Центар за странски јазици "Степ Ап"

Центар за странски јазици

Operating as usual

23/11/2023

🌏СВЕТОТ НА ДЛАНКА ❗️

📌УЧИ ИТАЛИЈАНСКИ ЈАЗИК И БИДИ ДЕЛ ОД СВЕТОТ ❗️

📲070/612-512 ;
📲077/928-319 ;

17/11/2023

👉ПОЧЕТОК НА НОВИ ГРУПИ ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА ВОЗРАСНИ.

🗓ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА КУРС : 3 МЕСЕЦИ

🏃‍♂️ПОБРЗАЈТЕ,✍️ЗАПИШЕТЕ СЕ, МЕСТАТА СЕ ОГРАНИЧЕНИ ❗️

☎️070/612-512 ;
☎️077/928-319 ;

16/11/2023

👉ПОЧЕТОК НА НОВИ ГРУПИ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА ВОЗРАСНИ.

🗓ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА КУРС : 3 МЕСЕЦИ

🏃‍♂️ПОБРЗАЈТЕ,✍️ЗАПИШЕТЕ СЕ, МЕСТАТА СЕ ОГРАНИЧЕНИ ❗️

☎️070/612-512 ;
☎️077/928-319 ;

07/11/2023

👉ОД ВЧЕРА О6.11.2023 ЗАПОЧНА НОВА ГРУПА ЗА ВОЗРАСНИ ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА А1/1 СТЕПЕН.

🕕ТЕРМИНИ :

ПОНЕДЕЛНИК-СРЕДА ОД 18:00-19:30

🏃‍♂️ПОБРЗАЈТЕ,✍️ЗАПИШЕТЕ СЕ, ИМАМЕ УШТЕ ТРИ СЛОБОДНИ МЕСТА❗️

☎️070/612-512 ;
☎️077/928-319 ;

02/11/2023

👉ОД НАРЕДНАТА НЕДЕЛА ЗАПОЧНУВААТ НОВИ ГРУПИ ЗА ВОЗРАСНИ ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА:

👉А1/1 СТЕПЕН
👉A2/1 СТЕПЕН
👉A2/2 СТЕПЕН

🗓ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА КУРС : 3 МЕСЕЦИ

📚ПРОГРАМА : Schritte Plus

🏃‍♂️ПОБРЗАЈ,✍️ЗАПИШИ СЕ❗️

☎️070/612-512 ;
☎️077/928-319 ;

Photos from Центар за странски јазици "Степ Ап"'s post 25/10/2023

👉ПОЧЕТОК НА НОВИ ГРУПИ ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА А1/1, А2/1 И А2/2 СТЕПЕН.

🗓ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА КУРС : 3 МЕСЕЦИ

📚ПРОГРАМА : Schritte Plus

🏃‍♂️ПОБРЗАЈТЕ,✍️ЗАПИШЕТЕ СЕ,ИМАМЕ УШТЕ НЕКОЛКУ СЛОБОДНИ МЕСТА ❗️

☎️070/612-512 ;
☎️077/928-319 ;

18/10/2023

🖐ПРАТИ ГО ТРЕНДОТ НА ДЕНЕШНИЦАТА, НАДОГРАДИ СЕ ТИ И ТВОЕТО ДЕТЕ...

👇
💻КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ❗️

📲070/612-512
📲077/928-319

15/10/2023

👉НАСКОРО ЗАПОЧНУВААТ НОВИ ГРУПИ ЗА ВОЗРАСНИ ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА 👉А1/1, А1/2, A2/1, A2/2 СТЕПЕН.

🗓ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА КУРС : 3 МЕСЕЦИ

📚ПРОГРАМА : Schritte Plus

🏃‍♂️ПОБРЗАЈ,✍️ЗАПИШИ СЕ❗️

☎️070/612-512 ;
☎️077/928-319 ;

10/10/2023

📌ОФИЦИЈАЛНИ ТЕРМИНИ ЗА ГРУПИТЕ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА ДЕЦАТА ОД 1-ВО ДО 9-ТО ОДД.

