Edu Spring

Еду Спринг-Центар за едукација и интелектуални услуги,Струмица нуди курсеви за изучување на англиски и германски јазик за сите возрасти.

Operating as usual

03/10/2020

Edu Spring Еду Спринг-Центар за едукација и интелектуални услуги,Струмица нуди курсеви за изучување на англиски и германски јазик за сите возрасти.

ДИЗАЈНОТ НА МОДЕРНИТЕ УЧИЛИШТА - B2 Solution 10/08/2020

ДИЗАЈНОТ НА МОДЕРНИТЕ УЧИЛИШТА - B2 Solution   УЧИЛИШНИОТ МЕБЕЛ ОД ИДНИНАТА ТРЕБА ДА ГО ОХРАБРИ И ОЛЕСНИ ДВИЖЕЊЕТО Врз база на најновите истражувања тренд во образованието е учење со мозок (brain) и тело (body) (LEARN BN...

25/08/2019
12/09/2018

УПИСИ ВО ТЕК!!!
БЕСПЛАТНИ ПОДГОТВИТЕЛНИ ЧАСОВИ ОД 17 СЕПТЕМВРИ!!!
НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!!!
Побрзајте, информирајте се навремено и придружете ни се!
Курсеви по англиски, германски и италијански јазик за сите возрасти.
*Курсеви за предучилишна возраст
*Курсеви за основци I - IX одд
*Курсеви за средношколци и студенти
*Курсеви за возрасни
Термини прилагодени на вашите потреби!!!
Придружете ни се и нурнете се во светот без граници каде што има толку многу бои, музика, вкусови, култура,мода и убавина собрани на едно место. Откривање на нови знаења и можности за сите почетници, средношколци и студенти. Уписите се во тек, а групите се формираат.
КОНТАКТ:077/928-905;078/204-802
Локација: ул.Братство Единство 7/3 (позади трговски центар Глобал)

05/09/2018

УПИСИ ВО ТЕК!!!
Побрзајте, информирајте се навремено и придружете ни се!
Курсеви по англиски, германски и италијански јазик за сите возрасти.
*Курсеви за предучилишна возраст
*Курсеви за основци I - IX одд
*Курсеви за средношколци и студенти
*Курсеви за возрасни
Термини прилагодени на вашите потреби!!!
Придружете ни се и нурнете се во светот без граници каде што има толку многу бои, музика, вкусови, култура,мода и убавина собрани на едно место. Откривање на нови знаења и можности за сите почетници, средношколци и студенти. Уписите се во тек, а групите се формираат.
КОНТАКТ:077/928-905;078/204-802
Локација: ул.Братство Единство 7/3 (позади трговски центар Глобал)

31/08/2018

УПИСИ ВО ТЕК!!!
Информирајте се навремено...
Курсеви за сите возрасти прилагодени на вашите потреби.
Информации на 077/928-905 и 078/204-802 и секој работен ден во нашите простории од 08:00 до 19:00 часот на ул. Братство Единство 7/3.
ПОВЕЌЕ ОД ЦЕНТАР ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ...

Want your school to be the top-listed School/college in Strumica?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address


Улица Братство Единство 7/3
Strumica
2400
Other Language schools in Strumica (show all)
Centar za stranski jazici  "Step Up" Centar za stranski jazici "Step Up"
24-ти Октомври бр. 36 (спроти централната детска градинка)
Strumica, 2400

Центар за странски јазици