Центар за странски јазици My School Team

Центар за странски  јазици My School Team

Центарот за англиски јазик "My school" Ви нуди курсеви за ан

Operating as usual

09/03/2023

Почитувани,
🇬🇧🇬🇧🇬🇧Во тек се уписите за англиски јазик за возрасни.

Формирани се групи за 📚 А1.1 , А1.2 А2.1 и ниво со физичко присуство.
Со настава почнуваме на 27.03.2023.

Пријавете се во порака или
на моб. ☎078 838 232.

09/03/2023

Почитувани,
🇩🇪🇩🇪🇩🇪Во тек се уписите за германски јазик за возрасни.

Формирани се групи за 📚 А1.1 и В1.1 ниво со физичко присуство.

Пријавете се во порака или
на моб. ☎078 838 232.

Photos from Центар за странски  јазици My School Team's post 09/03/2023

🌸🌷8ми март во нашето училиште🌸🌷
Еве како си го дочекавме празникот, насмеани и со полни раце работа.

Учениците ги засадија садливите картички со цвеќиња од Half Moon Crafts , а еве и како тоа изгледаше 😊

23/02/2023
11/12/2022

✌🙋‍♂️

Photos from Центар за странски  јазици My School Team's post 01/12/2022

Центарот за јазици "Мај скул тим"застапуван од наставниот кадар и вредните ученици со свој штанд се вклучува во настанот за одбележување на меѓународниот ден на лицата со попреченост. Центарот за јазици ја почитува детската и сечија автентичност и организира работилници и курсеви за вклучување на сите категории ученици во образовниот, општествениот и процесот на социјализација. На штандот на овој центар може да поразговарате со дел од наставниците и учениците, да вкусите божиќни колачиња и да си изберете честитка со пораки за рамноправност и еднаквост, за себе или за подарок.

Ве очекуваме утре во градскиот парк од 10 до 13 часот. 💙💚

Photos from Центар за странски  јазици My School Team's post 11/11/2022

Project, done 📢✅

18/09/2022

Да им го олесниме процесот на описменување на најмалите.

За таа цел овозможуваме посета на курсеви за јазична писменост за ученици во

Прво и второ одделение - курс за почетно читање и пишување

- Темпо: Двапати неделно по 45 минути
- Времетраење: Три месеци
- Цена: 3000 ден.

Трето и четврто одделение - курс за читање со разбирање и постигнување брзина во читањето и пишувањето

- Темпо: Двапати неделно по 45 минути
- Времетраење: Три месеци
- Цена: 3000 ден.

Информации во просториите на My school Team или на 078838232

26/08/2022

Почитувани родители и ученици,

Центарот за јазици My school Team ви овозможува курсеви и работилници за изучување на македонскиот јазик и книжевност за ученици од предучилишна и училишна возраст.
Во тој процес на учење преку кој децата учат од возрасните за своите цели а возрасните од децата за своите срца се расте заедно.

Предавач - Ивана Атанасова - професор по македонски јазик

Информации на телефон 078-828-232 или во просториите на My school Team

22/08/2022

📍 ИЗВЕСТУВАЊЕ

Од денес до 31.08 уписите ќе се реализираат во периодот од 17 до 19.30 часот во училиштето.За учениците кои ќе продолжат со настава може да ни потврдат во порака или на моб:

☎️ 078874185
078838232

Ве очекуваме.

16/08/2022

📒📥📝Известување за уписи во ОУ "КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ"- Облешево за ученици од 1во до 9то одделение со физичко присуство :

☑️ Германски јазик за деца и возрасни
☑️ Англиски јазик за деца и возрасни

Родителите кои сакаат да се запознаат со програма и условите на работа може да не контактираат на:
☎️ 078 838 232

Среќно ученици 🍀.

16/08/2022

📚 УПИСИ 2022/2023 📚
МАЈ СКУЛ ТИМ започна со уписи на ученици за новата учебна година 2022/2023 за курсеви по АНГЛИСКИ ЈАЗИК И ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК.
☑️ За предшколска возраст за ученици, средношколци и возрасни
☑️ Часови со најсовремена платформа за учење и интерактивен софтвер(од и ) Hamilton House - Akademska Kniga за наставната програма која се изучува.
☑️ Најсовремени методи на мултимедијална настава прилагодена на возраст
📩Уписите може да се извршат преку порака, или во просториите на нашето училиште секој работен ден од 11.00-19.00 часот.
Заради навремено организирање на наставата потребно е НАЈПРВИН ДА СЕ ПОТВРДИ ПРИСУСТВОТО
НАЈДОЦНА ДО 05.09.2022