🗓ТЕРМИН:САБОТА

⏲️ВРЕМЕ ЗА ПОЧЕТОК НА ЧАСОТ:

➡️ I-одд.,и II-одд. : 12:30 - 14:00

➡️ III-одд. : 10:45 - 12:15

➡️Гр.1 и Гр.2
IV-одд.
IV-одд. : 09:00 - 10:30
VI-одд.

➡️Гр.3
IV-одд.,IV-одд.,VI-одд. : 12:30 - 14:00

➡️ VII-одд. : 10:45 - 12:15

➡️IX-одд.и I година : 12:30 - 14:00

🏃‍♂️ПОБРЗАЈТЕ, СЕУШТЕ МОЖЕ ДА БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НЕКОЈА ГРУПА.

📲070/612-512
📲077/928-319

05/10/2023

👋РОДИТЕЛИ ПРЕЗАФАТЕНИ СТЕ, НЕМОЖЕТЕ ДА МУ ПОМОГНЕТЕ НА ВАШЕТО ДЕТЕ ОКОЛУ РЕШАВАЊЕ НА ДОМАШНИТЕ ЗАДАЧИ, ЗА ТАА ОД ОВАА ШКОЛСКА ГОДИНА ВИ НУДИМЕ ПОМОШ ПРИ :

👉 РЕШАВАЊЕ НА СИТЕ ДОМАШНИ ЗАДАЧИ.

👉ПОДГОТОВКА ЗА СЕКОЈДНЕВНАТА НАСТАВНА ПРОГРАМА ОД ПРВО ДО ПЕТТО ОДД.

ℹ️ЗА СЕКАКВИ ИНФОРМАЦИИ ОБРАТЕТЕ СЕ НА НАШИТЕ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ:
👇

☎️070/612-512 ;
☎️077/928-319 ;

01/10/2023

ℹ️ОФИЦИЈАЛНИ ТЕРМИНИ ЗА ГРУПИТЕ ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА ДЕЦАТА ОД 4-ТО ДО 9-ТО ОДД.

🗓ТЕРМИНИ:

➡️ IV-V ОДД. ЧЕТВРТОК ОД 10:30-12:00

➡️ VI ОДД. СРЕДА ОД 15:00-17:00

➡️ VII ОДД. ПОНЕДЕЛНИК ОД 13:30-15:30

➡️ VIII ОДД. ВТОРНИК ОД 13:30-15:30

➡️IX ОДД.ГРУПА 1
ЧЕТВРТОК ОД 15:30-17:30

➡️IX ОДД.ГРУПА 2
ПОНЕДЕЛНИК-СРЕДА ОД 19:00-20:00

➡️IX ОДД.ГРУПА 3
ВТОРНИК-ЧЕТВРТОК ОД 19:00-20:00

🏃‍♂️ПОБРЗАЈТЕ, СЕУШТЕ ВАШЕТО ДЕТЕ МОЖЕ ДА БИДЕ ДЕЛ ОД НЕКОЈА ГРУПА.

📲070/612-512 ;
📲077/928-319 ;

29/09/2023

✍️УПИСИТЕ ЗА НОВАТА ШКОЛСКА 2023/2024 ЌЕ ТРААТ СЕ ДО ПОЧЕТОКОТ НА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ.

✍️ЗАПИШУВАЊЕТО МОЖЕ ДА СЕ ВРШИ СЕКОЈ ДЕН ВО ПРОСТОРИИТЕ НА "Степ Ап" ИЛИ НА НАШИТЕ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ:

☎️070/612-512 ;
☎️077/928-319 ;

📱КАКО И НА НАШИОТ ФБ И ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ.

28/09/2023

‼️УПИСИ, УПИСИ ‼️

👉ОД НАРЕДНАТА НЕДЕЛА ЗАПОЧНУВА НОВА ГРУПА ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА ВОЗРАСНИ ЗА А1/1 СТЕПЕН.
(ПОЧЕТНО НИВО)

ПОБРЗАЈ🏃‍♂️,ЗАПИШИ СЕ✍️, ИМАМЕ УШТЕ НЕКОЛКУ СЛОБОДНИ МЕСТА.

