Schools & colleges in Kumanovë

Find schools & colleges in Kumanovë. Listings include English For Life, ILAHI TE Ndryshme, Fshati Vishticë, SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri" - Kumanovë, Britanika - English Center and Da Vinci - GAB Education Center. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School/college in Kumanovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.
English For Life A English For Life
Ulica Hristijan Todorovski Karposh
Kumanovë, 1300

Free online lessons to learn and study with.

ILAHI TE Ndryshme B ILAHI TE Ndryshme
Kumanovë

ILAHI-LIGJERATA-TE NDRYSHME

Fshati Vishticë C Fshati Vishticë
Kumanovë

https://www.facebook.com/lajmetislame?hc_location=stream

SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri" - Kumanovë D SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri" - Kumanovë
JNA Pn
Kumanovë, 1300

Faqja zyrtare e Gjimnazit "Sami Frashëri" - Kumanovë www.samifrasheri.edu.mk

Britanika - English Center E Britanika - English Center
Kumanove, Likove Dhe Orizare
Kumanovë, 1300

Kurse te pergjitshme, Business English, TOEFL,IELTS, Materiale te ndryshme, info per studime bachelor dhe master, libra. Britanika -Kumanove

Da Vinci - GAB  Education Center F Da Vinci - GAB Education Center
Goce Delchev
Kumanovë, 1300

Vizioni i Qendrës Edukative “Da Vinci – GAB” është përgatitja e individëve të kualifikuar nëpërmjet një filozofie arsimimi.

Krenar që jam musliman/e G Krenar që jam musliman/e
Kumanovë, 3006

- Selam Alejkum ! - Vëllezër e motra muslimane,ju uroj mirëseardhje në këtë faqe "ISLAME" . - All-llahu na ruajtë nga njërezit e këqinj dhe inshalla dhuron mirësi,shëndet dhe paqe në shtëpin e çdo muslimani/e !

Shkolla e Mesme Teknike Komunale - oficiale H Shkolla e Mesme Teknike Komunale - oficiale
III Makedonska Udarna Brigada
Kumanovë, 1300

Shkolla e mesme teknike profesionale "NACE BUGJONI" - paralelet në gjuhën shqipe.

Studio MTQ - Kumanovo I Studio MTQ - Kumanovo
III Makedonska Udarna Brigada
Kumanovë, 1300

Studio Modern Teaching and Quality

Progress J Progress
Титова Митровачка 45 (веднаш до ООУ Кочо Рацин)
Kumanovë, 1300

Центар за странски јазици

TE DUA PA FUND K TE DUA PA FUND
Kumanovë, 1300

blaa bla

Apteki Demetra L Apteki Demetra
Narodna Revolucija
Kumanovë, 1300

ДЕМЕТРА АПТЕКИ на 18 локации во Куманово и 2 локации во Скопје

Musliman deri ne vdekje N Musliman deri ne vdekje
Kumanovë

"O ju që besuat,keni frikë Allahun me sinqeritet të vërtet dhe mos vdisni,pos vetëm duke qenë muslimanë (besimtarë)!" [Sure Al Imran:102]

NACE BUGJONI MJEKSI - KUMANOV O NACE BUGJONI MJEKSI - KUMANOV
Kumanov
Kumanovë, 1300

NACE BUGJONI MJEKSI - KUMANOVË

Shoqata "Lexo" P Shoqata "Lexo"
Kumanovë, 1300

Shoqata për Arsim dhe Kulturë

9 gag shqip R 9 gag shqip
Kumanovë

A Place for Muslims and here is to Learn and Discuss about Islam... Please Share this Islamic Page in Your Profiles/Groups/Pages JazakAllah InshAllah Allah Help You. - www.albsky.com -

Mak Dance Studio S Mak Dance Studio
Titova Mitrovacka 17
Kumanovë, 1300

Mak - Modern , Contemporary , Jazz and Hip Hop dance center. Co - owner: Merlin Stojanovska Chorographers: Merlin Stojanovska and Sara Nedelkovska

Xhamia Haxhi Shefketit Kumanovë T Xhamia Haxhi Shefketit Kumanovë
Kumanovo
Kumanovë, 1300

Faqe Zyrtare e Xhamia Haxhi Shefketit Kumanovë

Parlamenti Studentor i FAB-Kumanovë U Parlamenti Studentor i FAB-Kumanovë
Kumanovë

Parlamenti Studentor i FAB - Kumanovë USHT

Cambridge School - Kumanovë V Cambridge School - Kumanovë
Kumanovë, 1300

Kodi i Shqiptarit W Kodi i Shqiptarit
Adem Jashari
Kumanovë, 1300

Sarkazma shqip është një faqe që merret me sarkazma në gjuhën shqipe. Ne postojmë shprehje, që thuhen me ironi.

Feja Islame X Feja Islame

Feja Islame

World Goals Y World Goals
Kumanovë, 1300

Te dua Allah Z Te dua Allah
Kumanovë

Faqja jonë është hapur me qëllim që ti bashkoj të gjithë njerzit që e duan Allahun! Ta mësojmë ISLAMIN sipas Kur'anit dhe Sunnetit të Pejgamberit (sal-Alla

Maturantet E Kumanoves 2008-2009 1 Maturantet E Kumanoves 2008-2009
Kumanovo
Kumanovë, 1300

Kto jan vetem per maturantet e kumanoves 2008-2009 secili mundet me dergu fotot e veta

Фудбалски Пионери Карпош 93 2 Фудбалски Пионери Карпош 93
Kumanovë

фудбалски клуб

Riki riki 3 Riki riki
Orizare
Kumanovë, 071332714

kulmendertuesit qenan

Ивана Банчоковска 6 Ивана Банчоковска
AVNOJ 155
Kumanovë, 1300

Страницата е креирана за споделување на едукативни идеи, наставни материјали како и подобрување на комуникацијата наставник-ученик-родитe