Schools in Tetovo

Find Schools in Tetovo. Listings include Maarif International Schools N. Macedonia, Foster Academy Kids, ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë, Отворен Граѓански Универзитет за доживотно учење Тетово - ОГУДУ Тетово, InterConnect Education and Работнички Универзитет Тетово - Universiteti i Punëtorëve Tetovë. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School in Tetovo?
Click here to claim your Sponsored Listing.
Maarif International Schools N. Macedonia A Maarif International Schools N. Macedonia
D. Sedlarce, Brvenica Str 101 No 1
Tetovo, 1200

Valuing Education!

Foster Academy Kids B Foster Academy Kids
Tetovo

Programe dhe kurse për gjuhë të huaja, programe motivacionale, programe psiko-zhvillimore, inventive e inovative, kurse e trajnime të larmishme nga sfera e shkathtësive digjitale dhe jo vetëm....

ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë C ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë
Иво Рибар Лола бр:96/Тетово/Ivo Ribar Llolla Nr:96
Tetovo, 1200

Основно општинско училиште

Отворен Граѓански Универзитет за доживотно учење Тетово - ОГУДУ Тетово D Отворен Граѓански Универзитет за доживотно учење Тетово - ОГУДУ Тетово
Ivo Lola Ribar 96
Tetovo, 1200

Информации за курсeви, услуги и активности на ОГУДУ - Тетово

InterConnect Education E InterConnect Education
Tetovo, 1200

• Education • Innovation • Development

Работнички Универзитет Тетово -  Universiteti i Punëtorëve Tetovë F Работнички Универзитет Тетово - Universiteti i Punëtorëve Tetovë
Marshal Tito 96
Tetovo, 1200

Стручно образование и обука - Тетово - Edukim profesional dhe Trajnime Vocational Education and Training - Tetovo

Liria / Лирија G Liria / Лирија
Dervish Cara 6
Tetovo, 1200

Akademia e Numrave H Akademia e Numrave
Tetovo

💻Kurs Matematike 📚Kurs individual dhe në grupe 🧮Për nxënës dhe student

Fol Education I Fol Education
Tearce, Macedonia
Tetovo, 1240

-Shkollë private për gjuhë të huaja -Mësim plotësues për nxënës -Program parashkollor

Aritmetika J Aritmetika
Belicica 29
Tetovo, 1200

Vision Academy K Vision Academy
JaneSandanski Nr 48, 1
Tetovo, 1200

"Boomerang" është komuniteti i cili do të bëj humor në llogari të vet me qëllim të përmirë

IV-11 Mjeksi (2011-2012) L IV-11 Mjeksi (2011-2012)
Sh. M. K. M
Tetovo

Admin: 1.Dona 2.Fat 3.Emma 4.ZamKi

III-14 Nikolla Shtejn M III-14 Nikolla Shtejn
Tetovo

:)

LUER Library. N LUER Library.
Gjorce Petrov
Tetovo, 1700

Tetovë

Falise Tetovo Makedonija O Falise Tetovo Makedonija
Falise Tetovo
Tetovo, 91220

VIII -2 "Naim Frashëri" - Tetovë Q VIII -2 "Naim Frashëri" - Tetovë
Tetovo, 1220

VIII-2 "Naim Frashëri" - Tetovë All info for VIII-2 can find at this page.

IX- 5  "7 Marsi" R IX- 5 "7 Marsi"
Tetovo

c

IX-3 "Dervish Cara" Kallnik S IX-3 "Dervish Cara" Kallnik
Fshati
Tetovo, KALLNIK

SHFK Pashko Vasa Grupçin T SHFK Pashko Vasa Grupçin
F. Grupçin
Tetovo, 1218

Fc bajer U Fc bajer
Bajer
Tetovo, FC BAJER

II-13 SHMEK 8-Shtatori V II-13 SHMEK 8-Shtatori
I-13
Tetovo, 5000

VI-4 Istikball (9) W VI-4 Istikball (9)
Shtipska
Tetovo, 0123456789

Digital Marketing X Digital Marketing
Ilindenska 18
Tetovo

Digital Marketing courses in North Macedonia

ghah Y ghah
Tetovo