📲070/612-512 ;
📲077/928-319 ;

26/09/2023

ℹ️ЗАПОЧНАА ГРУПИТЕ ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА ДЕЦАТА ОД 4-ТО ДО 9-ТО ОДД.

🗓ТЕРМИНИ:

➡️ IV-V ОДД. ЧЕТВРТОК ОД 10:30-12:00

➡️ VI ОДД. СРЕДА ОД 15:00-17:00

➡️ VII ОДД. ПОНЕДЕЛНИК ОД 13:30-15:30

➡️ VIII ОДД. ВТОРНИК ОД 13:30-15:30

➡️IX ОДД.ГРУПА 1
ЧЕТВРТОК ОД 15:30-17:30

➡️IX ОДД.ГРУПА 2
ПОНЕДЕЛНИК-СРЕДА ОД 19:00-20:00

➡️IX ОДД.ГРУПА 3
ВТОРНИК-ЧЕТВРТОК ОД 19:00-20:00

🏃‍♂️ПОБРЗАЈТЕ, ВАШЕТО ДЕТЕ СЕУШТЕ МОЖЕ ДА БИДЕ ДЕЛ ОД НЕКОЈА ГРУПА.

📲070/612-512 ;
📲077/928-319 ;

25/09/2023

‼️УПИСИ ВО ТЕК‼️

✍️УПИСИТЕ ЗА НОВАТА ШКОЛСКА 2023/2024 ЌЕ ТРААТ СЕ ДО ПОЧЕТОКОТ НА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ.

✍️ЗАПИШУВАЊЕТО МОЖЕ ДА СЕ ВРШИ СЕКОЈ ДЕН ВО ПРОСТОРИИТЕ НА "Степ Ап" ИЛИ НА НАШИТЕ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ:

☎️070/612-512 ;
☎️077/928-319 ;

📱КАКО И НА НАШИОТ ФБ И ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ.

24/09/2023

➡️ОД 20.09.2023 ГОД. ЗАПОЧНАА ДВЕ ВОЗРАСНИ ГРУПИ ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА А1/1 СТЕПЕН.

🗒ТЕРМИНИ:

ГРУПА 1
ВТОРНИК-ЧЕТВРТОК ОД 18:00-19:30 Ч.

ГРУПА 2
ВТОРНИК-ЧЕТВРТОК ОД 19:30-21:00 Ч.

ПОБРЗАЈТЕ🏃‍♂️, ✍️ЗАПИШЕТЕ СЕ, ИМАМЕ УШТЕ НЕКОЛКУ СЛОБОДНИ МЕСТА ❗️

☎️070/612-512 ;
☎️077/928-319 ;

22/09/2023

👉ОД ОВАА НЕДЕЛА ЗАПОЧНАА ДВЕ НОВИ ГРУПИ ЗА ВОЗРАСНИ ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА А1/1 СТЕПЕН.

🕕ТЕРМИНИ :

ГРУПА 1
ВТОРНИК-ЧЕТВРТОК ОД 18:00-19:30

ГРУПА 2
ВТОРНИК-ЧЕТВРТОК ОД 19:30-21:00

🏃‍♂️ПОБРЗАЈТЕ,✍️ЗАПИШЕТЕ СЕ, ИМАМЕ УШТЕ НЕКОЛКУ СЛОБОДНИ МЕСТА❗️

☎️070/612-512 ;
☎️077/928-319 ;

18/09/2023

📌ИНВЕСТИРАЈ ВО ЗНАЕЊЕ ЗА ТЕБЕ И ТВОЕТО ДЕТЕ.

👉КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ❗️

📲070/612-512
📲077/928-319

18/09/2023

✍️УПИСИТЕ ЗА НОВАТА ШКОЛСКА 2023/2024 СЕ ЗАПОЧНАТИ И ЌЕ ТРААТ СЕ ДО ПОЧЕТОКОТ НА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ.