Повелете во нашите простории и запознајте се со сите достапни програми кои ги нудиме или погледнете ја вируелно нашата програма.
Линк до програмите⬇️⬇️⬇️
☑️https://hamiltonhousepublishers.com/primary/kids-zone -За ученици од 2-5то одделение.
☑️ https://online.pubhtml5.com/ulgj/jmha/?fbclid=IwAR0UD4XJPs9RtQGfR92i3seMckUD7Pfl3sNfFJb9SeDae5meL9626i436ZA =3 Работилници за усовршување на вештини за пишување.
☑️https://hamiltonhousepublishers.com/skills/the-hamilton-skills-builder
🔍Работилница во 4 нивоа за разновидни текстови за читање со типови задачи соодветни за ниво што обезбедуваат учениците да научат да читаат за различни цели.
🔍 Разновидни задачи за слушање и зборување, вклучително и задачи што се среќаваат на тестовите за Кембриџ на англиски јазик: Young Learners Pre A1 Starters and A1 Movers тестови.
🔍Чекор-по-чекор пристап кон пишување, вклучувајќи модели на композиции, планови за пишување и водени задачи за пишување.
🔍Секции за читање, пишување, слушање и зборување кои го разјаснуваат фокусот на вештината што се практикува или им даваат на учениците корисни совети за правилна употреба на јазикот.
☑️https://elt.oup.com/student/englishfile/?cc=mk&selLanguage=en- АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА ВОЗРАСНИ- интензивни курсеви за возрасни за сите нивоа.
☑️https://hamiltonhousepublishers.com/exams/ielts-exams
https://hamiltonhousepublishers.com/exams/cambridge-exams
Подготвителни часови за меѓународно признаените сертификати на IELTS и CAMBRDIGE EXAMS и ESB.

НАСТАВАТА ЈА ЗАПОЧНУАВМЕ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО СО ОГРАНИЧЕН БРОЈ НА УЧЕНИЦИ.

☎️ 078 838 232

На сите ученици, родители и наставници им посакуваме успешна учебна година.•💡📜🎓

09/08/2022

Датуми за полагање за 2022⤵️

Повеќе информации на:
0️⃣7️⃣8️⃣ 8️⃣3️⃣8️⃣ 2️⃣3️⃣2️⃣

Photos from Центар за странски  јазици My School Team's post 05/07/2022

Групата за предшколска возраст неуморно работи и летово🌞
Ги учиме броевите и бројките заедно со Дора 🌈🌈
Имаме уште само неколку слободни места за сите дечиња од 5 и 6 год.
Термини: среда и петок од 17.30h.

Photos from Центар за странски  јазици My School Team's post 05/07/2022

🌈We are a box of crayons,each of us is unique but when we get together the picture is complete.🪐🌈🍀

Congrats to all of your sweathearts stay as you are!!! 💚💙

Благодарност до brandfamily.mk кои се погрижија за новиот, освежен дизајн на дипломите 🥳

Благодарност до сите родители и роднини за нивната посветеност и несебична заложба за навреме да стигнеме на часови, и искрено им благодариме на довербата.
Со почит
Мај скул тим 💚💙

06/06/2022

Ј У Н С К И У П И С И ЗА ПРЕДШКОЛСКА ВОЗРАСТ 🙋‍♀️🙋🌸🌞
📍Формирање на втора група за пред школска возраст 5 и 6 год. возраст со физичко присуство.
Да го истражуваме светот со DORA!
Зошто ја одбравме програма на Oxford University Press - ELT
📍Многу видеа кои ги оживуваат ликовите и приказните, и реалниот свет ни е прикажан во училница.
📍Богатиот пакет интегрирани печатени и дигитални ресурси и методологијата лесна за учење која им ја дава потребната поддршка на учениците.
📍Наставни "паметни" теми кои ја развиваат интелигенцијата уште од рана возраст со забавните песни, приказни со цел да го охрабрат практичното учење.
📍Пријавување до 15.06.2022,
Повеќе инфомармации на
☎️ 078 838 232 или во просториите на училиштето. (Ул. Пролетерски бригади бр. 46- Позади Техномаркет)
Не очекува многууу забава 🌈💫🍭🤹‍♀️
Ве очекуваме

11/05/2022

🇩🇪 🇩🇪 🇩🇪 Oнлајн настава достапна за возрасни за сите нивоа.
Настава на платформата ZOOM и во УЧИЛНИЦА за курсевите по ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК и АНГЛИСКИ ЈАЗИК.
➡️Времетраење на курсот 2.5месеци. Програмата е прилагодена на возраста со тематски едници од реални ситуации.
Повеќе информации за курсот на 078-838-232.
➡️Термини по договор.
➡️ Судски превод од германски на македонски јазик и обратно, и од англиски јазик на македонски јазик и обратно.

