Schools & colleges in Strumitsa

Find schools & colleges in Strumitsa. Listings include СОУ „Јане Сандански“ - Струмица, СОУ "Никола Карев" Струмица, Cool School, Работа во Германија, La Vita" Pizza Restaurant and 10.000 Лајка и Стоп За Екстерното Тестирање. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School/college in Strumitsa?

Click here to claim your Sponsored Listing.
СОУ „Јане Сандански“ - Струмица A СОУ „Јане Сандански“ - Струмица
„Моша Пијаде“ бр. 2
Strumitsa, 2400

Официјална Фејсбук страница на Средното општинско училиште „Јане Сандански“ од Струмица This is the official page of Jane Sandanski High School, Strumica

СОУ "Никола Карев" Струмица B СОУ "Никола Карев" Струмица
Ул."Маршал Тито" Br. 170
Strumitsa, 2400

Официјална страница на СОУ "Никола Карев" - Струмица

Cool School C Cool School
Mladinska 183, Strumica
Strumitsa, 2400

It's COOL to be in SCHOOL Центар за ран креативен развој и странск

La Vita" Pizza Restaurant E La Vita" Pizza Restaurant
Ul. " Kliment Ohridski" Numb. 53
Strumitsa, 2400

Часови по класична гитара и популарна гитар G Часови по класична гитара и популарна гитар
Струмица
Strumitsa, 2400

Часови по класична гитара и популарна гитара.

Didi & Polly HDEE Strumica H Didi & Polly HDEE Strumica
Naum Naumovski Borce Br.2
Strumitsa, 2400

Didi & Polly Early English се специјализирани Helen Doron програми за изучување на англиски јазик наменети за поголеми групи од деца на возраст од 2-7 год.

Франко Тим I Франко Тим
Vidoe Podgorec
Strumitsa, KRISTIJAN