OK School of English Kavadarci

OK  School of English Kavadarci

Comments

!!!***ОК -****СЕКОГАШ СО НАЈНОВА ТЕХНОЛОГИЈА И ИНТЕРАКТИВНА НАСТАВА !♧♧♧
ОВОЈ ПАТ СО НАЈНОВА ☆☆☆ИНТЕРАКТИВНА ТАБЛЕТ МАСА!☆☆☆

♡Учењето е уживање и релаксација со најновата таблет масичка!

♡Учениците лесно и брзо го усвојуваат јазикот не само од активностите што ги има оваа масичка,но и индиректно од инструкциите кои се лесни и разбирливи за децата на англиски јазик!

♡Децата ќе поминуваат незаборавни моменти изучувајќи го англискиот јазик!
☆☆☆☆НАСКОРО!!!

БЕСПЛАТНИ ДЕМО ЧАСОВИ ДО ИНТЕРАКТИВНАТА МАСИЧКА!!!
Пријавете се во инбокс или на тел
070 324 339.
термините ќе бидат истакнати наскоро на нашата ФБ страница!

А за најсреќните ќе има и наградна игра!!
Побрзајте! Местата се ограничени!!!
Погледнете ги видеата со презентација!
Родители-овозможете му на вашето дете да учи во најсовремени услови и да се забавува истовремено!!!!!

Јазнични курсеви за деца и возрасни и подготовка за сите видови на јазични сертификати

Училиштето постои повеќе од 10 год.,каде што се изведува настава за изучување на странски јазици од сите возрасти и сите степени на знаење.Секогаш во чекор со најновите методи и технологија во изучување на јазиците. Повеќе годишно искуство со работа со ИНТЕРАКТИВНА КОМПЈУТЕРСКА ТАБЛА при изучување на јазиците,со која се постигаат извонредни резултати.

Operating as usual

04/09/2023

Уписите за 2023/24 година се во тек.
Организираме курсеви за сите возрасти и степени.
✔️ Детски курсеви за предучилишна возраст(30 мин. час -2 пати неделно)

✔️ Курсеви за училишна возраст од I до III одд(45 мин. час -2 пати неделно)

✔️ Курсеви за училишна возрст од IV до IX одд(60 мин. час -2 пати неделно)

✔️Курсеви за средношколци

✔️Курсеви за возрасни А1 -С1 ниво.

Наставата се одвива по нови методи и програми со интерсктивни табли во сите училници и дигитален материјал со што се олеснува учењето
🌟 Направете го учењето задоволство, а не предизвик!
🌟Над 20 год искуство!
🌟070 324 339

16/09/2021

‼️НОВО! НОВО!НОВО‼️
⚠️СЛОВЕНЕЧКИ ЈАЗИК
ВО ОК ⚠️
Сакате да студирате или работите во Словенија❗
Подгответе се навреме❗
️ ‼️ Запишете се и учете од сертифицирани професори по словенечки јазик во
Едукативниот центар
ОК
✅почетно ниво
А1.1
А1.2
✅средно ниво
В1.1
В1.2

📞повеќе информации и уписи на тел .
070 324 339
‼️Повелете и запишете се на време заради големиот интерес.
Бројот на кандидати по групи е ограничен ❗

13/09/2021

Во едукстивен центар ОК во тек се уписи за ДЕТСКИ И СРЕДНОШКОЛСКИ КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ - КУРСЕВИ ЗА ПРОГРАМИРАЊЕ ВО
С ++

Почеток: октомври 2021

Подгответе за иднината што доаѓа и овозможете му на вашето дете да се стекне со вештини неопходни за 21 век. Компјутерот не е само алатка за играње, YouTube или социјални мрежи – има многу повеќе интересни содржини и можности да му помогнат да си ја развие својата интелигенција, да ги поттикне своите таленти и да се нссочи кон градење на успешна кариера. Од основни компјутерски познавања за најмала возраст, па понатаму, совладување на пакетот Office програми, навлегување во светот на графички и web дизајн па се до курсевите за програмирање, преку палета на годишни практични и интересни курсеви, детето ќе добие компјутерско предзнаење што ќе му го олесни идното школување и професионално напредување.Во текот и по завршувањето на обуките има проверка на знаењето , по што се стекнуваат со соодветен сертификат.

