Britanika - English Center

Kurse te pergjitshme, Business English, TOEFL,IELTS, Materiale te ndryshme, info per studime bachelor SUKSES...

-Kurse profesionale private per te gjithe ata qe duan te mesojne gjuhen angleze, per ata qe duan te vazhdojne studimet per gjuhen angleze, dhe per ata qe kerkojne nje karriere me te mire ku anglishtja do ishte nje faktor kyc.

- Cilido qoftë niveli juaj ne mund t’ju ndihmojmë të testoni dhe zhvilloni anglishten tuaj. Ne ju ofrojmë një larmi metodash, tekstesh dhe provimesh në mënyrë që të m

Operating as usual

31/12/2022

Wishing you a Happy New Year 2023 with the hope that you will have many blessings in the year to come.

06/09/2022

🇺🇲🇬🇧 Kurse të gjuhës angleze 🇺🇲🇬🇧

✅ Kurse për fëmijë, adoleshentë, të rritur (nga niveli A1 deri në C1)
✅️Program i specializuar për çdo moshë
✅ Mësimdhënie individuale ose punë në grupe të vogla
✅Përmirësimi i aftësive komunikuese
✅Të flasësh vetëm në gjuhën angleze (nga niveli A2 në C1)
✅Klasa bashkëbisedimi për tema të përgjithshme, të biznesit dhe të specializuara
✅️ Përgatitja për në shkollë: teste, shkrime, diktime
✅Mësim fizik ose online

Regjistrimet janë duke vazhduar: në faqen e qendrës Britanika - qendër për gjuhë të huaja ose në ☎️ 075299945

17/04/2022

KURSE ONLINE 🖥

TË GJITHA NIVELET A1- C2

◾I njëjti seriozitet dhe përkushtim, për të mësuar gjuhët e huaja me metodat më të mira⠀
◾Kurs individual ⠀
◾Paketa Intensive dhe Paketa te Plota⠀
◾Orare fleksibël
◾Pjesëmarrja në kurs, realizohet përmes aplikacionit ZOOM.
◾Mësim interaktiv, që ju mundëson të njejtën eksperiencë si në klasë

01/04/2022
19/01/2022

⭐Super-Ofertë fantastike për ta mësuar gjuhën Gjermane në shtëpi!
✅ Programi më i sh*tur në botë për mësimin e gjuhës GJERMANE tani edhe tek ne!
✅ Program ky të cilin e rekomandojnë shumë profesorë dhe njohës të gjuhës gjermane.
💻Mësoni nga shtëpia, pa pasur nevojë për ndjekjen e kurseve të shtrenjta dhe pa mësues.
✅ Përmban nivelet nga A1 deri C2.
✅ I domosdoshëm për ata që dëshirojnë ta kalojnë testin në Goethe ose ÖSD.
✅ Mbulon të gjitha aftësitë për të mësuar: të folurit dhe dëgjuarit, të lexuarit dhe shkruarit, gramatikë, fjalor, etj etj.
✅- Mësoni në mënyrë interaktive me dialog, njohje të të folurit dhe programe të tjera të avancuara.
✅- Përfshin teknologjinë e fundit të njohjes së të folurit, duke ju dhënë mënyrën më efektive të shqiptimit tuaj.
✅ -Ju do të përmirësoni aftësitë tuaja bisedore në Gjermanisht me grafikë dhe animacione, ndërsa dialogët interaktivë me kompjuterin/loptopin tuaj e bëjnë përvojën tuaj të mësimit një argëtim dhe do të ushtroni pjesën e të folurit.
✅- Programi përmban qindra ushtrime, nga të gjitha mënyrat e të mësuarit (Të folur, dëgjim, shkrim, lexim).
✅- Me vetëm 1 orë në ditë duke mësuar nga ky program, ju për 1 muaj do të arrini të flisni dhe të kuptoni gjuhën gjermane.
- Programi vjen në USB dhe është në ofertë në muajin e dhjetorit nga 69.99 euro për vetëm 19.99 euro.
Me këtë program janë ndarë të kënaqur shumë klientë nga ne, ku disa prej tyre mund t'i shihni në faqen tonë, ku i kemi postuar.
🚛 Posta për Maqedoni: 2 euro
🚛 Posta për Shqipëri dhe Kosovë: 4 euro
Porositni duke na shkruar në mesazhe dhe përfitojeni mega-ofertën✅

Photos from Britanika - English Center's post 05/01/2022

⭐PROGRAMI ME I RI 2022, VJEN NE TREG!

