JumpingClay Makedonija

Обликувајте го Вашиот совршен свет со најдобрата глина Jumping Clay! Работилница за креативци. www.jumpingclay.mk
www.instagram.com/jumpingclaymakedonija

Jumping Clay е најмека и најлесна за работење глина на светот, која не остава дамки, се суши при контакт со воздухот и е совршен материјал за 3D моделирање. Покрај сето тоа, уште е и потполно безопасна (ги има поминато најважните меѓународни тестови за квалитет и безбедност во кои се третира како храна).
Исто како и фантазијата, Jumping Clay глината нема ограничувања, кога е креативноста во праша

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Strumica?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Products

- Jumping Clay весела глина
- Едукативни сетови
- Учење преку игра
- Полимерна глина за моделирање
- "Направи сам" сетови
- Работилници за 3D моделирање
- Забава за деца и возрасни
- Програми за предшколска возраст
- Тематски детски родендени
- Останати програми:
- Magic
- Party
- Seasons
- Event
- Therapy

Telephone

Address


Mitropolit Teodosij Gologanov 54
Strumica
1000

Opening Hours

Monday 10:00 - 22:00
Tuesday 10:00 - 22:00
Wednesday 10:00 - 22:00
Thursday 10:00 - 22:00
Friday 10:00 - 22:00
Saturday 10:00 - 22:00
Sunday 10:00 - 22:00
Other Education in Strumica (show all)
Linguanet - EDUC Linguanet - EDUC
Ulica Ograzden 21
Strumica, 2400

CENTAR ZA STRANSKI JAZICI I DRUGI INTELEKTUALNI USLUGI - LINGVANET EDUC DOOEL STRUMICA

SZTK Narodna Tehnika Strumica SZTK Narodna Tehnika Strumica
Bratstvo Edinstvo 29
Strumica, 2400

Образование, иновации, техничка култура, филм, фотогра?

Ay Yildiz Dernegi Ay Yildiz Dernegi
Vasilevo
Strumica, 1600

ООУ „Маршал Тито“ Струмица ООУ „Маршал Тито“ Струмица
Кирил и Методиј бр. 26
Strumica, 2400

Основно Општинско Училиште „Маршал Тито“ - Струмица Pr

Од нашата училница Од нашата училница
Strumica
Strumica, 2400STRUMICA

селектирани наставни содржини со современи техники, с?