Курсевите траат од 3 до 4 месеци , во зависност од видот на курсот и обуката

Секој курс е 24- 32 часа Часовите се еднаш неделно по 2 часа.

Курсеви:
✴ Основен курс за компјутери (Windows и MS Office)
Цена: 900 ден/месечно.

✴ Компјутерска графика (Adobe Photoshop и Adobe Illustrator)
Цена: 1,100 ден/месечно.

✴ Веб дизајн
Цена: 1,200 ден/месечно.

✴Програмирање во C++
Цена: 1,200 ден/месечно

✴ Напредно програмирање
Цена: 1,400 ден/месечно.

Повеќе инфо и упис на 📞 070 324 339

04/09/2021

НОВО!!!
Курсеви за компјутери и математика!
🔸️Детски курсеви
🔸️Средношколски курсеви!
🔸️Канцелариско работење!
✅ Можност за следење на курсевите и онлаин!
✅Сертификати по завршениата обука за секој курс и ниво!
***Уписите се во тек и траат до 25 септемри
***Почеток на курсевите -4 октомври!
***Бројот на места е ограничен!

25/08/2021

‼️НОВО! НОВО!НОВО‼️

⚠️СЛОВЕНЕЧКИ ЈАЗИК
ВО ОК ⚠️

🔸️Од оваа учебна година
Едукативниот центар
ОК
започна организирање на курсеви по словенечки јазик за
✅почетно ниво
А1.1
А1.2
✅средно ниво
В1.1
В1.2

📞повеќе информации и уписи на тел .
070 324 339
‼️Повелете и запишете се на време заради големиот интерес.
Бројот на кандидати по групи е ограничен ❗

25/08/2021

⚠️УПИСИ⚠️2021/22
Курсеви за деца од предучилишна и училишна возраст, средношколци и возрасни!
➡️подготовки за сертификати и матура
➡️специјализирани курсеви според потребите на слушателите
➡️семејни попусти
➡️попуст за втор јазик(10%)

✅предшколски курсеви(600 ден)

✅кусеви за деца од прво до трето одд (800ден)

✅курсеви за ученици од четврто до деветто одд(1000 ден)

✅курсеви за средношколци и возрасни(1200)
📞јавете се на тел
070 324 339 за уписи или инфо
Се наоѓаме на улица
Илинденска,(до Т мобаил)
🇬🇧🇧🇪
✴ Повелете во 🆗️‼️
✴ Направете го вистинскиот избор‼️

Photos from OK  School of English Kavadarci's post 13/07/2020

OK School of English Kavadarci

Photos from OK  School of English Kavadarci's post 13/07/2020

Certificates Volume 3 @ OK School of English Kavadarci

Photos from OK  School of English Kavadarci's post 13/07/2020

Certificates volume 3 @ OK School of English Kavadarci

Timeline photos 12/07/2020

Најново во ОК!!!

11/07/2020
Photos from OK  School of English Kavadarci's post 11/07/2020

Certificates . 2

Photos from OK  School of English Kavadarci's post 08/07/2020

Presentation of the Certificates for the School Year 2019 /20.
Congratulations and stay in good health!

Untitled album 04/11/2019

Halloween 2019

29/08/2019

**** НАЈНОВО И ЕДИНСТВЕНО ВО
OK Училиште за Странски Јазици***
ОК започна соработка со Pro Select агенција што посредува при вработување на медицински персонал од Македонија во Германија.
Интензивни курсеви по германски јазик за медицински персонал од А1 - Б2 ниво!
“Pro Select“ е агенција од Германија која посредува (без провизија) при вработување на медицински персонал. Имено,станува збор за долгорочно вработување. Се бараат кандидати кои би се преселиле да живеат и работат во Германија. Профили кои се бараат се:
- медицински сестри,
- сестри акушерки,
- радиолози.
Кандидатите покрај соодветно завршено образование и работно искуство треба да достигнат познавање на германскиот јазик на Б2 (потребен е меѓународен сертификат GOETHE, TELC или ÖSD).
После стекнатото потребно ниво на познавање на германскиот јазик кандидатите добиваат работа во клиника според нивното образование. По потреба се организираат хоспитации во клиниките (сите трошоци ги подмирува ПроСелект), а за кандидатите е орагнизирано сместување и превоз од аеродром доКлиника и обратно. Про Селект исто така помага и за нострификација на дипломите и нуди превод и запотребните документи по повластени цени за пријавените кандидати. Кандидатите на Про Селект имаат поддршка од агенцијата за сите потреби со властите во Германија
уписите траат до 16 септември
тел.070 324 339
или пишете во инбокс

