English For Life

Private Language Centre in North Macedonia Private Language Centre

Operating as usual

Photos from English For Life's post 18/03/2024

Sot, profesor Afrim Aliti filloi me ligjërim në Universitetin Publik të Budapestit ku dhe bëri prezantimin e aplikacionit tonë EnglishForLife për punë me studentët e këtij universiteti. Sukseset po na vijnë ngadalë në nivel botëror. Ky Universitet është i ranguar i njëqind e pesëdhjeti në botë. Njëherit shprehemi publikisht se prof. Afrimi është ndër themeluesit e qendrës tonë EnglishForLife, pra pjesë e jona. PROUD! 🎉🫡🎩✅🔥👏🇦🇱

11/02/2024

Qendra më e madhe e gjuhëve të huaja 'English For Life', hap kurset e reja të gjuhës gjermane për nivelet A1 dhe B2. Çfarë e bën këtë qendër të veçantë:
•⁠ ⁠👩🏼‍🏫 Profesoresha Arijeta Ibishi Deari, e lindur, rritur dhe shkolluar në Zvicër.
•⁠ ⁠💼 Mbi 10 vite përvojë pune në mësimdhënien e gjuhës gjermane.
•⁠ ⁠📚 Metoda dhe materiale të përditësuara dhe shumë bashkëkohore.
•⁠ ⁠📱 Qendra e parë dhe e vetme në rajon me aplikacion të dedikuar në App Store dhe Play Store, ku përveç mësimeve të drejtëpërdrejta me profesoreshën, ju do të keni dhe asistencë nga inteligjenca artificiale.
•⁠ ⁠💻 📱 Në vend të fletores së punës do të keni aplikacionin me mbi 1000 ushtrime ku do të merrni raport të menjëhershëm si dhe të detajuar për çdo gabim që bëni. Në këtë mënyrë ju do të përgatiteni dhe për provimet finale në mënyrë shumë më të lehtë.
•⁠ ⁠🗣️ Mësime të veçanta për situata të ndryshme për të zhvilluar aftësitë e komunikimit, shkrim-leximit si dhe dëgjimit.
•⁠ ⁠🇦🇱 Njohuri bazë nga gramatika e gjuhës shqipe dhe deri në mësime të avancuara të gjuhës gjermane 🇩🇪.
•⁠ ⁠✅ Përgatitje për në provimet e fundit në GOETHE Institut, ÖSD, GLEC dhe Telc.
•⁠ ⁠💬 Mundësi komunikimi me profesoreshën përmes platformës dhe aplikacionit tonë në çdo kohë rreth mësimeve që nuk i kuptoni.

Regjistrohuni tani dhe rezervoni vendin tuaj sepse vendet janë të kufizuara.

25/11/2023

Gjatë ndarjes së çertifikatave të gjuhës maqedonase me prof. Ismajl Arifin.

30/04/2023

Kurse të gjuhës gjermane 🇩🇪
Gjuhës angleze 🇺🇸🇬🇧
Gjuhës maqedone 🇲🇰 dhe
Gjuhës frënge 🇫🇷
Në qytetin e Kumanovës. Na kontaktoni 071360307 ose 071989903
www.englishforlife.edu.mk

Photos from English For Life's post 29/04/2023

Are you ready to embark on a life-changing journey towards language mastery? English For Life, located in the vibrant city of Kumanovo, North Macedonia, is the language school you've been searching for! 🇺🇸🇬🇧🇩🇪🇲🇰🇦🇱

04/10/2022

Post your answers in the comments box below. Blackboard Video nr 1. -ed vs -ing Adjectives.
English Grammar Tips 🇬🇧🇺🇸

Photos from English For Life's post 24/09/2022

🇬🇧 English vs 🇺🇸 English

18/09/2022

Falënderojmë jashtëzakonisht për dhuratën më të çmuar që dikush mund t'i bëjë dikujt, libër. Pra, nuk na dhuroi vetëm një libër por mbi tridhjetë libra në gjuhën gjermane 🇩🇪🇨🇭. Stafi dhe nxënësit tonë u gëzuan shumë për këtë dhuratë kaq të çmuar. Të dëshirojmë shëndet dhe shumë suksese! ❤️

16/09/2022

16/09/2022
16/09/2022

Some English Collocations. 🇬🇧🇺🇸

01/09/2022

Something you need to know! 🚀

28/08/2022

Best explanation ever!

Apliko - English For Life LLC 25/07/2022

Kurs i gjuhës angleze nga niveli fillestarë A1 e deri në nivelin mbi-mesatar B2. Në këto kurse ligjërues do të jetë Prof MSc Ardian Deari.

Si funksionon ligjërimi në këto kurse?!
Pas aplikimit tuaj, do të mbahet takimi i parë me profesorin, pastaj do të bëhet regjistrimi. Pas regjistrimit, ligjëratat mbahen në klasë ose Online varësisht se ju si dëshironi.

Tani këtu fillon ndryshimi nga kurset e tjera: detyrat e shtëpisë dhe detyrat e tjera nuk jepen në fletore pune, por ju do ta keni një aplikacion (iOS dhe Android) të shkollës tonë i cili vazhdimisht do të mbikëqyret nga profesori. Përndryshe, detyrat hapen vetëm kur të keni rezultat të mirë. Shembull, e bën detyrën e parë me notë të mirë dhe hapet e dyta etj.

