SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri" - Kumanovë

SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri" - Kumanovë

Faqja zyrtare e Gjimnazit "Sami Frashëri" - Kumanovë
www.samifrasheri.edu.mk Sami Frashëri është ideologu më i shquar i lëvizjes sonë kombëtare.

Si udhëheqës ideologjik, demokrat, mendje e ndritur prej dijetari, ai mbetet një nga personalitetet më të rëndësishme të Rilindjes. Vëllai më i vogël i Abdylit e i Naimit, ai u lind në Frashër më 1850, ku mori edhe mësimet e para. Më 1871 mbaroi gjimnazin “Zosimea” në Janinë, mësoi gjuhë të vjetra e të reja dhe u pajis me një kulturë të gjerë. Më 1872 shkoi në Stamboll për punë dhe atje u lidh men

Operating as usual

Photos from SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri" - Kumanovë's post 15/11/2023

Foto çasti të marra nga garat për hirë të ditës së qytetit tonë, ku nxënësit e shkolles sonë korrën suksese të shkëlqyeshme, ndër to në atletikë nga 5 garues nxenesja Kaltrina Azizi zuri vendin e parë dhe u stolis me medalje të artë dhe Ermal Isufi zuri vendin e dyte dhe medalje të argjentë ndërsa ekipet e futbollit arriten vend te dytë ne garat e meshkujve, ndersa garimi i vajzave ne futboll kishte karakter miqësor.
Falemnderojme profesoret e Sportit per arritjet e larta!

31/08/2023

LAJMËRIM
Informohen të gjithë mësimdhënësit dhe nxënësit, se me datë 1 Shtator 2023 ( e premte) do të fillon gjysmëvjetori i parë i vitit akademik 2023/2024 edhe atë sipas orarit të planifikuar:
VITET E PARA DHE TË TRETA PARADITE NGA ORA: 07.15
VITET E DYTA DHE TË KATERTA PASDITE NGA ORA: 13.15
Ju dëshirojmë fillim të mbarë dhe vit të suksesshëm mësimor!

23/05/2023

L A J M Ë R I M

Lajmërohen të gjithë maturantët e ShMK Gjimnazi “Sami Frashëri” Kumanovë, të cilët do t’i nënshtrohen provimit të maturës shtetërore në afatin e qershorit nga lënda:
Gjuhë shqipe dhe letërsi, me datë: 27.05.2023 (e shtunë), duhet të jenë prezent në shkollë ora 09.00, duke respektuar protokolin për maturën shtetërore.

Me vete duhet të keni:
- Letërnjoftimin (pasaportën) , dhe dy stilolapsa.

SHËNDET DHE SUKSESE!

18/05/2023

Të dashur maturantë,

Sot shënoni një moment të rëndësishëm në jetën tuaj! Me përkushtim dhe punë të palodhur, keni arritur deri këtu. Urime për suksesin tuaj të deritanishëm, gjithashtu ju urojmë sukses edhe në provimet e maturës shtetërore! Urime maturën dhe suksese në të ardhmen!

Photos from SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri" - Kumanovë's post 16/05/2023

Sot në garat shtetërore të atletikës për shkollat fillore dhe të mesme të organizuara nga Federata e Sportit Shkollor të RMV ne SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri" morëm pjesë me 10 nxënës të përzgjedhur nga profesorët e lëndës Sport dhe aktivitete sportive Irzeme Aliji dhe Zaim Asani.

Nxënësit tanë arritën këto rezultate:

- Vrapim për femra 400 metra vendi i DYTË nxënësja Kaltrina Azizi

- Stafeta për femra 4x100 metra vendi i DYTË nxënëset: Belkize Memeti, Edona Ajdari, Agnesa Latifi dhe Kaltrina Azizi

I urojmë suksese nxënësve dhe i falënderojmë që na përfaqësuan denjësisht. Gjithashtu i falënderojmë mentorët e tyre për rezultatet e arritura me punën e tyre të palodhëshme.

