Brainobrain Kocani

Brainobrain Kocani

Уписи на 072/273-245! Ве очекуваме помеѓу 16:30 и 20:00 часот!

Brainobrain е една од детските лидерски институции која веќе 10 години успешно ги трансформира животите на повеќе од 75.000 деца низ целиот свет.

Едукацијата која ние ја креираме за децата секогаш да биде базирана врз основа на вистински вредности: љубов, искреност, забава среќа.

1.Кои сме ние?
Обучени тренери кои интерактивно и на забавен начин ја обезбедуваат едукацијата кој се базира на:
- Св

Operating as usual

Photos from Brainobrain Kocani's post 09/09/2023

🧮Септември УПИСИ!
✅Во тек е формирање на група за Little BOB 1 за деца од 5-6 години!
👉Останати уште две слободни места!
✅Група-Level 1 за ученици од II и III одделение!
👉Останато уште едно слободно место!
🗓️Со настава започнуваме од 18 ти Септември со утврдување на точни термини!

22/08/2023

👉Уписите за новата учебна година ЗАПОЧНАА!
🧮Во тек е формирање на нови групи за деца од 5-14 год.
🏆БИДЕТЕ ДЕЛ ОД ДЕТСКАТA ГЕНИЈАЛНОСТ🥇

13/06/2023

🎉Brainobrain Кочани со гордост ги претставува овие три храбри,паметни,истрајни и прекрасни девојки-претставници на петтата генерација ученици кои целосно ја имаат завршено бреинобреин програмата💪
Level 10-Done!❤️Браво девојки😘

Photos from Brainobrain Kocani's post 12/06/2023

Доделени дипломите за завршен степен🎓Вашата среќа,насмевки,желба и мотивација за работа ве водат на вистинскиот пат-Level Up!
Честитки БРЕИНОБРЕИНЦИ♥️🎉🎈

03/02/2023

Драги мои ученици, уште еднаш покажавте колку успешни можете да бидете и дека вложениот труд, желбата и мотивацијата се главна водилка во животот!
На 9- от Интернационален онлајн натпревар кој се одржа на 28.01.2023 година,
БРЕИНОБРЕИН КОЧАНИ во конкуренција од 20603 деца и 84 држави освои:
2 ТРОФЕИ 🏆
12 ЗЛАТНИ МЕДАЛИ🏅
10 СРЕБРЕНИ МЕДАЛИ🥈
Честитки до сите❤️⭐🍾
#

16/01/2023

Јануарските УПИСИ се во тек!

„Најубавото нешто кај учењето е што никој никогаш не може да ти го земе“.

www.brainobrain.com.mk

Photos from Brainobrain Kocani's post 10/06/2022

🎉Уште една успешна Бреинобреин учебна година одбележана со успешни настани...
🥂10 години јубилејна со многу награди и дипломи и завршна за 4 та генерација ученици кои целосно ја завршија програмата од 10 левели и се стекнаа со дополнителни признанија,огромно👏за сите!
Имајте најубав и највесел летен распуст,заслуживте!❤️🍀🎉

22/02/2022

🎁Искористете го неверојатниот 50% ПОПУСТ при упис за прв месец едукација во Бреинобреин!
👉Останато уште едно слободно место во групата за деца
од 7-10 години!
👉Започнуваме на 26-ти февруари 2022 год.
Инфо на тел:072 320 287

Photos from Brainobrain Kocani's post 16/02/2022

Денешниот пост ќе го посветам на сите НАСТАВНИЦИ кои во последно време не се баш уверени дека имаат благородна и возвишена професија😔
Пред 10-тина дена видов среќа,радост и благодарност од родители и ученици горди на својот интернационален успех постигнат на БОБ натпреварот!
10 години Бреинобреин во Кочани,10 години безброј ученици кои ме потсетуваат дека Ние,едукаторите имаме моќ да допреме до детските срца, да мотивираме,инспирираме,едуцираме...твојата среќа и благодарност драг Олег навистина ме трогнаа и ми покажаа зошто да се гордеам со мојата професија♥️
Ви благодарам драги деца,ние постоиме за вас!
КЛИКЕР-Центар за едукација и интелектуален развој

09/02/2022

Февруарси Уписи!