Kjo procedurë e ndjekjes së kurseve tona, na jep rezultatet e dëshiruara si dhe na kushtëzon që të mësojmë gjuhën angleze deri në potencialin maksimal.

Kurset zgjasin rreth 5- 6 muaj për një nivel. Këtu gjendet lista e kurseve dhe planprogrameve tona se çka do të mund të mësoni:
https://englishforlife.edu.mk/kurset?cat=47&sort=oldest

Apliko - English For Life LLC Aplikoni për kurse të gjuhës angleze dhe gjuhës gjermane në Kumanovë dhe komunën e Likovës.

20/06/2022

Deari (2022) Të nderuar prind e nxënës, kolegë e dashamirë, ju falënderoj përzemërsisht për besimin e dhënë! Jam shumë i sigurt se këta nxënës nuk do të ngelen me kaq dhe se sukseset e tyre nuk do të përfundojnë këtu. Ndjehem i privilegjuar që kisha një gjeneratë të tillë që më motivuan edhe mua si mësimdhënës që të j*p maksimumin nga vetja ime. Kam dëgjuar e nuk e kam besuar një fjali 'Nxënësit aktiv, e bëjnë mësuesin aktiv dhe të suksesshëm!' dhe e kundërta, e që këtë fjali e vërtetova me prezencën e këtyre nxënësve. Diçka tjetër që ju dëshiroj e që është më e rëndësishmja nga të gjitha këto tjerat është shëndeti! Ju dëshiroj shëndet e mbarësi në jetë!

Vërejtje: Fotoja mund të shpërndahet duke i dhënë atributet e duhura për shkollën englishforlife.edu.mk. Të gjitha të drejtat autoriale janë të rezervuara.

08/12/2021

How many sentences can you make with the words below?! Write down in the comment box below.

16/08/2021

Ofrojmë kurse të gj angleze dhe gj gjermane në qytetin e Kumanovës. Kurset mbahen me prezencë fizike (duke respektuar rekomandimet shëndetësore), gjithashtu ofrojmë dhe mundësinë Online- kemi aplikacionin tonë. Nivelet e mundshme A1 deri në C2. Vendet janë të kufizuara, andaj, rezervo vendin tënd! Kontakt 071 989 903

Aplikim i shpejtë

15/08/2021

The plural of Fish can also be Fishes! 🇬🇧🇺🇸

14/08/2021

Lajmërim i rëndësishëm rreth fillimit të vitit të ri shkollor 2021/22

Të nderuar nxënës dhe kursistë,
jemi në përgatitjet tona përfundimtare dhe dëshirojmë të ju informojmë se fillimi i vitit do të vazhdoj me këtë rrjedhë:
1. Do të ftohen disa grupe me numër më të vogël nxënësish që të fillojnë .
2. Gradualisht, do të fillojmë dhe do të pranojnë SMS (mesazh) edhe grupet e tjera.

Më e rëndësishmja që ju duhet të dini është kjo:
TË GJITHË NXËNËSIT/KURSISTËT QË JANË MBI 18 VJEÇAR DUHET TË KENË ÇERTIFIKATËN E VAKSINIMIT QË TË MUND TA VAZHDOJNË MËSIMIN ME PREZENCË FIZIKE. Ju lutem, keni parasyshë, këto rregulla nuk janë të vendosura nga ne, por nga Ministra e Shëndetësisë në RMV.

1. Çka do të ndodhë në rast se jam mbi 18 vjeç dhe nuk jam vaksinuar ende?

- Ne si qendër e kemi menduar edhe këtë problem, për ju do të kemi zgjidhjen e mbajtjes së kursit Online.

2. A kam të drejta të vij deri në kurs në rast se nuk jam i vaksinuar dhe jam mbi 18 vjeçar?

- Jo, nuk keni të drejtë!


3. Çka në rast se jam 17 vjeçar/e, a kam të drejta të ndjek kursin?

- Sigurisht që PO, të gjithë që janë nën moshën e paraparë do të munden ta ndjekin kursin me prezencë fizike, sipas orarit që do ta pranoni nga profesorët tuaj.

Ju dëshirojmë suksese dhe mbarësi,
Me respekt,
stafi

09/08/2021

Vocabulary time! 🏝

30/11/2020

Let’s learn some vocabulary... 🇬🇧

18/10/2020

Credits: FocusMedia.mk

Want your school to be the top-listed School/college in Kumanovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Post your answers in the comments box below. Blackboard Video nr 1. -ed vs -ing Adjectives.English Grammar Tips 🇬🇧🇺🇸#gra...
Motivational Video by English For Life
En4Life wishes you all the best!
Loud eating in the Library 😂🤣
Me trying to fix my grades - Duke u munduar ti përmirsojmë not...
That's why you need a good teacher!
Medical learning with future technology (y)
This is so crazy! WOW

Location

Category

Telephone

Address


Ulica Hristijan Todorovski Karposh
Kumanovë
1300

Opening Hours

Monday 13:00 - 20:30
Tuesday 13:00 - 20:30
Wednesday 13:00 - 20:30
Thursday 13:00 - 20:30
Friday 13:00 - 20:30
Saturday 13:00 - 20:30
Sunday 13:00 - 20:30
Other Language schools in Kumanovë (show all)
Britanika - English Center Britanika - English Center
Orizare Dhe Kumanove
Kumanovë, 1300

Kurse te pergjitshme, Business English, TOEFL,IELTS, Materiale te ndryshme, info per studime bachelor