Photos from SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri" - Kumanovë's post 12/05/2023

Sor realizuam Ekskurzion të përbashkët njëditorë me 20 nxënës nga SHMK "Kole Nehtenin" Shtip dhe 20 nxënës nga SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri" Kumanovë deri në qytetin e Krushevës. Ky ekskurzion u realizua me mbështetje të Ministrisë së Arsimit.

Photos from SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri" - Kumanovë's post 10/05/2023

Kampiona në Republikën e Maqedonisë së Veriut në futboll për shkollat e mesme...
Urime lojtarëve dhe nxënësve të SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri" Kumanovë për angazhimin dhe disiplinën. Gjithashtu urime edhe për mentorin e tyre, trajnerin Ismet Zeqiri. Ju lumtë djema, na keni bërë krenarë!

Photos from SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri" - Kumanovë's post 07/05/2023

Në garat nga lënda e Artit figurativ të organizuara nga Shtëpia e Kulturës Kumanovë me datë 05 Maj 2023, nxënësja Elza Limani nga klasa I-6 zuri vendin e tretë.
Falënderojmë nxënësen që na përfaqësoi denjësisht. Gjithashtu falënderojmë mentoren e nxënëses për rezultatin e arritur si dhe për punën e palodhshme, profesoreshën Albina Avdili.

Photos from SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri" - Kumanovë's post 06/05/2023

Me datë 5 Maj 2023, në hapësirat e Fakultetit të Administratës së Biznesit në Kumanovë, nën organizimin e OJQ “Pulse of Democracy” (shq. Pulsi i Demokracisë) mbështetur edhe nga sektori i kulturës në komunën e Kumanovës u shënua dita e Bashkimit Europian. Në këtë ngjarje morën pjesë nxënës nga shkollat fillore dhe të mesme të komunës së Kumanovës. SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri" kontriboi me vizatime me motive europjane punuar prej 16 nxënësve të vitit të parë dhe të dytë të udhëhequr nga profesoresha e Artit figurativ Albina Avdili.

26/04/2023

Më 25.04.2023 (e martë) në stadiumin e qytetit në Koçan nxënësit e gjimnazit tonë kanë luajtur ndeshjet Rajonale të Futbollit për shkollat ​​e mesme:

SHMK “Josif Josifovski”-Gjevgjeli - SHMK Gjimnazi “Sami Frashëri”-Kumanovë 0:3

SHMK "GOSHO Vikentiev" - SHMK "JOSIF Josifovski"-Gjevgjeli 2:1

SHMK "Sami Frasheri" - Kumanovë - SHMK "Gosho Vikentiev" – Koçan 1:1 (6:5 penallti)

Skuadra e SHMK “Sami Frashëri”-Kumanovë fitoi ndaj dy shkollave nga Gjevgjelia dhe Koçani dhe vazhdon garat në nivel republikan me tre ekipet tjera më të mira nga rajonet tjera.

I urojmë suksese nxënësve dhe profesorit Ismet Zeqiri!

29/03/2023

Në garat në programim të organizuar nga Shoqata e Informaticientëve të Maqedonisë, nxënësit e shkollë sonë arritën dy çmime të treta në garat rajonale dhe një çmim të tretë në garat republikane.

20/03/2023

Sukses i rradhës!

SHMK Gjimnazi “Sami Frashëri” Kumanovë
Gara RAJONALE në gjuhë angleze të organizuara nga ELTAM (English Language Teachers’ Association of Macedonia).

Në gara morën pjesë 4 nxënës të cilët u kualifikuan në garat regjionale.

Viti I Fidan Ibahimi 84 pikë (vendi dytë)
Viti I Elona Latifi 71 pikë (vendi tretë)
Viti II Lira Jashari 82 pikë (vendi dytë)
Viti II Merita Jonuzi 70 pikë (vendi tretë)

Falënderojmë nxënësit e kualifikuar që na përfaqësuan denjësisht. Gjithashtu falënderojmë mentoren e nxënësve për rezultatet e arritura si dhe për punën e palodhshme,
Prof.Besarta Maliqi.

