Schools & colleges in Kumanovo - Page 2

Find schools & colleges in Kumanovo. Listings include Feja Islame., Xhamia e Poshtme Fsh Hotël, Средношколски Пленум Куманово - Plenumi i shkollave t, Select - Центар за странски јазици, Центар за странски јазици "Big Ben" and Ликовна Работилница. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School/college in Kumanovo?
Click here to claim your Sponsored Listing.
Feja Islame. A Feja Islame.
Qerkez
Kumanovo, 1234

Xhamia e Poshtme Fsh Hotël B Xhamia e Poshtme Fsh Hotël
Hotël
Kumanovo

Mosque

Средношколски Пленум Куманово - Plenumi i shkollave t C Средношколски Пленум Куманово - Plenumi i shkollave t
Кумaнoвo
Kumanovo, 1300

Среднoшкoлски пленум е структурa, кoјa гo пoчитувa стaвoт нa сите среднoшкoлци. Тoa е структурa без хиерархија a aктивнoстите се зaснoвaaт нa замисла.

Select - Центар за странски јазици D Select - Центар за странски јазици
Tode Dumba 101a
Kumanovo, 1300

Центар за странски јазици - Centre for foreign languages

Центар за странски јазици "Big Ben" E Центар за странски јазици "Big Ben"
Tane Georgiev 6 3/8
Kumanovo, 1300

Центарот за странски јазици "Big Ben" има повеќе од 15-годиш

Ликовна Работилница F Ликовна Работилница
N. Utca Centar Za Kultura "Trajko Prokopiev"
Kumanovo, 1300

Avto Skola Angela G Avto Skola Angela
III Makedonska Udarna Brigada/Serava
Kumanovo, 1300

Avto skola ANGELA

Mubarek Ramadan H Mubarek Ramadan
Rramanli
Kumanovo

Official Page Mubarek Ramadan :..: :)

Kiro Burnaz English Fun Club I Kiro Burnaz English Fun Club
Kumanovo

A group about the English language for students at Kiro Burnaz to practice English, find youtube clips and generally see how fun English can be! English only please!

Mes_yjesh J Mes_yjesh
Kumanovo

�Defektologe� �Këshilla defektologjike� �Doracak dhe flashcards për fëmijë prej 2-6 vj

KHAM K KHAM
Done Bozinov Br. 56
Kumanovo

Formed on April 1999; works in field with education, health, human rights

ETIK - Evangelsko Teološki Institut Kumanovo L ETIK - Evangelsko Teološki Institut Kumanovo
Евангелска Црква Куманово, нас „Гладно Пол
Kumanovo, 1300

ETIK e višo dvegodišno vonredno teološko učilište za obrazovanie na novi teološki kadri i idni crkveni rabotnici i institut za teološko istražuvanje.

Vlll 8-9 vjq Mateç M Vlll 8-9 vjq Mateç
Kumanovo

Shkolla Fillore ''KULTURA'' Fshati Mateç Komuna e Likovës

Кумановски Астрономски Клуб - Кокино N Кумановски Астрономски Клуб - Кокино
Народна Техника
Kumanovo, 1300

Главната цел на друштвото е популаризирање на астрономијата како наука.Друштвото е отворено за сите з

Книжара ХриАна O Книжара ХриАна
Никшиќка 16
Kumanovo, 1300

Studio mtq P Studio mtq
III MUB 56 I Cupino Brdo1(Proevski Sokak)
Kumanovo, 1300

Centar za NEFORMALNO OBRAZOVANIE + 389 31 422 608 070 334 729

Wonder Woman Fitness Q Wonder Woman Fitness
Ulica 3-ta MUB Br. 46 (Sala "Ronin Dojo"/Pod AMC Salon)
Kumanovo, 1300

A FASTEST AND MOST EFFICIENT WAY TO YOUR SATISFYING BODY SHAPE !!!

Qi Gong Macedonia R Qi Gong Macedonia
Kumanovo, 1300

"Qi Gong" е традиционален Систем на вежбање за подобрување

Malac Genijalac - Kumanovo S Malac Genijalac - Kumanovo
Народна револуција бр. 48
Kumanovo

Најдоброто училиште за менталнна аритметика ,,Малац Ге

Një botë pozitive T Një botë pozitive
Macedonia
Kumanovo, 1307

Bota ka vazhdimisht nevojë për ndryshime të vogla që të ketë një kuptim vazhdimisht aktiv pë

RR&A Cons U RR&A Cons
Kumanovo
Kumanovo, 1300

RR-Consulting ju keshillon: 1. Plane për furnizime publike, aplikime dhe përcjelljen e tyre dhe nd

Dashuria e pa vdekur V Dashuria e pa vdekur
Kumanovo
Kumanovo, 11001100

11

FootballPress W FootballPress
Kumanovo

Ljecenjeto trae 3 dena. Sherimi zgjat 3 dite. Za informaci tel: +38971-471-042 (Macedonia , Kumanovo

AnticEducation.com X AnticEducation.com
Fetka Naskova
Kumanovo, 1300

You are on page 2 of 2
1 2