✍️ЗАПИШУВАЊЕТО МОЖЕ ДА СЕ ВРШИ СЕКОЈ ДЕН ВО ПРОСТОРИИТЕ НА "Степ Ап" ИЛИ НА НАШИТЕ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ:

☎️070/612-512 ;
☎️077/928-319 ;

📱КАКО И НА НАШИОТ ФБ И ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ.

Photos from Центар за странски јазици "Степ Ап"'s post 15/09/2023

‼️УПИСИ, УПИСИ ‼️

👉И ОВАА ШКОЛСКА ГОДИНА РЕДОВНИ И ЗАБРЗАНИ КУРСЕВИ ПО ГЕРМАНСКИ ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ.

👉ВИ НУДИМЕ МОЖНОСТ НАСТАВАТА ДА ЈА СЛЕДИТЕ И ОНЛАЈН.

📲070/612-512 ;
📲077/928-319 ;

13/09/2023

✍️УПИСИТЕ ЗА НОВАТА ШКОЛСКА 2023/2024 ЗАПОЧНАА И ЌЕ ТРААТ СЕ ДО ПОЧЕТОКОТ НА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ.

✍️ЗАПИШУВАЊЕТО МОЖЕ ДА СЕ ВРШИ СЕКОЈ ДЕН ВО ПРОСТОРИИТЕ НА "Степ Ап" ИЛИ НА НАШИТЕ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ:

☎️070/612-512 ;
☎️077/928-319 ;

📱КАКО И НА НАШИОТ ФБ И ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ.

12/09/2023

‼️УПИСИ, УПИСИ ‼️

👉РОДИТЕЛИ И ОВАА ШКОЛСКА ГОДИНА ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА НУДИМЕ РЕДОВНИ И ЗАБРЗАНИ КУРСЕВИ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК

➡️ГРУПИ ВО РАБОТНИТЕ ДЕНОВИ.

➡️ГРУПИ ВО САБОТА САМО ЗА ДЕЦАТА ОД I ДО IX ОДД.

➡️ВИ НУДИМЕ МОЖНОСТ НАСТАВАТА ДА ЈА СЛЕДИТЕ И ОНЛАЈН.

📲070/612-512 ;
📲077/928-319 ;

11/09/2023

‼️УПИСИ, УПИСИ ‼️

👉И ОВАА ШКОЛСКА ГОДИНА РЕДОВНИ И ЗАБРЗАНИ КУРСЕВИ ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ.

➡️ГРУПИ ВО РАБОТНИТЕ ДЕНОВИ ЗА ДЕЦА, СРЕДНОШКОЛЦИ И ВОЗРАСНИ.

➡️ВИ НУДИМЕ МОЖНОСТ НАСТАВАТА ДА ЈА СЛЕДИТЕ И ОНЛАЈН.

📲070/612-512 ;
📲077/928-319 ;

11/09/2023

‼️УПИСИ, УПИСИ ‼️

👉И ОВАА ШКОЛСКА ГОДИНА ВИ НУДИМЕ РЕДОВНИ И ЗАБРЗАНИ КУРСЕВИ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ.

➡️ГРУПИ ВО РАБОТНИТЕ ДЕНОВИ ЗА ДЕЦА, СРЕДНОШКОЛЦИ И ВОЗРАСНИ.

➡️ГРУПИ ВО САБОТА САМО ЗА ДЕЦА ОД I ДО IX ОДД.

➡️ВИ НУДИМЕ МОЖНОСТ НАСТАВАТА ДА ЈА СЛЕДИТЕ И ОНЛАЈН.

📲070/612-512 ;
📲077/928-319 ;

10/09/2023

✍️✍️‼️УПИСИ, УПИСИ ‼️✍️✍️

➡️ВИ НУДИМЕ МОЖНОСТ ЗА СОВЛАДУВАЊЕ НА ПОВЕЌЕ СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ И ОВАА ШКОЛСКА ГОДИНА :

✅ГРУПНА НАСТАВА ЗА ВОЗРАСНИ ОД А1 ДО Ц2 СТЕПЕН.