31/08/2022

Lajmerim
Lajmerohen nxenesit dhe mesimdhenesit se mesimi ne vitin shkollor 2022/23 ne SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri" - Kumanovë fillon me keto nderrime:
Viti I dhe III nderrimi i pare me fillim ne ora 07:15
Viti II dhe IV nderrimi i dyte me fillim ne ora 13:15.
Nxenesve dhe mesimdhenesve u deshirojme shendet dhe suksese!

Министерство за образование и наука 20/06/2022

INFORMIM

APLIKIMI NË PARAQITJEN E DYTË PËR REGJISTRIM TË NXËNËSVE NË VITIN E PARË NË SHMK GJIMNAZI “SAMI FRASHËRI” KUMANOVË REALIZOHET MË 21 DHE 22 QERSHOR 2022.

Aplikimi i dytë i nxënësve do të realizohet më 21 qershor 2022 deri në orën 24:00 dhe më 22 qershor 2022 deri në orën 15:00, përmes aplikimit elektronik në portalin https://e-uslugi.mon.gov.mk duke përdorur llogarinë e schools.mk

Lista preliminare e renditjes së nxënësve të regjistruar do të publikohet më 23 qershor 2022 në https://e-uslugi.mon.gov.mk dhe në ueb faqen www.mon.gov.mk më së voni deri në ora 09:00.
Zgjedhni Pakon A Shoqeror Humanist

Министерство за образование и наука Официјална веб страна на Министерството за образование и наука

Photos from SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri" - Kumanovë's post 12/06/2021

Të nderuar semimaturantë

Prej ditës së hënë deri ditën e enjte (14-17.07.2021) bëhet regjistrimi i nxënësve(paraqitja e parë) në SHMK Gjimnazi ,,Sami Frashëri” Kumanovë.
Për më tepër informacione shikone dokumentin e postuar këtu dhe në webfaqen tonë zyrtare www.samifrasheri.edu.mk

Drejtoria e shkollës Ju uron shëndet dhe suksese në përzgjedhjen e drejtimeve që do ta bëni në shkollën tonë!

31/05/2021

Shkolla është një shtëpi e dytë si për fëmijët ashtu edhe për mësuesit. Ata kalojnë shumë kohë atje dhe e duan atë si një shtëpi.
Në këtë institucion përgatiten kuadro që do të ngriten dhe paisen me njohuri që të gjithë do t’i shfrytëzojnë, atëherë urimet për përvjetorin e shkollës duhet të jenë po aq solemne dhe të ngrohta.
Shkaku i situatës me pandeminë nuk lejoi që një gjë e tillë të organizohet, ateherë përmes këtij postimi po përcjellim urimet me rastin e patronazhit të SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri" - Kumanovë

Urime dita e shkollës nxënësve, mësimdhënësve, prindërve dhe gjithë atyre që kontribuan që kjo shkollë të flasë dhe frymojë shqip dhe do të kontribuojnë në të ardhmen!

Sinqerisht,

05/05/2021

Sot me dhimbje te thelle morrem lajmin per ndarjen nga jeta te profesorit, ish- kolegut tone Mustaf Bediu. Zoti e shperblefte me xhennet!
Ngushellime kolegeve, miqve e familjareve

21/04/2021

Sot nga SHMK Gjimnazi “Sami Frasheri” Kumanove, Mr.sc Skender Avdiu mbrojti me sukses disertacionin e doktorates ne FSHMN Shen Kirili dhe Metodi, Shkup dhe mori titullin Doktor i Shkencave te Matematikes.

Gjimnazi yne po nxjerr kuadro qe do t’i sherbejne kombit ne te ardhmen.

Profesor Skenderit i urojme doktoraten dhe suksese tjera!

