OОУ ТОДЕ ХАЏИ ТЕФОВ

T - H - T

Want your school to be the top-listed School/college in Kavadarci?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address

Pionerska Br:24
Kavadarci
Other Schools in Kavadarci (show all)
IQ UP - Kavadarci IQ UP - Kavadarci
Илинденска 11
Kavadarci, 1430

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги в?

Helen Doron English Kavadarci Helen Doron English Kavadarci
Maksim Gorki 9A
Kavadarci, 1430

Иновативен метод за изучување англиски јазик

SOZSU "Gjorce Petrov" SOZSU "Gjorce Petrov"
Шишка 23
Kavadarci, 1430

Средно Општинско Земјоделско Шумарско Училиште „Ѓорче Петров“ - Кавадарци

Посебни паралелки при ООУ "Страшо Пинџур" , Кавадарци Посебни паралелки при ООУ "Страшо Пинџур" , Кавадарци
, Dimkata Angelov Gaberot, 4
Kavadarci, 1430

Центар за поддршка во учењето при ООУ "Страшо Пинџур" ви овозможув?

Maxima Edu Maxima Edu
Ilindenska 6-2/3
Kavadarci, 1430

Едукативен центар за странски јазици и преведувачки услуги

Lingua Language House Lingua Language House
Ilindenska 38
Kavadarci, 1430