Почеток на курсот 01.06.2022

Photos from Центар за странски  јазици My School Team's post 19/04/2022

🌷🐇Everybunny needs somebunny🐇🌷💗

Photos from Центар за странски  јазици My School Team's post 18/04/2022

🐣🥚🐰🐇 🌷Easter is coming🌷 🌸🐰

Time to learn some new vocabulary, win a prize or just enjoy it 🤗

08/04/2022

🎈 Англиски за сите првачиња имаме уште неколку слободни места!🦋🦋🦋
🦋 Термини: среда 17.30 и петок 18часот.
🦋 Заедно да го истражуваме светот преку соодветни програми,интересни содржини, илустрации каде заедно твориме и се изразуваме.
🦋 Употреба на интерактивни софтвери за полесно усвојуваме на наставните содржини.

Повеќе информации на 078 838 232.
Ве очекуваме .

08/04/2022

📢 My school Team објавува oглас
🔷 Практикант- наставник по англиски јазик.
🔷Платената пракса ќе се изведува во времетраење по 3 месеци.Праксата е наменета за сите заинтересирани дипломирани наставници.

Вашите апликации ги очекуваме на [email protected].

📆 Последен ден за аплицирање 14.04.2022

Повеќе информации на 078 838 232. Ве очекуваме.

18/03/2022

Are you ready for some action?Because we are 📣

This is how we learn the ACTION VERBS🎬
Pre -school group, aged 5-6 🤗👏👏💚💙

13/02/2022

Friday brunch with Hamilton House - Akademska Kniga 😌🍀

myschool.com.mk 06/02/2022

🇩🇪 🇩🇪 🇩🇪 Oнлајн настава достапна за возрасни за сите нивоа.
Настава на платформата ZOOM за курсевите по ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК.
➡️Времетраење на курсот 2.5месеци. Програмата е прилагодена на возраста со тематски едници од реални ситуации.
Повеќе информации за курсот на 078-838-232.
➡️Термини по договор.
➡️ Вршиме превод од германски на македонски јазик и обратно.

Почеток на курсот 15.03.2022

myschool.com.mk

02/02/2022

Почеток на групата А1.1- 15.02.

02/01/2022

Christmas always sounds like a lot of fun⛄🎄🎁❌⭕🌲

28/12/2021

Среќна нова 2022 год. драги наши ученици, родители и наши соработници, Ви посакуваме да останете во добро здравје и со позитивни мисли!🌲✨🎇
Хо, хо, хо 💚💙

06/11/2021

Достапно за пријавување и полагање во нашиот центар.
Пријавете се на ☎️ 078 838 232.

04/11/2021

📌

02/11/2021

👇👇👇

27/10/2021

Почитувани,
Во тек се уписите за германски јазик за возрасни.
Формирани се групи за 📚 А1.1 А1.2 А2.1 и А2.2
Почеток 01.11.2021
Пријавете се во порака или на моб. ☎078 838 232.

25/10/2021

Почитувани,
Јазичниот центар„My school team" вработува наставник по германски јазик.
Сите заинтересирани може да аплицираат на [email protected] или во нашите простории секој работен ден од 11 до 19 часот.
Ве очекуваме.

Photos from Центар за странски  јазици My School Team's post 09/09/2021

Денес имавме супер дружење со Роби и го запознавме со многууу нови другарчиња🤗
Ги посетивме учениците во подрачното училиште во Чифлик и учениците во ОУ"Климент Охридски" во Облешево.
Им благодариме на Академска Книга , и на наставниците.
Уписите се во тек 📌 078 838 232

01/09/2021

Среќно ученици

CAMBRIDGE EXAMS 21/08/2021

📚 УПИСИ 2021/2022 📚
МАЈ СКУЛ ТИМ започна со уписи на ученици за новата учебна година 2020/2021 за курсеви по АНГЛИСКИ ЈАЗИК И ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК.
☑️ За предшколска возраст за ученици, средношколци и возрасни
☑️ Часови со најсовремена платформа за учење и интерактивен софтвер(од и ) Hamilton House - Akademska Kniga за наставната програма која се изучува.
☑️ Најсовремени методи на мултимедијална настава прилагодена на возраст
📩Уписите може да се извршат преку порака, или во просториите на нашето училиште секој работен ден од 11.00-19.00 часот (почитувајќи ги мерките за заштита, со носење маска и задолжителна дезинфекција на влезот).
Заради навремено организирање на наставата потребно е НАЈПРВИН ДА СЕ ПОТВРДИ ПРИСУСТВОТО
НАЈДОЦНА ДО 05.09.2021

