Schools & colleges in Delcevo

Find schools & colleges in Delcevo. Listings include Avto Skola-Aciko Trejd, КХАМ, Master-Центар за странски јазици - Делчево, ЈЛБ „Илинден’’ Делчево and Seminarski,Diplomski. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School/college in Delcevo?

Click here to claim your Sponsored Listing.
Avto Skola-Aciko Trejd A Avto Skola-Aciko Trejd
Булевар Македонија бб
Delcevo, 2320

Авто школа Ацико има 20 годишно искуство во обука на кандидати за возачи за сите категории А1, А2, А, Б, Ц, ЦЕ и Д категорија � 077-533-344 � 078-268-232

КХАМ B КХАМ
Marsal Tito
Delcevo, 2320

Здружението на граѓани НВО „КХАМ“ од Делчево е невладина, непартиска и непрофитабилна организација.

Master-Центар за странски јазици - Делчево C Master-Центар за странски јазици - Делчево
Никола Јонков - Вапцаров
Delcevo, 2320

НАЈНОВО во нашиот град!!! Нов центар за странски јазици. -Бидете во чекор со модерното време. -Семејни попусти. -Учење низ креативни игри ....

ЈЛБ „Илинден’’ Делчево D ЈЛБ „Илинден’’ Делчево
Светозар Марковиќ бр.1
Delcevo, 2320

Seminarski,Diplomski E Seminarski,Diplomski
M.M.Brico
Delcevo, 2320

Seminarski,Diplomski