ООМУ „Боро Џони“ - Струмица

ООМУ „Боро Џони“ - Струмица

Општинско основно музичко училиште

ООМУ „Боро Џони“ – Струмица е единствено училиште од таков карактер во нашата општина и пошироко во регионот.
Учуилиштето го посетуваат ученици не само од нашата општина, туку и од соседните општини и подалеку.
Кај нас учениците се стекнуваат со основно музичко образование паралелно со основното задолжително образование, за професионално ориентирање и стекнување општа музичка култура.
Работата на

Want your school to be the top-listed School/college in Strumica?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Address


Ѓорѓи Трајков 19
Strumica
2400
Other Schools in Strumica (show all)
Kec i dvojka Kec i dvojka
Vo Strumica Na Ulica
Strumica, 2400

03.07.2021 reunion ��

Авто Школа Дарко-ТТ Авто Школа Дарко-ТТ
Улица Климент Охридски ББ
Strumica, 2400

Канцеларија 034/326-345 Дарко 070/374-678 Славица 071/326-754

Academica - Edukativen Centar Academica - Edukativen Centar
Zrtvi Na Fasizhmot 14
Strumica, 2400

Едукативен Центар за Странски Јазици, Mатематика, Физи?

OOU "Marsal Tito" Strumica OOU "Marsal Tito" Strumica
Partizanska
Strumica

Центар за странски јазици "Степ Ап" Центар за странски јазици "Степ Ап"
24-ти Октомври 36 (наспроти централната детска градинка)
Strumica, 2400

Центар за странски јазици

Степен плус Степен плус
TC Global Kat 3
Strumica, 2400

Занимилива математика? Можно е! И подобра оценка и пове

Едукативен Центар Алфабет Едукативен Центар Алфабет
Panche Peshev 11
Strumica, 2400

Едукативен Центар Алфабет

IQ UP - Strumica IQ UP - Strumica
Гоце Делчев бр. 23
Strumica, 2400

Со IQ Up! ја будиме генијалноста во секое дете и го подготвуваме за предизвиците на 21 век.