📌 Според истражување на Институтот за психологија - Филозофски факултет, при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје:

„Бреинобреин програмата е фокусирана кон подобрување на излезните развојни резултати кај децата и градење поттикнувачки амбиент за учење, преку градење мотивација и позитивен пристап кон учењето кој им помага на децата да развијат вештини, знаења, компетенции, самодоверба и чувство на социјална одговорност.“
📌Овозможете му на Вашето дете да биде дел од најдобрата детска академија во светот!
50% ПОПУСТ на сите новозапишани деца за прв месец едукација

Пријавување на http://www.brainobrain.com.mk/contact-us/

Photos from Brainobrain Kocani's post 01/02/2022

Во тек е формирање на нова група за Бреинобреин-програма заснована на абакус методологија и ментална аритметика.
Останати уште две слободни места!
Информирај се и биди дел од детската генијалност!
Инфо: 072 320 287

31/01/2022

𝟮𝟯𝟱𝟯𝟳 бреинобреиновци од 𝟳𝟮 земји од светот се натпреваруваа на Најголемиот во светот натпревар за деца Бреинобреин-фест 2022!
Честитки до сите дечиња, до нивните тренери и бреинобреин центрите! Благодарност до родителите за нивната поддршка!
Во очекување на резултатите 😊

www.brainobrain.com.mk

www.brainobrain.com

Photos from Brainobrain Kocani's post 25/01/2022

Во пресрет на 7-от Интернационален Бреинобреин натпревар кој ќе се одржи онлајн на 29.01.2022 година, на нашите учесници им е доволна мотивација и предизвик за неуморно и посветено да вежбаат,а вложениот труд секогаш се наградува,се согласувате нели!😊
КЛИКЕР-Центар за едукација и интелектуален развој

Photos from Brainobrain Kocani's post 15/01/2022

БРЕИНОБРЕИН УПИСИ на нови членови!
Оваа учебна година нека ви биде исполнета со многу нови знаења, натпревари, возбуда, нови другарства и дружба со абакусот преку кој докажано се подобрува
концентрацијата,вниманието,меморијата,
математичките вештини,самодовербата...
Формирањето на групите е во тек,
Работа во мали групи со почитување на здравствени протоколи
Информации на моб. 072 320 287

Photos from Brainobrain Kocani's post 18/10/2021

БРЕИНОБРЕИН не е само математика😊,нашите активности вклучуваат низа забавни теми и материјали за работа,овојпат креативноста ја покажавме со употреба на зрнеста храна и тесто при изработката на нашиот абакус и флеш карти,а есента ја одбележавме со групна изработка на есенско дрво и плодови 😉

Photos from Brainobrain Kocani's post 26/08/2021

БРЕИНОБРЕИН УПИСИ на нови членови!
Оваа учебна година нека ви биде исполнета со многу нови знаења, натпревари, возбуда, нови другарства и дружба со абакусот преку кој докажано се подобрува
концентрацијата,вниманието,меморијата,
математичките вештини,самодовербата...
Формирањето на групите е во тек,
Работа во мали групи со почитување на здравствени протоколи
Закажете инфо демо час на 072 320 287

Photos from Brainobrain Kocani's post 03/05/2021
НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИОТ „БРЕИНОБРЕИН“ НАТПРЕВАР, 11 УЧЕНИЦИ ОД КОЧАНИ ОСВОИЈА ВИСОКИ НАГРАДИ 01/03/2021

Бреинобреин Кочани упатува голема благодарност до локалните медиуми и веб порталот Комарец што беа дел од нашата мала свеченост по повод доделувањето на наградите од Интернационалниот бреинобреин натпревар.
Успехот е заеднички кога се споделува😊
Благодарност на сите за поддршката!
https://youtube.com/watch?v=_ZMsxEEAHiw&feature=share

НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИОТ „БРЕИНОБРЕИН“ НАТПРЕВАР, 11 УЧЕНИЦИ ОД КОЧАНИ ОСВОИЈА ВИСОКИ НАГРАДИ

