Едукативен Центар Алфабет

Едукативен Центар Алфабет

Едукативниот Центар АЛФАБЕТ Ви нуди курсеви по сите странски јазици за сите возрасти и тоа:
- курсеви за деца од предучилишна возраст
- курсеви за деца од прво до деветто одделение
- курсеви за средношколци
- курсеви за студенти и возрасни
- курсеви за подготовка на меѓународни испити како TOEFL, IELTS, TestDaF ( Test Deutsch als Fremdsprache), Goethe -Zertifikat (A1 - C2) и други
- интензивни, с

Operating as usual

22/04/2024

⚠️🔛Термините за новата интензивна група за почетници (А1/1) се :
➡️понеделник, вторник и четврток од 18:30 часот.
Придружете ни се и вие .
Пријавување на 070 901 600 ✅️🇩🇪

19/04/2024

⚠️🔛Термините за новата интензивна група за почетници (А1/1) се :
➡️понеделник, вторник и четврток од 18:30 часот.
Придружете ни се и вие .
Пријавување на 070 901 600 ✅️🇩🇪

18/04/2024

ДЕНЕС, од 18:30 започнува НОВА ИНТЕНЗИВНА ГРУПА ЗА ПОЧЕТНИЦИ, А1/1 ниво, со физичко присуство.
Пријавување на 070 901 600 🇩🇪
Уште неколку слободни места ✅️

17/04/2024

⚠️Од УТРЕ започнува НОВА ИНТЕНЗИВНА ГРУПА ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА ПОЧЕТНИЦИ (А1/1).⚠️
Побрзај и пријави се на 070 901 600 ✅️🇩🇪
Уште неколку слободни места ✅️

15/04/2024

⚠️НОВА ИНТЕНЗИВНА ГРУПА ЗА ПОЧЕТНИЦИ (А1/1) ⚠️
Почеток ➡️ четврток од 18: 30
Побрзај и пријави се, уште неколку слободни места 🇩🇪
📱 070 901 600 ✅️

11/04/2024

🔛 Од наредната недела нова интензивна група за почетници А1/1 ниво ✅️🇩🇪
Побрзај и пријави се , уште неколку слободни места 🔜

Контакт 0️⃣7️⃣0️⃣ 9️⃣0️⃣1️⃣ 6️⃣0️⃣0️⃣

08/04/2024

🔛Никогаш не е доцна да научиме нов странски јазик ❗❗
🔛 Од наредната недела нова интензивна група за почетници А1/1 ниво ✅️🇩🇪
Побрзај и пријави се , уште неколку слободни места 🔜

КУРСЕВИ ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК, ЗА СИТЕ ВОЗРАСТИ!!! #учимеоднајдобрите🇩🇪🇩🇪🇩🇪
Контакт 0️⃣7️⃣0️⃣ 9️⃣0️⃣1️⃣ 6️⃣0️⃣0️⃣

04/04/2024

Се формира нова интензивна група по германски јазик за почетници, А1/1 ниво, која ќе започне средина на месец Април.
Побрзај и пријави се на 070 901 600. 🇩🇪✅️

29/03/2024

🔜Искористете ја можноста да научите германски јазик од СРЕДИНА НА МЕСЕЦ АПРИЛ.🇩🇪🇩🇪🇩🇪
Се формира НОВА ИНТЕНЗИВНА ГРУПА по ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО за почетно А1/1 НИВО.
Пријавување на 070 901 600.🔛✅️📚

12/03/2024

🇩🇪 🔛 Во тек е НОВА ИНТЕНЗИВНА ГРУПА по германски јазик за А2/1 ниво со ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО.
Термини: ПОНЕДЕЛНИК, ВТОРНИК И ПЕТОК ОД 17:30 ЧАСОТ.
ПРИЈАВУВАЊЕ НА 070 901 600 ✅️🇩🇪

11/03/2024

🇩🇪ДЕНЕС започнува со настава НОВА ИНТЕНЗИВНА ГРУПА по германски јазик за А2/1 ниво со ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО.
Термини ПОНЕДЕЛНИК, ВТОРНИК И ПЕТОК ОД 17 30 ЧАСОТ ✅️
Резервирај си место на 070 901 600 🇩🇪

10/03/2024

🇩🇪Од утре, 11.03 започнува со настава НОВА ИНТЕНЗИВНА ГРУПА по германски јазик за А2/1 ниво со ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО.
Термини ПОНЕДЕЛНИК, ВТОРНИК И ПЕТОК ОД 17 30 ЧАСОТ ✅️
Резервирај си место на 070 901 600 🇩🇪

