Schools & colleges in Kocani

Find schools & colleges in Kocani. Listings include СОУ „Гошо Викентиев“ Кочани, Македонија, Jazicen centar AMICI, Фа-Кочани, Health & Fitness Centar ,, Fit Gym "-Kocani ", MOTIV - Centar za germanski jazik and ООМУ „Ристо Јуруков“. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School/college in Kocani?

Click here to claim your Sponsored Listing.
СОУ „Гошо Викентиев“ Кочани, Македонија A СОУ „Гошо Викентиев“ Кочани, Македонија
ул. „Тодосија Паунов“ бр.93 В
Kocani, 2300

Официјална страна на СОУ “Гошо Викентиев “ - Кочани ул. „Тодосија Паунов“ бр.93 В - Кочани

Jazicen centar AMICI B Jazicen centar AMICI
"Stevo Teodosievski" Br.5
Kocani, 2300

#foreignlanguage #privatekindergarten #приватнадетскаградинка

Фа-Кочани C Фа-Кочани
Marsal Tito Bb
Kocani

Секогаш Најдобри....

Health & Fitness Centar ,, Fit Gym "-Kocani " D Health & Fitness Centar ,, Fit Gym "-Kocani "
Roza Petrova 98
Kocani, 2300

Bodybuilding . Fitness . Female Fitness . Kangoo Jumps . Cardio .

MOTIV - Centar za germanski jazik E MOTIV - Centar za germanski jazik
Stevo Teodosievski 23
Kocani, 2300

ООМУ „Ристо Јуруков“ F ООМУ „Ристо Јуруков“
„Љупчо Сантов“ бб (АСНОМ)
Kocani, 2 300

Avtoskola-Zebra H Avtoskola-Zebra
Marsal Tito Br 97
Kocani, 2300

Центар за англиски јазик "English Gate" I Центар за англиски јазик "English Gate"
Вмро
Kocani, 2300

Општ англиски јазик за деца и возрасни. Индивидуални часови. Деловен англиски јазик. Подготовка за полагање на IELTS,PET,KET,FCE.

Brainobrain - Кочани J Brainobrain - Кочани
Kocani, 2300

Уписи на 072/273-245! Ве очекуваме помеѓу 16:30 и 20:00 часот!

ЛД Актив тим K ЛД Актив тим
ул. „Стево Теодосиевски“ бр. 6
Kocani, 2300

Целосен опсег на сметководствени услуги и практични курсеви од областа на сметководството и финансиите.

Optima Dekor Macedonia L Optima Dekor Macedonia
Ul Rade Kratovce Br.23
Kocani, 2300

Optima Dekor е програма за цртање и декорирање на вашиот дом,вашиот деловен простор и дукан

ОУ Малина Попиванова Кочани M ОУ Малина Попиванова Кочани
,, ТОДОСИЈА ПАУНОВ,, БР 95 КОЧАНИ МАКЕДОНИЈА
Kocani, 2300

ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ ,, МАЛИНА ПОПИВАНОВА,,-КОЧАНИ МАКЕДОНИЈА УЛ ,, ТОДОСИЈА ПАУНОВ,, БР 95 23 00 КОЧАНИ E-MAIL [email protected]

Najubavi Statusi Vo FB N Najubavi Statusi Vo FB
Slafco Stojmenov
Kocani, 2300

NajUbavi Statusi VO Fb

Училиште за странски јазици " Лингвиста Ака P Училиште за странски јазици " Лингвиста Ака

Лингвиста Академија одржува курсеви по англиски, германски, италијански, грчки, шпански јазик во текот на целата година. Запишете се!!!

Piccadilly-School Q Piccadilly-School
Roza Petrova Br 50
Kocani, 2300

learning languages

Клуб „Еурека“ R Клуб „Еурека“

Стручна помош за ученици од одделенска настава

Restaurant&Bar MK S Restaurant&Bar MK
Kocani, 2300

Специјализирана страна за угостителство.