Photos from Brainobrain Kocani's post 22/02/2021

Level 1-Done❤️

Photos from Brainobrain Kocani's post 14/02/2021

📝Завршен тест за Левел 1,сите ученици со голем успех го положија тестот и преминуваат во Левел 2❤️
Во исчекување на заслужените дипломи😊🎉❤️

Photos from Brainobrain Kocani's post 01/02/2021

🎤Во тек е формирање на втора БРЕИНОБРЕИН група за ученици на возраст од 7-10 години!
👉уште три слободни места и спремни за старт!!
Прв термин за почеток на настава 13.02.2021
За сите оние кои сакаат да ги подобрат или усовршат математичките вештини, концентрацијата, брзо и логички да доаѓаат до решенија, да се натпреваруваат... Им препорачуваме да се пријават за ДЕМО час и да се запознаат со дел од активностите што ги нуди најдобрата, светски позната програма за деца!
Информирајте се за временски термин на тел:072 320 287

29/01/2021

👉Бреинобреин ДЕМО час!
👉06,02,2021-Сабота
За сите оние кои сакаат да ги подобрат или усовршат математичките вештини, концентрацијата, брзо и логички да доаѓаат до решенија, да се натпреваруваат... Им препорачуваме да се пријават за ДЕМО час и да се запознаат со дел од активностите што ги нуди најдобрата, светски позната програма за деца!
Во тек е формирање на втора група,бидете брзи:))
Информирајте се за временски термин на тел:072 320 287

15/01/2021

Brainobrain УПИСИ!
Во тек е формирање на втора група на ученици од 6-8 години.Бројот на ученици е ограничен!
Абакус-ментална аритметика,развој на концентрација,брзина,внимание,логичко размислување,самостојно решавање, самодоверба...Биди дел од Бреинобреин!

11/01/2021

Честитки до сите учесници,достојни претставници на нашата држава!

Photos from Brainobrain Kocani's post 31/12/2020

"2020“ одбројувањето започна...сите не загрижи и не стави пред многу предизвици.Половина година, привилегијата да се слушне детската смеа и џагор во нашето училиште ни беше неправедно одземена, но ние ќе ги истакнеме твоите ДОБРИ СТРАНИ! Ти не научи дека НЕМА ОТКАЖУВАЊЕ, а ние во БРЕИНОБРЕИН го поврдивме тоа. Ништо не ја спречи нашата дружба со абакусот,продолживме онлајн-продолживме во училница(со маски😊)
Во ноември ни се приклучија нови другарчиња од Виница, Берово, Штип,ете толку сме добри, нашето ветување е дека ќе бидеме уште подобри и поуспешни, а тоа ќе го потврдиме на претстојниот ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН НАТПРЕВАР закажан за 9-ти Јануари.Ќе се натпреваруваме со учесници од 45 земји па посакајте ни среќа!
Учениците од Бреинобреин Кочани Ви посакуваат СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ!!!🎄🥇⭐

05/12/2020

Dance"Abacus" preparing for international competition 🥳🏆🥇🎈

Photos from Brainobrain Kocani's post 19/10/2020

🎤 Формирана е нова Бреинобреин група-прво ниво!
Возрасна група од 7-11 год.
Старт на програмата: 31 ви Октомври-сабота
⏰Време:12:30 часот
Останато уште едно слободно место,биди и ти дел од големото Бреинобреин семејство!
И во време на пандемија квалитетната едукација не смее да изостане!
Работа во мали групи со строго почитување на здравствените препораки за заштита од Ковид 19!
☎️ Инфо: 072 320 287

Photos from Brainobrain Kocani's post 14/09/2020

ПРИЈАВИ СЕ ЗА ДЕМО РАБОТИЛНИЦА преку пополнување на апликативната форма https://forms.gle/huSTZDFdEznqKbeQ7а и информирајте се за„БРЕИНОБРЕИН"-детската програма за развој на вештини и способности кај деца која е единствена по својот магичен АБАКУС со чија помош најзабавно се изучуваат математичките операции до совршенство и моќниот НЛП кој зачудувачки брзо ја подига самодовербата,добрата и позитивна мисла за себе, личните достигнувања и верувања,лидерството,имагинацијата,љубопитноста која поттикнува бесконечни прашања,истражувања...
Сега достапни и на територијата на Штип, Виница, Берово, Делчево, Пехчево, Македонска Каменица
Многу од Вас се уверија бидете Вие следните и потврдете!
УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК!
Контакт тел: 072 320 287/072 273 245

