОУУД „Димитар Влахов“ Струмица

Centar za stranski jazici  "Step Up" E Centar za stranski jazici "Step Up"
24-ти Октомври бр.36 (спроти централната детска градинка над аптека "Виола" )
Strumica, 2400

Центар за странски јазици

SourceMX Academy F SourceMX Academy
Marshal Tito 2
Strumica, 2400

SourceMX Academy e oнлајн академија за изучување и унапредување на вештини и знаења од сферата на ИТ, бизнис и маркетинг.

Од нашата училница G Од нашата училница
Strumica
Strumica, 2400 STRUMICA

селектирани наставни содржини со современи техники, стратегии и концепти на интерактивно учење, проектни креативни активности...

Academica - Edukativen Centar H Academica - Edukativen Centar
Zrtvi Na Fasizhmot 14
Strumica, 2400

Едукативен Центар за Странски Јазици, Mатематика, Физика, Хемија и Одделенска настава

ООУ „Герас Цунев" I ООУ „Герас Цунев"
Strumica, 2400

ОФИЦИЈАЛНА СТРАНИЦА НА ООУ „ГЕРАС ЦУНЕВ“ - ПРОСЕНИКОВ

ООМУ „Боро Џони“ - Струмица J ООМУ „Боро Џони“ - Струмица
Ѓорѓи Трајков 19
Strumica, 2400

Општинско основно музичко училиште

Едукативен Центар Алфабет K Едукативен Центар Алфабет
ул. Панче Пешев бр.11
Strumica, 2400

Едукативен Центар Алфабет

Центар за гитара Edu Guitar L Центар за гитара Edu Guitar
Културен Центар Антон Панов
Strumica, 2400

Центарот за гитара и музичка едукација врши професионална едукација за гитара со музичка писменост.

Centar za baletska umetnost  "Reverence" M Centar za baletska umetnost "Reverence"
Никола Тесла 8 (Трета зграда)
Strumica, 2400

Реверанс ви овозможува физичка активност каква што заслужувате!

ДМ Интернешанал Стадис N ДМ Интернешанал Стадис
с.Куклиш
Strumica, 2400

Центар за странски јазици и други интелектуални услуги Локации: с.Куклиш

Edu Spring O Edu Spring
Ул. Братство Единство 7/3
Strumica, 2400

Еду Спринг-Центар за едукација и интелектуални услуги,

OOU Marsal Tito - Strumica P OOU Marsal Tito - Strumica
Кирил и Методиј бр. 26
Strumica, 2400

Основно Општинско Училиште „Маршал Тито“ - Струмица Primary Commune School "Marshal Tito" - Strumica

Big Ben School Q Big Ben School
Братство и Единство 1
Strumica, 2400

Private English Language School

Степен плус R Степен плус
TC Global Kat 3
Strumica, 2400

Занимилива математика? Можно е! И подобра оценка и повеќе знаење!

OOU "Marsal Tito" Strumica S OOU "Marsal Tito" Strumica
Partizanska
Strumica

Seminarski T Seminarski

Изработка на семинарски и проектни задачи

Linguanet - EDUC U Linguanet - EDUC
UL. Ograzden 21
Strumica, 2400

CENTAR ZA STRANSKI JAZICI I DRUGI INTELEKTUALNI USLUGI - LINGVANET EDUC DOOEL STRUMICA

SZTK Narodna Tehnika Strumica V SZTK Narodna Tehnika Strumica
Bratstvo Edinstvo 29
Strumica, 2400

Образование, иновации, техничка култура, филм, фотографија, радиоаматери, млади истражувачи, клубови на млади техничари и природници

Oou nikola vapcarov X Oou nikola vapcarov
Cenka Pavlova
Strumica, 2400