Photos from Едукативен Центар Алфабет's post 08/03/2024

Честитки за МАМА 🌹🌷
Изработено со љубов ❣️💝
Mama, ich liebe dich 🥰

08/03/2024

Среќен 8 Март, дами 🌺🥀🌹💐

05/03/2024

🇩🇪Од 11.03 (понеделник) започнува со настава НОВА ИНТЕНЗИВНА ГРУПА по германски јазик за А2/1 ниво со ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО.
Термини ПОНЕДЕЛНИК, ВТОРНИК И ПЕТОК ОД 17 30 ЧАСОТ ✅️
Резервирај си место на 070 901 600 🇩🇪

28/02/2024

🇩🇪Од месец март започнува со настава НОВА ИНТЕНЗИВНА ГРУПА по германски јазик за А2/1 ниво со ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО.
Термини ПОНЕДЕЛНИК, ВТОРНИК И ПЕТОК ОД 17 30 ЧАСОТ ✅️
Резервирај си место на 070 901 600 🇩🇪

06/02/2024

Термини за нови онлајн групи по германски јазик :
➡️ Б1/1 понеделник,вторник и четврток од 20:00 часот
➡️Б1/2 понеделник, вторник и четврток од 19:00 часот
Побрзај и пријави се на 070 901 600 🇩🇪✅️

05/02/2024

⚠️ ИЗВЕСТУВАЊЕ ⚠️
Од ДЕНЕС започнуваат со онлајн настава две групи по германски јазик за следните нивоа :
➡️ Б1/1 од 20:00 часот
➡️ Б1/2 од 19:00 часот
Побрзај и пријави се на 070 901 600 🇩🇪✅️

03/02/2024

⚠️ ИЗВЕСТУВАЊЕ ⚠️
Од понеделник започнуваат со онлајн настава две групи по германски јазик за следните нивоа :
➡️ Б1/1 од 20:00 часот
➡️ Б1/2 од 19:00 часот
Побрзај и пријави се на 070 901 600 🇩🇪✅️

30/01/2024

🇩🇪✅️Уписите се во тек и ќе траат до крајот на оваа недела !🇩🇪✅️
Се формират групи по германски јазик за следните нивоа :
➡️А1/1; А1/2; А2/1; А2/2; Б1/1; Б1/2;
ПОБРЗАЈ !! Со настава започнуваме почеток на месец Февруари.🇩🇪
Пријавување на 070 901 600.

26/01/2024

⚠️УПИСИТЕ ЗА НОВИОТ СЕМЕСТАР СЕ ВО ТЕК И ЌЕ ТРААТ ДО КРАЈОТ НА ОВОЈ МЕСЕЦ ⚠️
➡️Јазични курсеви за деца и возрасни
➡️Настава во мали групи
➡️Настава со физичко присуство
➡️Онлајн настава
Изберете Вие ✅
Пријавување на 0️⃣7️⃣0️⃣ 9️⃣0️⃣1️⃣ 6️⃣0️⃣0️⃣

Want your school to be the top-listed School/college in Strumica?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Во најубавиот период од годината со мали подароци за секој, се радуваме  што гледаме искрени детски насмевки . Пресреќни...
Изработено со љубов, за МАМА 🌺💐❤️Alles Liebe zum Frauentag.Mama, ich liebe dich 💝💝🌺💐
Learning with the best !

Location

Category

Telephone

Website

Address


Panche Peshev 11
Strumica
2400

Opening Hours

Monday 10:00 - 18:00
Tuesday 10:00 - 18:00
Wednesday 10:00 - 18:00
Thursday 10:00 - 18:00
Friday 10:00 - 18:00
Other Schools in Strumica (show all)
Kec i dvojka Kec i dvojka
Vo Strumica Na Ulica
Strumica, 2400

03.07.2021 reunion ��

Academica - Edukativen Centar Academica - Edukativen Centar
Zrtvi Na Fasizhmot 14
Strumica, 2400

Едукативен Центар за Странски Јазици, Mатематика, Физи?

TAXI Prevoz Vangel Trendov TAXI Prevoz Vangel Trendov
Spiro Zahov 3/19
Strumica, 2400

OOU "Marsal Tito" Strumica OOU "Marsal Tito" Strumica
Partizanska
Strumica

Центар за странски јазици "Степ Ап" Центар за странски јазици "Степ Ап"
24-ти Октомври 36 (наспроти централната детска градинка)
Strumica, 2400

Центар за странски јазици

Степен плус Степен плус
TC Global Kat 3
Strumica, 2400

Занимилива математика? Можно е! И подобра оценка и повеќе знаење!

ООМУ „Боро Џони“ - Струмица ООМУ „Боро Џони“ - Струмица
Ѓорѓи Трајков 19
Strumica, 2400

Општинско основно музичко училиште

IQ UP - Strumica IQ UP - Strumica
Гоце Делчев бр. 23
Strumica, 2400

Со IQ Up! ја будиме генијалноста во секое дете и го подготвуваме за предизвиците на 21 век.