16/03/2021

SHMK Gjimnazi “Sami Frashëri” ngushëllime deri te familja Kurtishi për humbjen e parakohshme të familjarit të tyre Sabit Kurtishi.
Por, humbje të madhe ka edhe vet shkolla jonë, meqë humbëm një pedagog, edukator dhe njeri shumë me vlerë dhe një bashkëpunëtor profesional.

Mungesa jote i nderuar Sabit Kurtishi do të lë gjurmë të thella në organizinin e procesit edukativo - arsimor.

Qofsh në mëshirën e Zotit miku e pedagogu ynë.

30/09/2020

Shperndajme lajmin e mire ne kete kohe ngarkese te mesimit

ShHMK Gjimnazi Sami Frasheri Kumanove

Çmimi i tretë në garat republikane në biologji për Orion Latifin nga SHMK "Sami Frashëri"

Orion Latifi, nxënësi i SHMK "Sami Frashëri" në Kumanovë mori çmimin e tretë në garat shtetërore në biologji, në një konkurrencë të madhe të nxënësve të viteve të para në nivel të gjitha shkollave të mesme në Republikën e Maqedonisë së Veriut, të cilat gara u mbajtën më 25 shtator 2020.

Garat e shtata republikane në biologji u organizuan nga Shoqata e Biologëve të Maqedonisë së Veriut dhe përshkak të pandemisë këtë vit për herë të parë u mbajtën online. Nxënësi Orion Latifi këtë vit ishte nxënësi i vetëm shqiptar nga vitet e para nga të gjitha shkollat e mesme në Maqedoninë e Veriut që kishte arritur të kualifikohet në garat republikane.

Është ky një sukses i ri i rradhës për SHMK "Sami Frashëri" në Kumanovë që e kanë përcjellur këtë vit në gara edhepse në kushte pandemie.

26/09/2020

Platforma ONLINE - Nxenesi

Nxenes te nderuar,
Ketu keni linkun si te kyceni ne platformen nacionale.
Pasi t’i merrni fjalkalimet nga kujdestari i klases, do te veproni si ne prezentim bashke me kujdestarin e klases.
Kujdestari cakton takim me klasen e vete!
Respekte

Si te kycet nxenesi ne platforme online Music: https://www.bensound.com

18/09/2020

Viti shkollor 2020/21 – SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri"

Informatë

➡️Informohen mësimdhënësit dhe nxënësit se orarin e kohëzgjatjës se orës mësimore, orarin sipas lëndëve dhe kodeksin e nxënësve për mësim në distancë (online) mund ta shkarkojnë nga webfaqja e Gjimnazit.

Kliko ne linkun 👇
https://samifrasheri.edu.mk/category/viti-shkollor-2020-21/

samifrasheri.edu.mk Viti shkollor 2020/21 Kodeksi i sjelljesKodeksi i sjllelljes gjatë mësimit në distancë kodeksin e sjelljes .pdf format.   By samifrasheri, 16 hours16 hours ago

31/08/2020

Sukses tjeter i SHMK Gjimnazit Sami Frasheri - Kumanovë ku nxenesja Mjellma Etemi zuri vendin e pare çmimi i pare per vitet e dyta ne garat rajonale ne lenden e Biologjise.

I deshirojme sukses ne gara republikane Mjellmes...

30/08/2020

Edhe një sukses i ri për SHMK "Sami Frashëri" në Kumanovë.
Nxënës i I-1 i kësaj shkolle, Orion Latifi e zuri vendin e dytë në garat rajonale në biologji dhe mori cmimin e tretë, të cilat gara u zhvilluan më 24 gusht 2020. Garat e shtata rajonale në biologji të organizuara nga Shoqata e Biologëve të Maqedonisë së Veriut duheshin të mbaheshin në fund të marsit pas garave komunale, por ato u prolonguan përshkak të pandemisë dhe këtë vit për herë të parë u mbajtën online javën e kaluar. Nxënësi Orion Latifi këtë vit është nxënësi i vetëm shqiptar nga vitet e para nga të gjitha shkollat e mesme shqipe në Maqedoninë e Veriut që u kualifikua në garat republikane.

