Helen Doron English Kavadarci

Helen Doron English Kavadarci

Comments

Одлична можност!
Вработување во Helen Doron English Kavadarci 🚀
НОВО!!! Отвараме Helen Doron училишен центар во Кавадарци!

Иновативен метод за изучување англиски јазик

Повеќе инфо најдете на:
- Helen Doron Macedonia @HelenDoronEarlyEnglishMacedonia
- Helen Doron English @HelenDoronEnglish
- www.helendoron.mk

Operating as usual

Photos from Helen Doron English Kavadarci's post 20/10/2023

Учењето еднина и множина на именките никогаш не било полесно. Во Хелен Дорон децата ја совладуваат содржината низ игра во која се максимално активни и физички и ментално.
Креиравме ситуациии за да знаеме да го употребиме глаголот сум и други глаголи.
Ние едноставно уживаме на час.

Photos from Helen Doron English Kavadarci's post 18/10/2023

Humpty Dumpties all over the room 🎉

Photos from Helen Doron English Kavadarci's post 12/10/2023

Зошто учењето англиски јазик кај нас е презабавно и ефективно.
👇
🎉И броењето до 5 не е исклучок од ова правило

05/10/2023

Happy teachers day!
Денешниот ден го посветуваме на нашата драга teacher Бисера!

Бисера, ти благодариме за посветеноста, љубовта, грижата и креативноста која секој ден ја даваш во нашиот центар!

Твоето влијание достигнува многу подалеку од училницата, допирајќи ги животите на безброј ученици и инспирирајќи ги да сонуваат, да учат и да растат. 🌱💡

Ние сме неизмерно благодарни и горди што токму ти си дел од нашиот центар!

04/10/2023

Behavior chart

Photos from Helen Doron English Kavadarci's post 04/10/2023

👋 Драги родители, ве информираме дека групите Fun with Flupe и More Fun with Flupe се веќе затворени.

📚 Останати се само уште неколку места во Jump with Joey, More Jump with Joey и Paul Ward’s Adventures.

🤔Доколку сте заинтересирани, а не знаете во која група припаѓа вашето дете, правиме бесплатна евалуација и сместување.
За повеќе инфо
☎️ 075448873
Уписите се отворени до 15-ти октомври!

Photos from Helen Doron English Kavadarci's post 02/10/2023

Paul is hungry. He wants something delicious and yummy in his tummy.
Let's feed him... 🎉🎉🎉

29/09/2023

PWA или Авантурите на Пол Вард е одличен курс за деца меѓу 9-15 години.

Преку следење на авантурите на Пол Вард децата учат да зборуват, пишуват и читат напреден англиски јазик.

Оваа програма е за ученици кои имаат средно познавање на разговорен и пишан англиски јазик, како и за оние кои успешно ја завршиле програмата Paul Ward Explores.

Paul Ward’s Adventures продолжува со забавата и авантурите на Пол кој патува низ светот. Оваа програма претставува мулти-сензорно искуство во учењето, исполнето со музика, кое остава длабок впечаток кај учениците.

Со Paul Ward’s Adventures се учат нови 2000 зборови и англиски граматички структури потребни за достигнување на А1 нивото од Европската референтна рамка на јазиците. Граматиката се заснова на содржината и вокабуларот од програмата Paul Ward’s Adventures и ги подготвува учениците за „Хелен Дорон“ тинејџерските програми.

Учениците учат да зборуваат англиски јазик природно, како мајчин јазик, и ги зајакнуваат своите способности во делот на граматика, читање, пишување и правопис.

Имаме уште неколку слободни места. Приклучете ни се!
☎️075448873

Photos from Helen Doron English Kavadarci's post 26/09/2023

We do care for every detail ✨

25/09/2023
Photos from Helen Doron English Kavadarci's post 25/09/2023

PWA e одличен курс за децата на возраст помеѓу 9-14 години.

Нуди интересни активности за подобрување на вокабуларот и граматика по англиски јазик.

Доколку сакате вашето дете да зборува англиски со самодоверба, уписите се во тек!

Photos from Helen Doron English Kavadarci's post 23/09/2023

Classroom decor is essential ✨

22/09/2023

Авантурите никогаш не престануваат со More Fun With Flupe❗️

✨Динамичен и забавен, тоа е програмот што им помага на децата на возраст од 4 до 6 години да научат англиски јазик❗️
Полни со хумор и забава, вашите деца со нетрпение очекуваат да им помогнат на самовилите, волшебниците и змејовите што ќе ги сретнат додека го изучуваат англискиот јазик! 🇬🇧

🔹 од 4 до 6 години
🔹12 епизоди
🔹25 авторски песни
🔹 помага да се запознаете со англискиот јазик
🔹 Развој на говорни и комуникациски вештини
🔹650+ научен вокабулар

Дознајте повеќе за нашите курсеви по англиски јазик за децa
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

https://www.helendoron.mk/

Photos from Helen Doron English Kavadarci's post 21/09/2023

Сите деца учат различно
👀👂👋 Некои преку гледање, други низ слушање, трети со допир… затоа во Хелен Дорон активности се создадени да ги вклучуваат сите сетила, а пропсовите направени од вештите раце на Bisera Ristikj им помагаат на децата полесно да ја совладаат терминологијата!