⭐ Ofertë fantastike për mësimin e gjuhës Angleze: vetëm deri më 15 Janar.

✅ Programi më i sh*tur në botë për mësimin e gjuhës ANGLEZE tani edhe tek ne!

✅ Program ky të cilin e rekomandojnë shumë profesorë dhe njohës të gjuhës angleze.

✅ Mbulon të gjitha aftësitë për të mësuar:
të folurit dhe dëgjuarit, të lexuarit dhe shkruarit, gramatikë, fjalor, etj etj.

✅- Mësoni në mënyrë interaktive me dialog, njohje të të folurit dhe programe të tjera të avancuara.

✅- Përfshin teknologjinë e fundit të njohjes së të folurit, duke ju dhënë mënyrën më efektive të shqiptimit tuaj.

✅ -Ju do të përmirësoni aftësitë tuaja bisedore në anglisht me grafikë dhe animacione, ndërsa dialogët interaktivë me telefoni, kompjuterin/loptopin tuaj e bëjnë përvojën tuaj të mësimit një argëtim dhe do të ushtroni pjesën e të folurit.

✅- Programi përmban qindra ushtrime, nga të gjitha mënyrat e të mësuarit (Të folur, dëgjim, shkrim, lexim).

✅- Me vetëm 1 orë në ditë duke mësuar nga ky program, ju për 1 muaj do të arrini të flisni dhe të kuptoni gjuhën angleze.

- Programi vjen në USB dhe është në zbritje nga 79.99 euro për vetëm 12.99 euro.

Posta për Maqedoni: 2 euro
Posta për Shqipëri dhe Kosovë: 5 euro
Porositni duke na shkruar në mesazhe✅

30/12/2021

⭐Super-Ofertë fantastike për ta mësuar gjuhën angleze në shtëpi!

✅ Programi më i sh*tur në botë për mësimin e gjuhës angleze tani edhe tek ne!

✅ Program ky të cilin e rekomandojnë shumë profesorë dhe njohës të gjuhës angleze.

💻Mësoni nga shtëpia, pa pasur nevojë për ndjekjen e kurseve të shtrenjta dhe pa mësues.

✅ Përmban nivelet nga A1 deri C2.

✅ I domosdoshëm për ata që dëshirojnë ta kalojnë testin në TOEFL.

✅ Mbulon të gjitha aftësitë për të mësuar: të folurit dhe dëgjuarit, të lexuarit dhe shkruarit, gramatikë, fjalor, etj etj.

✅- Mësoni në mënyrë interaktive me dialog, njohje të të folurit dhe programe të tjera të avancuara.

✅- Përfshin teknologjinë e fundit të njohjes së të folurit, duke ju dhënë mënyrën më efektive të shqiptimit tuaj.

✅ -Ju do të përmirësoni aftësitë tuaja bisedore në gjuhën angleze me grafikë dhe animacione, ndërsa dialogët interaktivë me kompjuterin/loptopin tuaj e bëjnë përvojën tuaj të mësimit një argëtim.

✅- Programi përmban qindra ushtrime, nga të gjitha mënyrat e të mësuarit (Të folur, dëgjim, shkrim, lexim).

✅- Me vetëm 1 orë në ditë duke mësuar nga ky program, ju për 1 muaj do të arrini të flisni dhe të kuptoni gjuhën angleze.

- Programi vjen në USB dhe është në ofertë në muajin nëntor nga 69.99 euro për vetëm 19.99 euro.

Me këtë program janë ndarë të kënaqur shumë klientë nga ne, ku disa prej tyre mund t'i shihni në faqen tonë, ku i kemi postuar.

🚛 Posta Maqedoni: 130 den

Porositni duke na shkruar në mesazhe✅

Photos from Britanika - English Center's post 12/12/2021


075299945

06/12/2021

Anglishtja mësohet në Britanika!
Come and join!
Speak to the world.
Info:075299945

09/11/2021

Autumn colors!

02/11/2021

"Rainy days should be spent at home with a cup of tea and a good book."

- Bill Watterson.

27/10/2021

November is coming⏰🏪
New start!

We are ready! 1st November ( Monday)

Intensive ENGLISH Courses📚🖊📲

04/07/2021

Declaration of Independence of the United States, on July 4, 1776

Want your school to be the top-listed School/college in Kumanovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Autumn colors!

Location

Category

Telephone

Address


Orizare Dhe Kumanove
Kumanovë
1300
Other Language schools in Kumanovë (show all)
English For Life English For Life
Ulica Hristijan Todorovski Karposh
Kumanovë, 1300

Private Language Centre in North Macedonia