✅ГРУПНА НАСТАВА ЗА ОСНОВЦИ ОД 1-ВО ДО 9-ТО ОДД.

✅️ИНДИВИДУАЛНА НАСТАВА.

✅ОНЛАЈН НАСТАВА.

☎️ 070/612-512;
☎️ 077/928-319;

08/09/2023

🇲🇰🇲🇰ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МАКЕДОНИЈО🇲🇰🇲🇰

06/09/2023

‼️УПИСИ, УПИСИ ‼️

👉И ОВАА ШКОЛСКА ГОДИНА РЕДОВНИ И ЗАБРЗАНИ КУРСЕВИ ПО АНГЛИСКИ ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ.

📌ГРУПИ ВО РАБОТНИТЕ ДЕНОВИ ЗА ДЕЦА, СРЕДНОШКОЛЦИ И ВОЗРАСНИ.

📌ГРУПИ ВО САБОТА САМО ЗА ДЕЦА ОД I ДО IX ОДД.

📌ВИ НУДИМЕ МОЖНОСТ НАСТАВАТА ДА ЈА СЛЕДИТЕ И ОНЛАЈН.

📲070/612-512 ;
📲077/928-319 ;

Photos from Центар за странски јазици "Степ Ап"'s post 04/09/2023

🌏НАУЧИ ГИ ДВАТА НАЈБАРАНИ ЈАЗИЦИ И СВЕТОТ НЕКА ТИ БИДЕ НА ДЛАНКА ❗️

✍️УПИСИТЕ ЗА НОВАТА ШКОЛСКА ГОДИНА СЕ ВО ТЕК И ЌЕ ТРААТ СЕ ДО ПОЧЕТОКОТ НА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ.

ℹ️СО НАСТАВА ЗАПОЧНУВАМЕ ОД 18-ТИ СЕПТЕМВРИ СО БЕСПЛАТНИ ПОДГОТВИТЕЛНИ ЧАСОВИ ЗА СИТЕ НОВОФОРМИРАНИ ГРУПИ.

📲070/612-512 ;
📲077/928-319 ;

04/09/2023

✍️✍️‼️УПИСИ, УПИСИ‼️✍️✍️

➡️И ОВАА ШКОЛСКА ГОДИНА ВИ НУДИМЕ МОЖНОСТ ЗА СОВЛАДУВАЊЕ НА ПОВЕЌЕ СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ :

✅ГРУПНА НАСТАВА ЗА ВОЗРАСНИ ОД А1 ДО Ц2 СТЕПЕН.

✅ГРУПНА НАСТАВА ЗА ОСНОВЦИ ОД 1-ВО ДО 9-ТО ОДД.

✅️ИНДИВИДУАЛНА НАСТАВА.

✅ОНЛАЈН НАСТАВА.

☎️ 070/612-512;
☎️ 077/928-319;

04/09/2023

👋РОДИТЕЛИ ПРЕЗАФАТЕНИ СТЕ, НЕМОЖЕТЕ ДА МУ ПОМОГНЕТЕ НА ВАШЕТО ДЕТЕ ОКОЛУ РЕШАВАЊЕ НА ДОМАШНИТЕ ЗАДАЧИ, ЗА ТАА ЦЕЛ ОД ОВАА ШКОЛСКА ГОДИНА ВИ НУДИМЕ ПОМОШ ПРИ :

👉 РЕШАВАЊЕ НА СИТЕ ДОМАШНИ ЗАДАЧИ.

👉ПОДГОТОВКА ЗА СЕКОЈДНЕВНАТА НАСТАВНА ПРОГРАМА ОД ПРВО ДО ПЕТТО ОДД.

ℹ️ЗА СЕКАКВИ ИНФОРМАЦИИ ОБРАТЕТЕ СЕ НА НАШИТЕ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ:
👇

☎️070/612-512 ;
☎️077/928-319 ;

01/09/2023

📌НОВ ПОЧЕТОК, НОВИ ПРЕДИЗВИЦИ, НОВА ШКОЛСКА ГОДИНА.