Photos from Brainobrain Kocani's post 21/08/2019

УПИСИ 2019/2020 !!!
Имаше нешто посебно, а сепак заедничко за сите нас во зелените маички! БРЕИНОБРЕИН семејството ни овозможи незаборавен летен камп и уште еднаш ни потврди зошто и оваа година да ја избереме најдобрата програма за деца.Закажете бесплатен демо час,бидете дел од детската генијалност!
инфо:072 320 287,072 273 245 или во просториите на ЕЦ„КЛИКЕР“

Upisi 2018/19 23/08/2018
Timeline photos 25/08/2014

УПИСИ НА НОВИ БРЕИНОБРЕИН ЧЛЕНОВИ
ИНФО ЗА ПРОГРАМАТА СЕКОЈ ДЕН ВО ЕЦ КЛИКЕР

23/01/2014

Бреинобреин УПИСИТЕ за 2014 сеуште траат ,сите заинтересирани може да ни пишат на фејсбук или да дојдат во просториите на Едукативен центар КЛИКЕР секој ден од 08:30 до 19:00 и подобро да се запознаат со одличните можности што ги нуди оваа програма

09/01/2014

Бреинобреин УПИСИТЕ за 2014 се започнати,сите заинтересирани може да ни пишат на фејсбук или да дојдат во просториите на Едукативен центар КЛИКЕР од 16:30-20:00 и подобро да се запознаат со програмата

20/12/2013

Vo Brainobrain Kocani se spremame za novogodisna zabava no i uporno i neumorno vezbame za prestojnite zavrsni testovi!
NASKORO NOVI BOB UPISI 2014 GOD
POBRZAJTE I OBEZBEDETE SI MESTO,VO NOVATA 2014 NAPRAVETE PAMETEN POTEG
So pocit BOB Kocani

Timeline photos 19/09/2013

Денес 19.09.2013 четврток,почеток 18:00 па се до 20:00 БРЕИНОБРЕИН презентација и УПИСИ 2013/2014 за сите дечиња кои веќе се одлучиле да ја посетуваат наставата.
ПОБРЗАЈТЕ НОВИТЕ ГРУПИ ВЕЌЕ СЕ НЕСТРПЛИВИ И СЕ ВО ОЧЕКУВАЊЕ НА ПРВИОТ ЧАС!

13/09/2013

Brainobrain - Кочани упатува огромна благодарност до родителите и децата кои присуствуваа на презентацијата.
Поради големиот интерес следната недека ќе се одржи уште една БОБ презентација!
Бидете и Вие дел од детската генијалност,
РАЗБУДЕТЕ ЈА И ПОТТИКНЕТЕ ЈА ДЕТСКАТА ИМАГИНАЦИЈА,
ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН БРЕИНОБРЕИН!

07/09/2013

ИНФОРМАЦИЈА
Brainobrain Презентација во новоотворените простории во
ЕЦ„ Кликер" Среда 11.09.2013-Почеток:18:00ч
Повелете Ве очекуваме!
072 273 245

Want your school to be the top-listed School/college in Kocani?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Brainobrain Abacus exercise

Location

Category

Telephone

Address


Lazar Andonov 1-1
Kocani
2300
Other Education in Kocani (show all)
Фа-Кочани Фа-Кочани
Marsal Tito Bb
Kocani

Секогаш Најдобри....

Helen Doron Kocani Helen Doron Kocani
D-r Nikolikj 21a
Kocani, 2300

Italijanski jazik-Online casovi Italijanski jazik-Online casovi
Улица Маршал Тито бр 55
Kocani, 2300

Научете го најмелодичниот јазик ако планирате да ja посетите Италија, на забавен и ефективен начин!

OU Malina Popivanova Kocani,Macedonia OU Malina Popivanova Kocani,Macedonia
Kocani, 2300

Tell people more about your page (255 character maximum)