SHFK "Anton Zako Çajupi"

SHFK" Anton Zako Çajupi" është institucion edukativo-arsimor që ka kontribuar në zhvillimin intelektual edhe atë moral që nga viti 1929/1930.

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Kumanovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

3 Dhjetori- Dita ndërkombëtare e personave me nevoja të veçanta.Kjo është një video sensibilizuese kushtuar 3 dhjetorit ...
04.03.2019 Punimet vashdojnë...

Location

Category

Telephone

Address


S. Otlja
Kumanovo
1315
Other Public Schools in Kumanovo (show all)
Gipspunuesi Grup Gipspunuesi Grup
Kumanovo, 1234

Bëjmë lyerjen e shtëpive mbrenda dhe jashtë me fasad, glet dhe ngjyrosje si dhe punime me regipsa.