➡️ЦЕНТАР ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ
"Степ Ап"
ИМ ПОСАКУВА СРЕЌЕН ПОЧЕТОК НА СИТЕ УЧЕНИЦИ А НАЈСРЕЌЕН ПОЧЕТОК НА НАШИТЕ НАЈМАЛИ ПРВОЛАЧИЊА 💚💙

Photos from Центар за странски јазици "Степ Ап"'s post 31/08/2023

📌НОВАТА ШКОЛСКА ГОДИНА Е НА ПРАГОТ, УЧИ АНГЛИСКИ И ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК НА ВЕЌЕ ДОКАЖАНОТО МЕСТО ВО НАШИОТ ГРАД.

📌УПИСИТЕ ЗА НОВАТА ШКОЛСКА 2023/2024 ГОДИНА ЗАПОЧНАА И ЌЕ ТРААТ СЕ ДО ПОЧЕТОКОТ НА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ.

☎️070/612-512 ;
☎️077/928-319 ;

Photos from Центар за странски јазици "Степ Ап"'s post 27/08/2023

‼️УПИСИ, УПИСИ ‼️

👉И ОВАА ШКОЛСКА ГОДИНА РЕДОВНИ И ЗАБРЗАНИ КУРСЕВИ ПО АНГЛИСКИ И ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ.

📌ГРУПИ ВО РАБОТНИТЕ ДЕНОВИ ЗА ДЕЦА, СРЕДНОШКОЛЦИ И ВОЗРАСНИ.

📌ГРУПИ ВО САБОТА САМО ЗА ДЕЦА ОД I ДО IX ОДД.

📌ВИ НУДИМЕ МОЖНОСТ НАСТАВАТА ДА ЈА СЛЕДИТЕ И ОНЛАЈН.

📲070/612-512 ;
📲077/928-319 ;

Photos from Центар за странски јазици "Степ Ап"'s post 24/08/2023

🌏СВЕТОТ НА ДЛАНКА ❗️

📌УПИСИТЕ ЗА НОВАТА ШКОЛСКА ГОДИНА СЕ ВО ТЕК И ЌЕ ТРААТ СЕ ДО ПОЧЕТОКОТ НА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ.

ℹ️СО НАСТАВА ЗАПОЧНУВАМЕ ОД 18-ТИ СЕПТЕМВРИ СО БЕСПЛАТНИ ПОДГОТВИТЕЛНИ ЧАСОВИ ЗА СИТЕ НОВОФОРМИРАНИ ГРУПИ.

📲070/612-512 ;
📲077/928-319 ;

Want your school to be the top-listed School/college in Strumica?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Easy and fun way to learn English language📒📗📘📚✍️

Location

Category

Telephone

Website

Address


24-ти Октомври 36 (наспроти централната детска градинка)
Strumica
2400
Other Schools in Strumica (show all)
Kec i dvojka Kec i dvojka
Vo Strumica Na Ulica
Strumica, 2400

03.07.2021 reunion ��

Авто Школа Дарко-ТТ Авто Школа Дарко-ТТ
Улица Климент Охридски ББ
Strumica, 2400

Канцеларија 034/326-345 Дарко 070/374-678 Славица 071/326-754

Academica - Edukativen Centar Academica - Edukativen Centar
Zrtvi Na Fasizhmot 14
Strumica, 2400

Едукативен Центар за Странски Јазици, Mатематика, Физи?

OOU "Marsal Tito" Strumica OOU "Marsal Tito" Strumica
Partizanska
Strumica

Степен плус Степен плус
TC Global Kat 3
Strumica, 2400

Занимилива математика? Можно е! И подобра оценка и пове

Едукативен Центар Алфабет Едукативен Центар Алфабет
Panche Peshev 11
Strumica, 2400

Едукативен Центар Алфабет

ООМУ „Боро Џони“ - Струмица ООМУ „Боро Џони“ - Струмица
Ѓорѓи Трајков 19
Strumica, 2400

Општинско основно музичко училиште