🌟 За сите заинтересирани, уписите се во тек!

20/09/2023

Helen Doron повеќе од центар за англиски јазик 🌟

Photos from Helen Doron English Kavadarci's post 19/09/2023

Where there are numbers, there is math too
Where there is Joey, there are jumps with Joey

Helen Doron - повеќе од центар за англиски јазик 🥰

15/09/2023

More Jump More Fun

Photos from Helen Doron English Kavadarci's post 15/09/2023

Jump with Joey
Lovely headbands lovely students

13/09/2023

More fun with Flupe more awesomeness 📚🙈

13/09/2023

Уште неколку дена за бесплатните демо часови. Групите полека се исполнуваат, останати се само уште неколку слободни места.
Доколку сакате да се запознаете со Хелен Дорон методот, имате можност уште неколку дена тоа да го направите бесплатно.
Ве очекуваме на 075448873 и на 075634394!

📢 Последен повик за пријавување во Хелен Дорон! 📢

Времето истекува, а ние не сакаме вашите малечки да го пропуштат неверојатното искуство што ги очекува во Хелен Дорон. 🌟

Нашиот рок за пријавување е пред крај, а ние имаме уште неколку слободни места. Не дозволувајте оваа можност да ја пропуштите- обезбедете го местото на вашето дете сега!

🔗 https://www.helendoron.mk/

☎️ Доколку сакате одблиску да се запознаете со уникатната Helen Doron методологија резервирајте си бесплатен ДЕМО час во еден од ХД училишните центри најблиску до вас

или

‼️ Пријавете се за бесплатен демо час на линкот

🔗 https://forms.gle/kKxB41zkkw4AGbqu5

УПИСИТЕ СЕ во тек❗️

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

👉Helen Doron Aerodrоm – 078 388 403
👉Helen Doron Centar – 071 293 613
👉Helen Doron Karpos – 078297949
👉Helen Doron Kisela Voda – 078 282 842
👉Helen Doron Kapistec – 070 984 435
👉Helen Doron Cair – ‎072 206 622
👉Helen Doron Veles – 075 340 443
👉Helen Doron Bitola – 075 232 778
👉Helen Doron Prilep – 077 699 961
👉Helen Doron Ohrid – 077 613 815
👉Helen Doron Stip – 078 757 455
👉Helen Doron Gevgelija – 078 220 391
👉Helen Doron Strumica – 071 242 476
👉Helen Doron Kocani – 071 314 499
👉Helen Doron Kavadarci - 075 448 873
👉Helen Doron Tetovo - 075 277 615
👉Helen Doron Struga - 077 558 962

Photos from Helen Doron English Kavadarci's post 12/09/2023

We had so much fun today
Fun with Flupe
More Jump with Joey

Photos from Helen Doron English Kavadarci's post 08/09/2023

🙌 Благодариме на присуството и заинтересираноста за уникатниот Хелен Дорон метод за изучување на англиски јазик.

🚀 Групите се веќе формирани и едвај чекаме да почнеме од понеделник! Родителите во текот на денешниот ден ќе го добијат распоредот!

❗️сите што не стигнаа да дојдат, а сакаат да го пробат Хелен Дорон методот, слободно може да се пријавите на 075448873!

08/09/2023

Доколку сакате вашето дете да учи англиски јазик по уникатна методологија, уписите во нашето училиште се во тек!
Ве оечкуваме: 075448873

07/09/2023

🔔 Сите оние кои ги пропуштија бесплатните демо часови оваа недела, ве информираме дека се уште имате можност да дојдете и бесплатно да се запознаете со нашата методологија🔔

📢ПОБРЗАЈТЕ и дознајте на 075448873❗️❗️

🌟🌟🌟Јавете се и регистрирајте се за дополнителен бесплатен ДЕМО час и откријте ја МАГИЈАТА на Helen Doron English едукацијата.🌟🌟🌟

🏆Запознајте се одблиску со нашиот иновативен метод на едукација на деца и дознајте зошто Helen Doron English како светски бренд и лидер во детската едукација.