24/08/2019

Почитувани клиенти!
Училиштето започнува со уписи за 2019/2020 год
Проследете ја објавата и поглeднете ја нашата најнова понуда!
Со почит
Тимот на ОК !! Ве очекуваме . тел 070 324 339

24/08/2019

Почитувани клиенти!
Училиштето започнува со уписи за 2019/2020 год
Проследете ја објавата и поглeднете ја нашата најнова понуда!
Со почит
Тимот на ОК !!! Ве очекуваме .
тел.070324339

24/08/2019

Почитувани клиенти!
Училиштето започнува со уписи за 2019/2020 год
Проследете ја објавата и поглeднете ја нашата најнова понуда!
Со почит
Тимот на ОК!! Ве очекуваме
тел.070 324 339

Photos from OK  School of English Kavadarci's post 26/12/2017

Party #🎁🎄🎋🎉🎀

Photos from OK  School of English Kavadarci's post 14/12/2017

Гласајте за најдобриот проект! Ставете лајк на оној проект кој најмногу ви се допаѓа!
Групата од 6то одд по германски јазик изработи проект на тема"Kinder fur Kinder"(Децата за деца) наменет за помош на децата од Нигерија!
Гласањето завршува во понеделнок 18.12.
Среќно!

Photos from OK  School of English Kavadarci's post 02/11/2017
Photos from OK  School of English Kavadarci's post 31/10/2017

BOOO!

Photos from OK  School of English Kavadarci's post 15/09/2017

We are ready for the upcoming school year! And you ?
Уписите за нови кандидати продолжуваат до 1-ви Октомври! Пријавете се навреме! Бројот на кандидатите во група е ограничен!

06/09/2017

OK School of English Kavadarci Јазнични курсеви и подготовка за сите видови на јазични сертификати.

22/01/2017

Се известуваат сите кандитати дека училиштето започнува со наставаутре(23.01.) со истиот радпоред како во декември!

Halloween activities! 01/11/2016
Diplomi 2016 14/06/2016
NeW YeaR FaNcY DrEsS PaRtY 27/12/2015
Photos from OK  School of English Kavadarci's post 25/12/2015

Merry Christmas to all who celebrate today!!!!
Christmas tree and cristmas cards decoration at

Want your school to be the top-listed School/college in Kavadarci?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Website

Address


Ilindenska
Kavadarci
1430
Other Education in Kavadarci (show all)
St.George's School St.George's School
Pano Mudarov 3a
Kavadarci

Edukativen centar

Malac Genijalac Kavadarci - Училиште за Ментална Аритметика Malac Genijalac Kavadarci - Училиште за Ментална Аритметика
Pano Mudarov 3a
Kavadarci

Училиште за ментална аритметика

Школа за брзо читање и мудро учење - Кавадарци Школа за брзо читање и мудро учење - Кавадарци
Pano Mudarov 3a
Kavadarci, 1430

Сертифицирани тренери, обучени за програмата за брзо ч

Privatni casovi Privatni casovi
Kavadarci, 1430

Privatni casovi po angliski i germanski jazik!!!Individualni i grupni casovi za site vozrasti!Prevod

Fulpim Fulpim
Kavadarci

Добредојдовте на официјалната фејсбук страна на ФУЛПИ

Скалило Плус Скалило Плус
Ресавска бр. 11
Kavadarci, 1430

Едукативен центар кој нуди неколкучасовно згрижување,