30/04/2020

INFORMATA PER MATUREN 2019/2020

Në mbledhjen e sotme, Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi një sërë masash në arsim me të cilat sigurojmë funksionimin pa pengesë të sistemit edukativo-arsimor.

👉Anulohet matura shtetërore, matura shkollore dhe provimi përfundimtarë për këtë vit shkollor!

👉Nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme nuk do të kthehen në bankat shkollore deri në fund të vitit shkollor!

👉Viti shkollor aktual deri në përfundim do të vazhdojë të realizohet nga distanca, respektivisht nga shtëpia!

👉Regjistrimi i nxënësve në klasë të parë për vitin shkollorë 2020/2021 do të realizohet në Qershor!

👉Rregullohen regjistrimet në institucionet e arsimit të lartë.

28/03/2020

Njoftim

SHMK Gjimnazi “Sami Frasheri” Kumanovë filloi VLERËSIMIN e nxënësve online pas tre javëve mësim. Mësimdhënësit shfrytëzojnë modelime të ndryshme online për të ardhur deri te notimi i nxënësve, SIKURSE:

Kuize të ndryshme, Teste, Pyetje Ese, Pyetje te formave te shkurtëra, Intervista, Dialogje, Punë ekipore përmes MEET video konferencave etj.

Vijnë edhe sugjerimet e para kur situata të kthehet ne normalitet:

Disa mësimdhënës japin sugjerime që të kombinohet mësimi klasik në shkollë me ate online në shtëpi duke i angazhuar nxënësit me detyra shtëpie në platforma të ndryshme.

Me efikasitet dhe efektivitet drejt qëllimeve të mira në arsim!

Suksese mësimdhënës!

Drejtoria e shkollës

21/03/2020

sfrasheri

Nxënësit e gjimnazit "Sami Frashëri" për lëndët Teknologji informatike dhe Gjuhët programore mund ti marrin udhëzimet për punë përmes www.sfrasheri.webs.com

sfrasheri.webs.com information technology, programming languages, infomatike, Access, Data base, multimedia

19/03/2020

Te nderuar nxenes te Gjimnazit Sami Frasheri - Kumanove,
Ne perpjekje qe te jemi ne hap me mesidhenien joformale permes online platformave, prof. Nagri Rexhepi eshte gati qe neser e Premte 20.03.2020 te mbaje mesim online ne ora 16:00. Ne ato klasa ku profesori ne fjale jep mesim kyqnu ne google classroom, e vtemja qe duhet ta beni eshte e dergoni email adresen te profesori dhe pastaj ai ua jep kodin per bashkangjitje ne klase. Urime suksese nxenesve! Disa foto te screen se si duket. 🗓📗📕

18/03/2020

Të nderuar mësimdhënës, nxënës e personel profesional,

Kerkohet nga gjithë NE kujdes i veçantë ndaj situatës së krijuar në lidhje me korona virusin. Ndaj, bëni kujdes në higjienen personale duke pastruar duart rregullisht dhe bërë dezinfektimin e tyre me mjete dezinfektuese dhe duke e rrespektuar masën e qëndrimit në shtëpi të lëshuar nga MASH-i.

Njëashtu, kërkohet nga mësimdhenësit që mësimet e tyre mundësisht t’i adaptojnë në mënyrë që mund t’i shpërdnajnë, emetojnë apo transmetojnë në mënyrën më të përshtatshme deri te nxënësit përmes platformave digjitale që tani egzistojnë. Qëllimi i kësaj është që nxënënsit të jenë në hap sadopak me mësimet sipas lënëve të parapara me planprogram.
Sugjerohet që të përdoret HANGOUTS MEET, MY WOW, GOOGLE CLASSROOM, MOODLE, aplikacioni i SMART TABLE qe keni prezentuar ne seminarin e organizuar nga shkolla.

