Schools & colleges in Bitola - Page 1

Find schools & colleges in Bitola. Listings include Maskoti Animatori Rodendeni Bitola, Градинка Мали Генијалци, BIG BEN BITOLA, Helen Doron Bitola - Centar, С О У Гимназија „Јосип Броз Тито“ Битола and Училиште за германски јазик Делфин. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School/college in Bitola?

Click here to claim your Sponsored Listing.
Maskoti Animatori Rodendeni Bitola A Maskoti Animatori Rodendeni Bitola
Bitola, 7000

Дизни Маскоти за Вашите роденденски забави, крштевки, прослави! Цртање на детски лица со професионални бои! И чоколадни фонтани со белгиск

Градинка Мали Генијалци B Градинка Мали Генијалци
Bul.1vi Maj Br.106a
Bitola, 7000

Приватна градинка-Едукативен центар

BIG BEN BITOLA C BIG BEN BITOLA
Pelagonka 2 Lamela 2 Kat 5
Bitola, 7000

"BIG BEN"-OBRAZOVEN CENTAR

Helen Doron Bitola - Centar D Helen Doron Bitola - Centar
Mirko I Tanche Zhivkovi 108
Bitola, 7000

Изучување на англиски јазик на ниво на мајчин јазик.

С О У Гимназија „Јосип Броз Тито“  Битола E С О У Гимназија „Јосип Броз Тито“ Битола
Ul. Bulevar 1vi Maj Br.51
Bitola, 7000

ИНФОРМАТИВНА СТРАНИЦА ЗА СИТЕ ШТО САКААТ ДА БИДАТ ДЕЛ ?

Училиште за германски јазик Делфин F Училиште за германски јазик Делфин
Kicevo 5
Bitola, 7000

Курсеви по германски јазик #Германски јазик #онлајн германски јазик #курс германски јазик #onlajn germanski jazik #kursevi po germanski jazik #kurs germanski jazik

Dzemat Sunnah  جماعة السنة G Dzemat Sunnah جماعة السنة
Bitola, 7000

islamski web portal, za site onie koj, se zainnteresirani za Islamot, tuka mozete da najdete PDF Knigi, Kuran, Video Predavana [Dersovi] i mnogu drugi korisni i poucni textovi...

ОOУ „Тодор Ангелевски“ H ОOУ „Тодор Ангелевски“
82 Ulica Ilindenska
Bitola, 7000

Централно училиште и две подрачни училишта во Стрелиште и Горно Оризари во Општина Битола

Anastasija Center I Anastasija Center
Shar Planina 27
Bitola, 7000

Anastasija Center (Performing arts, Fashion, Dance & Music Center) 070/ 477 - 786

Fitness Paljo J Fitness Paljo
Prilepska 5
Bitola, 7000

Official Fan Page of Fitness Paljo

Државно музичко училиште - Битола K Државно музичко училиште - Битола
Булевар 1-ви Мај 110
Bitola, 7000

Државно музичко училиште - Битола

Rosetta Stone Bitola L Rosetta Stone Bitola
Pece Maticevski 39
Bitola, 7000

NUUB Kliment Ohridski vo Bitola - Casovi po Angliski jazik - Igroteka (so Angliski jazik) - mob. 070 497 240 - [email protected]

Центар за германски јазик Илиеви M Центар за германски јазик Илиеви
Pelagonka 2, Lamela 4, 3 Kat
Bitola, 7000

Edu Academy Bitola N Edu Academy Bitola
Климент Охридски - Пелагонка 2
Bitola, 7000

Smart Kids - Edukativen Centar Bitola O Smart Kids - Edukativen Centar Bitola
Стерјо Георгиев 18
Bitola, 7000

Едукативен центар СМАРТ КИДС контакт: Елена: 070 315 199 Ма

СОУ “Таки Даскало“ - Битола P СОУ “Таки Даскало“ - Битола
Димитар Илиевски - Мурато бр.37
Bitola, 7000