🔗 https://forms.gle/kKxB41zkkw4AGbqu5

Или на ☎️075448873

Photos from Helen Doron English Kavadarci's post 06/09/2023

Мал дел од нашиот демо час вчера презентиран од нашата учителка Bisera Ristikj. На кратко се запознавме сo методологијата на Хелен Дорон и што е она што не прави уникатни.

Доколку сакате и вашето дете да учи по најдобрата методологија во светот за изучување на англискиот јазик на ниво на мајчин јазик, уписите се во тек! Ве очекуваме ☎️075448873

Photos from Helen Doron English Kavadarci's post 05/09/2023

Почитувани родители и ученици.
Благодариме на вашето присуство и на, повратната информација на денешниот демо час.
Ние навистина уживавме со вашите деца а сме уште посреќни што покажаа огромен интерес.

Helen Doron English слави јубилеј: 10 години лидери во неформалното образование за деца во државата - 4NEWS.mk 05/09/2023

https://4news.mk/helen-doron-english-slavi-jubilej-10-godini-lideri-vo-neformalnoto-obrazovanie-za-detsa-vo-drzhavata/

Helen Doron English слави јубилеј: 10 години лидери во неформалното образование за деца во државата - 4NEWS.mk Водечкиот светски бренд во областа на едукацијата на деца, преку револуционерна методологија за изучување на англиски јазик како мајчин јазик, Helen Doron English, го просл...

Photos from Helen Doron English Kavadarci's post 05/09/2023

Подготвени за денешниот демо час со многу забавни активности.
Ве очекуваме

#ХеленДоронКавадарци

04/09/2023

Со огромно задоволство ги најавуваме првите два бесплатни демо часа за овој септември:
🗓️05 септември во 18:30
🗓️06 септември во 18:00 часот
📍Хелен Дорон Кавадарци, ул. Максим Горки 9а
Доколку сакате и вие да се пријавете се бесплатен демо час и одблиску да се запознаете со нашата методологија, јавете се на 075448873!

03/09/2023

Дали сакате вашето дете да научи англиски јазик на ниво на мајчин јазик?
Придружете се на армијата од преку 3 милиони ученици во светот кои одбраа да учат по единствениот Хелен Дорон метод.

По што се разликува Хелен Дорон центарот за англиски јазик од другите:
- Повеќе од 36 години искуство посветено на разбирање, подобрување и постојано надградување на методите за најефикасно совладување на странски јазик
- меѓународен тим составен од врвни педагози и линвисти кои програмата ја прилагодуваат на возраста на секое дете
- метод признаен во светски рамки

Што добива вашето дете:
- Изучување на англискиот јазик преку развојни и логични активности
- мала средина во која се развива потенцијалот на секое дете поединечно
- “позитивен фидбек” преку кој се јакне самодовербата на секое дете
- сензорни игри кои им ги развиваат сите сетила на децата
забавна средина во која ќе сака секој ден да присуствува
- изучување на англискиот јазик на ниво на мајчин

Уписите и пријавите за бесплатен демо час се во тек! Ве очекуваме на 075448873 и 075634394!

01/09/2023

🎉🍀🥳
Денеска славиме 1 година Helen Doron Kavadarci! По тој повод ветивме награди! И тоа место една, се решивме дури за три. Добитниците веќе ги имаме, а тоа се:
една година бесплатен курс во нашиот центар
50% попуст на целиот курс, и
два месеци бесплатен курс!
Од срце им честитаме на добитниците! Ги замолуване да ни остават во порака број за да ги контактираме!
Извлекувањето може да го погледнете на стори!
Честитки! 🥳🥳🥳
За сите учесници упатуваме покана за бесплатните демо часови во вторник и среда од 18:00 часот!

01/09/2023

Уште неколку часа до објавување на добитникот!
За да учествувате, одете на нашата инстаграм страна, заследете не и во коментар тагнете пријател. Добитникот го објавуваме вечерва во 20:00 часот! Побрзајте! Имаме и дополнително изненадување 🥰

❗️ВНИМАНИЕ❗️❗️❗️
🥳На 1-ви Септември славиме една година Хелен Дорон Кавадарци!
🎁По тој повод сакаме да наградиме едно детенце бесплатно да го посетува најдобриот курс за англиски јазик во градот за оваа 2023/24 година!
Се’ што треба да направите е да ја лајкнете нашата Инстаграм страна и во коментар да тагнете родител/старател чие дете сакате да биде потенцијален добитник! За да ја зголемите шансата, може овој пост да го споделете и на стори!
❗️Нашите програми се соодветни за деца од 2-13 години!
ℹ️Извлекувањето ќе биде во петок на 1-ви Септември!
Ве очекуваме ❗️

Photos from Helen Doron English Kavadarci's post 31/08/2023

Овие се нашите карактери од учебниците со кои заедно ќе учиме Англиски јазик.
Со нив учењето е презабавно

31/08/2023

✨ Зошто функционира нашата методологија?