Rrespekte,
Drejtor
Afrim Aliti

10/03/2020

Lajmërim
Sot Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e saj të 15, solli këto vendime në lidhje me masat për parandalimin e përhapjes së koronavirusit:
1.Komisioni për sëmundjet infektive i forcon masat dhe i udhëzon të gjitha shkollat fillore dhe të mesme si dhe insitucionet e larta të arsimit se bashku me çerdhet të ndërpresin procesin edukativo-arsimor për 14 ditët e ardhëshme.
2.Ndalohen të gjitha tubimet masive në hapsira të hapura dhe të mbyllura, si dhe të gjitha eventet kulturore dhe manisfestimet në territorin e Republikës së Maqedonisë Veriore, me më shumë se 1000 pjesëmarrës në 14 ditët e ardhëshme.
3.Sillet vetëizolim i detyrueshëm 14 ditor i të gjithë personave që vijnë nga vendet me rrezik të lartë dhe të mesëm (sipas listë së Organizatës Botërore të Shëndetit).
4.Ndalohet eksportimi i pajisjeve dhe materialeve mjekësore nga operatorët ekonomik dhe prodhuesit nga Republika e Maqedonisë Veriore, përveç me leje të veçantë të lëshuar nga Ministria e Shëndetësisë.

01/02/2020

Me datë 01.02.2020 në shkollën e mesme komunale Gjimnazi Goce Dellcev u mbajtën garat komunale.

Përfaqësues nga shkolla jonë ishin
Orion Latifi viti I
Jeton Fejzulli viti I
Riza Aziri viti I
Vebi Ramadani viti I
Mentor Fatlum Rush*ti

Besart Aliji viti III
Eroll Sakipi viti III
Mentor Hysen Rramani

Në gara u kualifikuan
Orion Latifi vendi parë
Jeton Fejzulli vendi i dytë
Riza Aziri vendi i tretë
Besart Aliji vendi i parë
Nxënësve të kualifikuar i dëshirojmë suksese në garat regjionale dhe republikane. Shpresojmë që prap të na bëjnë krenar.

27/12/2019

Sot në prag të përfundimit të gjysmëvjetorit të vitit shkollor 2019-2020 startuam me projektin

Ky projekt ka për qëllim motivimin dhe nxitjen e nxënësve në shkencë dhe art.
Në këtë projekt do të ketë personazhe të ndryshme nga fusha të ndryshme shkencore dhe të artit, ku nxënësit do të njoftohen nga afër me drejtime të ndryshme, të kuptojnë rëndësinë e atyre drejtimeve dhe benefitet e tyre.
Si protagonist i këtij evenimenti ishte Mr Bujar Dalipi ish nxënës i shkollës SHMK Gjimnazit "Sami Frashëri", tani asistent në Albania University-Tiranë në departmentin e shkencave të aplikuara, drejtimi inxhineri elektronike.
Projekti mundësohet nga SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri" nën udhëqjen e profesorit Fatlum Rush*ti.
Faleminderojmë udhëheqësinë e shkollës për mbështetjen e parezervë.

07/12/2019

Sot filloi Panairi i Shkencës dhe Kulturës edicioni i 8 i cili mbahet në Komunën e Vushtrisë të Kosovës.
Shkolla jonë me ftesë të organizatorit Forumi Rinor Shqiptar merr pjesë në këtë eveniment, duke prezentuar eksperiment nga lënda e Fizikës me temë "Modulimi i valëve të zërit në valë elektromagnetike" idea e cilit është sqarimi i funksionimit dhe ndërtimit të mikrofonëve wireless.
Në këtë panair shkolla jonë përfaqësohet nga nxënësi Edmond Aliti, të cilit i dëshirojmë sukses.
Njëherit faleminderojmë profesorët mentorë dhe mbështetës
Naser Miftari
Hysen Rramani
Fatlum Rush*ti
Si dhe përkrahësin e të gjitha projekteve që sjellin zhvillim në shkollën tonë, drejtorin Afrim Aliti.

