Public Schools in Kumanovo

Find Public Schools in Kumanovo. Listings include Gipspunuesi Grup and SHFK "Anton Zako Çajupi". Click on each in the list below the map for more information.

Gipspunuesi Grup A Gipspunuesi Grup
Kumanovo, 1234

Bëjmë lyerjen e shtëpive mbrenda dhe jashtë me fasad, glet dhe ngjyrosje si dhe punime me regipsa.

SHFK "Anton Zako Çajupi" B SHFK "Anton Zako Çajupi"
S. Otlja
Kumanovo, 1315

SHFK" Anton Zako Çajupi" është institucion edukativo-arsimor që ka kontribuar në zhvillimin intelektual edhe atë moral që nga viti 1929/1930.