Повелете во нашите простории и запознајте се со сите достапни програми кои ги нудиме или погледнете ја вируелно нашата програма.
Линк до програмите⬇️⬇️⬇️
☑️https://hamiltonhousepublishers.com/primary/kids-zone -За ученици од 2-5то одделение.
☑️ https://online.pubhtml5.com/ulgj/jmha/?fbclid=IwAR0UD4XJPs9RtQGfR92i3seMckUD7Pfl3sNfFJb9SeDae5meL9626i436ZA =3 Работилници за усовршување на вештини за пишување.
☑️https://hamiltonhousepublishers.com/skills/the-hamilton-skills-builder
🔍Работилница во 4 нивоа за разновидни текстови за читање со типови задачи соодветни за ниво што обезбедуваат учениците да научат да читаат за различни цели.
🔍 Разновидни задачи за слушање и зборување, вклучително и задачи што се среќаваат на тестовите за Кембриџ на англиски јазик: Young Learners Pre A1 Starters and A1 Movers тестови.
🔍Чекор-по-чекор пристап кон пишување, вклучувајќи модели на композиции, планови за пишување и водени задачи за пишување.
🔍Секции за читање, пишување, слушање и зборување кои го разјаснуваат фокусот на вештината што се практикува или им даваат на учениците корисни совети за правилна употреба на јазикот.
☑️https://elt.oup.com/student/englishfile/?cc=mk&selLanguage=en- АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА ВОЗРАСНИ- интензивни курсеви за возрасни за сите нивоа.
☑️https://hamiltonhousepublishers.com/exams/ielts-exams
https://hamiltonhousepublishers.com/exams/cambridge-exams
Подготвителни часови за меѓународно признаените сертификати на IELTS и CAMBRDIGE EXAMS и ESB.

НАСТАВАТА ЈА ЗАПОЧНУАВМЕ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО СО ОГРАНИЧЕН БРОЈ НА УЧЕНИЦИ.

☎️ 078 838 232 ☎️ 078 215 110

На сите ученици, родители и наставници им посакуваме успешна учебна година.•💡📜🎓

CAMBRIDGE EXAMS Cambridge Starters, Movers & Flyers Practice Tests have been designed to familiarise young learners with the exact format of the examinations as well as to expand their vocabulary and to improve the skills required to do well in these examinations.

21/08/2021

С Е П Т Е М В Р И С К И У П И С И 2021/2022

📍Формирање на втора група за пред школска возраст 5 и 6 год. возраст со физичко присуство.
Да го истражуваме светот со DORA!
Зошто ја одбравме програма на Oxford University Press - ELT Angliski Centar
📍Многу видеа кои ги оживуваат ликовите и приказните, и реалниот свет ни е прикажан во училница.
📍Богатиот пакет интегрирани печатени и дигитални ресурси и методологијата лесна за учење која им ја дава потребната поддршка на учениците.
📍Наставни "паметни" теми кои ја развиваат интелигенцијата уште од рана возраст со забавните песни, приказни со цел да го охрабруваат практичното учење.
📍Пријавување до 05.09.2021

Повеќе инфомармации на
☎️ 078 838 232 или во просториите на училиштето. (Ул. Пролетерски бригади бр. 46- Позади Техномаркет)
Ве очекуваме

15/07/2021

ESB International ( English Speaking Board) меѓународен сертификат за англиски јазик според Европската Референцијална рамка, признат од сите одбори за акредитација вклучувајќи го и Британскиот Совет.
Пријавете се
☎️ 078 838 232

Want your school to be the top-listed School/college in Kocani?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Are you ready for some action?Because we are 📣This is how we learn the ACTION VERBS🎬Pre -school group, aged 5-6 🤗👏👏💚💙#th...
Курсеви за англски јазик во Мај Скул Тим за возрасни
Онлајн курсеви по германски јазик.

Location

Category

Telephone

Address


Proleterski Brigadi 46
Kocani
2300
Other Schools in Kocani (show all)
ООМУ „Ристо Јуруков“ ООМУ „Ристо Јуруков“
„Љупчо Сантов“ бб (АСНОМ)
Kocani, 2300

Авто школа Јана - Avto skola Jana Авто школа Јана - Avto skola Jana
Теодосија Паунов бр. 34
Kocani

Najubavi Statusi Vo FB Najubavi Statusi Vo FB
Slafco Stojmenov
Kocani, 2300

NajUbavi Statusi VO Fb

Piccadilly-School Piccadilly-School
Roza Petrova Br 50
Kocani, 2300

learning languages

Avtoskola-Zebra Avtoskola-Zebra
Marsal Tito Br 97
Kocani, 2300