29/11/2019

Sot shkolla jonë SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri" për të parën herë morën pjesë në garën dhe seminarin 43 Школа „Млади физичари“ që organizohet nga shoqata e Fizicientëve të Maqedonisë së Veriut.
Pjesëmarrës në këtë seminar ishin:
Profesor Hysen Rramani
Profesor Fatlum Rush*ti
Nxënësit
Besart Aliji viti i III (pjesëmarrës)
Edmond Aliti viti i II (pjesëmarrës)
Orion Latifi viti i I (pjesëmarrës dhe garues)
Në këtë garë prap sukseset e shkollës tonë nuk munguan ku Orion Latifi arriti çmimin e tretë.
Faleminderojmë udhëheqësinë e shkollës për mbështetjen e parezervë veçanërisht drejtorin Afrim Aliti.

09/03/2019

Garat regjionale në Fizikë të mbajtura sod në shkollën tonë SHMK Gjimnazi "Sami Frashëri" të organizuara nga Shoqata e Fizicientëve të Maqedonis Veriore.
Në këtë garë morën pjesë regjioni i Shkupit me rrethinë, Kumanovës, Krivo Pallankë,Velesit.
Ju urojmë suksese të gjithë pjesmarrësve dhe në veçanti nxënësve tanë Besart Aliji, Elma Memeti , Errol Saqipi (viti i II), Lindita Qerimi ( viti III)
Gjithashtu faleminderit sponzorvë tanë RC Cola dhe ndërmarjes publike parkingu i qytetit.
Faleminderit profesorëve testarëve dhe nxënësve që koontribuan në mënyrë vullnetare.

Want your school to be the top-listed School/college in Kumanovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address


JNA Pn
Kumanovë
1300

Opening Hours

Monday 07:15 - 13:00
13:30 - 19:00
Tuesday 07:15 - 13:00
13:30 - 19:00
Wednesday 07:15 - 13:00
13:30 - 19:00
Thursday 07:15 - 13:00
13:30 - 19:00
Friday 07:15 - 13:00
13:30 - 19:00
Other Kumanovë schools & colleges (show all)
ILAHI TE Ndryshme ILAHI TE Ndryshme
Kumanovë

ILAHI-LIGJERATA-TE NDRYSHME

English For Life English For Life
Ulica Hristijan Todorovski Karposh
Kumanovë, 1300

Private Language Centre in North Macedonia

Zgjohu Zgjohu
Kumanovë, 1300

Shkolla e mesme ekonomike "Pero Nakov" - Kumanovë Shkolla e mesme ekonomike "Pero Nakov" - Kumanovë
Kumanovë

Shkolla e mesme ekonomike "Pero Nakov" - Kumanovë (Paralelet me mësim në gjuhën shqipe)

Dojave iz Prve ruke Dojave iz Prve ruke
Kumanovë

Dojave prave samo kod nas !

Britanika - English Center Britanika - English Center
Orizare Dhe Kumanove
Kumanovë, 1300

Kurse te pergjitshme, Business English, TOEFL,IELTS, Materiale te ndryshme, info per studime bachelor

Ивана Банчоковска Ивана Банчоковска
AVNOJ 155
Kumanovë, 1300

Страницата е креирана за споделување на едукативни идеи, наставни материјали како и подобрување на ко

Kodi i Shqiptarit Kodi i Shqiptarit
Adem Jashari
Kumanovë, 1300

Sarkazma shqip është një faqe që merret me sarkazma në gjuhën shqipe. Ne postojmë shprehje, q

Maturantet E Kumanoves 2008-2009 Maturantet E Kumanoves 2008-2009
Kumanovo
Kumanovë, 1300

Kto jan vetem per maturantet e kumanoves 2008-2009 secili mundet me dergu fotot e veta

Krenar që jam musliman/e Krenar që jam musliman/e
Kumanovë, 3006

- Selam Alejkum ! - Vëllezër e motra muslimane,ju uroj mirëseardhje në këtë faqe "ISLAME" .

E Dua Allahun E Dua Allahun
Kumanovë

Lexo me emrin e Zotit tend,ai i cili krijoi(cdo gje).Krijoi njeriun prej nje gjaku te ngjizur ne mi