Не само што методологијата на Хелен Дорон се предава низ целиот свет со неверојатни резултати, туку таа се заснова на длабоко разбирање за тоа како децата учат и што им е потребно за да го достигнат својот целосен потенцијал.

✅ Нашите наставници се високо обучени експерти за уникатната методологија на Хелен Дорон и најдоброто што индустријата може да го понуди. Тие го поддржуваат процесот на учење на вашето дете, охрабрувајќи го да биде најдобро што може.

✅ Методот на предавање и учење на Хелен Дорон се заснова на долгогодишно искуство и знаење. Нашиот фокус e да го направиме учењето забавно и во мали групи. Секој час е дизајниран со различни активности за да одговара на секој стил на учење. Нашите уникатни материјали за учење содржат оригинални приказни, песни и анимации за да го направат учењето радосно и инспиративно.

✅ Нашите програми функционираат затоа што се дизајнирани од специјализиран тим од лингвистички и педагошки експерти. Покрај предавањето англиски, курсевите учат важни вредности, животни лекции и како да станете подобри граѓани на светот.

✅ Нашите привлечни и ефективни активности во училницата се надополнети со иновативни игри и апликации. Ова им овозможува на децата да продолжат да учат дома, во свое време и на начин на кој тие ќе се сеќаваат и ќе уживаат!

☎️ Доколку сакате одблиску да се запознаете со уникатната Helen Doron методологија резервирајте си бесплатен демо час на 075 448 873!

30/08/2023

Зошто Helen Doron English❓

✅ МАЛИ ГРУПИ
Поддршка и индивидуализирано лично внимание за секој учеик во групата.

✅ ИЗВОНРЕДЕН АНГЛИСКИ ЈАЗИК
Изучување на англискиот јазик природно, како мајчин јазик.

✅ ЗАБАВНО УЧЕЊЕ
Учење преку игри, движење, музика и забава.

✅ ПОТТИКНУВАЊЕ
Развој на самодоверба, преку посебен метод на позитивно поттикнување и охрабрување.

🔗 https://www.helendoron.mk/

☎️ Доколку сакате одблиску да се запознаете со уникатната Helen Doron методологија резервирајте си бесплатен ДЕМО час во еден од ХД училишните центри најблиску до вас

или

‼️ Пријавете се за бесплатен демо час на линкот
https://forms.gle/kKxB41zkkw4AGbqu5

УПИСИТЕ СЕ во тек❗️
☎️ 075448873

31/12/2022

Среќна 2023 година 🎄✨

31/12/2022

🌠 Со оваа честитка, пред да посакаме среќна и весела нова 2023 година, сакаме:

✨Да упатиме голема благодарност до сите родители кои ја препознаа уникатноста и убавината на нашиот бренд и уште во првата година ни дадоа поддршка.

✨ Упатуваме неизмерна благодарноста и на мастерфраншизерите на Хелен Дорон Македонија за несебичната поддршка од почетокот до сега: за обуките, достапноста 24/7, за насоките и советите.

🙏 Голема благодарност и до останатите Хелен Дорон центри ширум земјава за сите споделени искуства и совети!

🎉 Среќна Нова 2023 од тимот на Хелен Дорон Кавадарци 🎄🎁🎉

Want your school to be the top-listed School/college in Kavadarci?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address


Maksim Gorki 9A
Kavadarci
1430

Opening Hours

Monday 16:00 - 21:00
Tuesday 16:00 - 21:00
Wednesday 16:00 - 21:00
Thursday 16:00 - 21:00
Friday 16:00 - 21:00
Other Schools in Kavadarci (show all)
IQ UP - Kavadarci IQ UP - Kavadarci
Илинденска 11
Kavadarci, 1430

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги в?

SOZSU "Gjorce Petrov" SOZSU "Gjorce Petrov"
Шишка 23
Kavadarci, 1430

Средно Општинско Земјоделско Шумарско Училиште „Ѓорче Петров“ - Кавадарци

Посебни паралелки при ООУ "Страшо Пинџур" , Кавадарци Посебни паралелки при ООУ "Страшо Пинџур" , Кавадарци
, Dimkata Angelov Gaberot, 4
Kavadarci, 1430

Центар за поддршка во учењето при ООУ "Страшо Пинџур" ви овозможув?

Maxima Edu Maxima Edu
Ilindenska 6-2/3
Kavadarci, 1430

Едукативен центар за странски јазици и преведувачки услуги

Lingua Language House Lingua Language House
Ilindenska 38
Kavadarci, 1430