Официјална страница на СОУ “Таки Даскало“ Битола

СОТУ ЃОРЃИ НАУМОВ - БИТОЛА Q СОТУ ЃОРЃИ НАУМОВ - БИТОЛА
ул. МИХАЈЛО АНДОНОВСКИ број 1
Bitola, 7000

Средно општинско техничко училиште "ЃОРЃИ НАУМОВ" - Битола

Спортска Академија Битола S Спортска Академија Битола
DSZU "Kuzman Sapkarev"
Bitola, 7000

Спортската академија се основа како Државно средно училиште со гимназиско образование.

Едукација М T Едукација М
Kuzman Josifovski 10
Bitola, 7000

Образовен центар

Факултет за биотехнички науки - Битола U Факултет за биотехнички науки - Битола

Високообразовна институција од областа на биотехничките науки.

Клик умна работилница V Клик умна работилница
Gavrilo Radomir 58
Bitola, 7000

КЛИК е умна работилница за деца од 4 години до 9-то одделение со интерактивни часови по математика, македонски, природни и опшествени науки.

Лексика - Нова Битола/Leksika - Nova Bitola W Лексика - Нова Битола/Leksika - Nova Bitola
Anesti Panovski 13
Bitola, 7000

Училиште за странски јазици и математика, пoмoш при пишувaње нa дoмaшните зaдaчи кaкo и пoдгoтoвкa зa тестoви пo сите училишни предмети.

ОУ Елпида Караманди Битола X ОУ Елпида Караманди Битола
Vasko Karangelevski Bb
Bitola, 7000

Ова е официјална facebook страна на ОУ „Елпида Караманди“ Битола

Студиорум Едукативен Центар Y Студиорум Едукативен Центар
Kliment Ohridski 33, Pelagonka 2, Lamela 2/2
Bitola, 7000

Alliance Française de Bitola Z Alliance Française de Bitola
Leninova 39
Bitola, 7000

Inaugurée le 12 décembre 2000, l'Alliance Française de Bitola est un acteur local de la diffusion de la langue Française et de la culture francophone.

Технички факултет Битола - ТФБ 1 Технички факултет Битола - ТФБ

Официјална Facebook страница на Техничкиот факултет - Битола.

ПегазЕду / PegazEdu 2 ПегазЕду / PegazEdu
Стара Касарна
Bitola, 7000

Центар за обука за заштита од пожари ПЕГАЗ-ЕДУ - Битола. Center of fire prevention and education Pegaz-Edu from Bitola.

СОЕУ „Јане Сандански“ 3 СОЕУ „Јане Сандански“
Bitola

Младинската Организација е ученичка организација во средното економско училиште „Јане Сандански“ во Битола.

Тера Лингва 4 Тера Лингва
Solunska 105
Bitola

ТераЛингва центар за странски јазици TerraLingua language school

Сообраќаен испитен центар „АМ“ ДООЕЛ - Бит 6 Сообраќаен испитен центар „АМ“ ДООЕЛ - Бит
Novacki Pat Bb
Bitola, 7000

СИЦ АМ Битола - Битола организира и спроведува испити з

Младински Актив на ЈБТ 7 Младински Актив на ЈБТ
Bulevar 1 Maj
Bitola, 7000

Младинскиот Актив е ученичка организација во Гимназијата „Јосип Броз - Тито" Битола.

LOGOS PLUS Bitola 8 LOGOS PLUS Bitola
Dimce Lahcanski //
Bitola, 7000

Логос Плус е училиште за странски јазици и компјутери кое успешно работи на повеќе локации низ Македонија и тоа во Скопје, Битола и Ресен

Геолошко Рударска Струка.  Соу Таки Даскало 9 Геолошко Рударска Струка. Соу Таки Даскало
Димитар Илиевски - Мурато 37
Bitola, 7000

Вулкани, земјотреси, минерали, кристали, карпи подземни води

You are on page 1 of 2
1 2