Shkolla e Mesme Teknike Komunale - oficiale

Shkolla e Mesme Teknike Komunale "NACE BUGJONI" Kumanovë - paralelet në gjuhën shqipe Në kuadët të shkollës sonë ekzistojnë këto drejtime arsimore:
1.

Shëndetësi
2. Makineri (profile 4 vjeçare dhe 3 vjeçare - GTZ)
3. Elektroteknikë (profile 4 vjeçare dhe 3 vjeçare - GTZ)
Mësim dhe edukim edhe për nxënësit me korrospodencë.

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Kumanovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

VIZITA E AMBASADORIT TË UNIONIOT EVROPIAN SAMUEL ZHBOGAR, RENATA DESKOVSKA NGA MASH DHE KRYETARI I KOMUNËS MAKSIM DIMITR...

Location

Category

Website

Address

Kumanovë
1300
Other Schools in Kumanovë (show all)
Maturantet E Kumanoves 2008-2009 Maturantet E Kumanoves 2008-2009
Kumanovo
Kumanovë, 1300

Kto jan vetem per maturantet e kumanoves 2008-2009 secili mundet me dergu fotot e veta

Nace Bugjoni VS Sami  Frasheri Nace Bugjoni VS Sami Frasheri
Kumanovë

Shkolla është mbi te gjitha pos familjes,shoqërisë dhe dashurisë...

Studio MTQ - Kumanovo Studio MTQ - Kumanovo
III Makedonska Udarna Brigada
Kumanovë, 1300

Studio Modern Teaching and Quality

Progress Progress
Титова Митровачка 45 (веднаш до ООУ Кочо Раци
Kumanovë, 1300

Центар за странски јазици