Akademia e Numrave

Akademia e Numrave

You may also like

MUFTI ANAS
MUFTI ANAS

💻Kurs Matematike
📚Kurs individual dhe në grupe
🧮Për nxënës dhe student

Operating as usual

20/01/2024

Regjistrohu tani! Mësimi i rregullt fillon me 29 janar!

20/01/2024

Regjistrohu tani! Mësimi i rregullt fillon më 29 janar!

Photos from Akademia e Numrave's post 20/01/2024

📓Apliko tani! Akademia e Numrave është e hapur dhe gati për të nisur udhëtimin tuaj. 🧠

📓Apply now! Numbers Academy is open and ready to kickstart your math journey.🧠

Photos from Akademia e Numrave's post 20/01/2024

🎓 Bashkohu në Akademinë e numrave sot! Ne ju mirëpresim duke ju ofruar kurse individuale dhe në grupe për të gjitha grupmoshat. Apliko tani! 📚

🎓 Join Numbers Academy today! We welcome you, offering personal tutoring as well as engaging study groups. Apply now to enhance your math skills. 📚

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

#NumbersAcademy #AkademiaeNumrave

Location

Telephone

Address

Tetovo
Other Tetovo schools & colleges (show all)
ghah ghah
Tetovo

ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë
Иво Рибар Лола бр:96/Тетово/Ivo Ribar Llolla Nr:96
Tetovo, 1200

Основно општинско училиште

InterConnect Education InterConnect Education
Tetovo, 1200

• Education • Innovation • Development

Digital Marketing Digital Marketing
Ilindenska 18
Tetovo

Digital Marketing courses in North Macedonia

Foster Academy Kids Foster Academy Kids
Tetovo

Programe dhe kurse për gjuhë të huaja, programe motivacionale, programe psiko-zhvillimore, inventive e inovative, kurse e trajnime të larmishme nga sfera e shkathtësive digjitale dhe jo vetëm....

FOSTERing Science Through STEM FOSTERing Science Through STEM
Tetovo, 1200

FOSTEM is a joint cooperation between South East European University in North Macedonia, Linnaeus Un

LUER Library. LUER Library.
Gjorce Petrov
Tetovo, 1700

Tetovë

Работнички Универзитет Тетово -  Universiteti i Punëtorëve Tetovë Работнички Универзитет Тетово - Universiteti i Punëtorëve Tetovë
Marshal Tito 96
Tetovo, 1200

Стручно образование и обука - Тетово - Edukim profesional dhe Trajnime Vocational Education and Training - Tetovo

SHFK Pashko Vasa Grupçin SHFK Pashko Vasa Grupçin
F. Grupçin
Tetovo, 1218

Kurse Matematike Kurse Matematike
Savo Tasevski Nr 59
Tetovo, 1200

Ofrojme kurse matematike per nxenes te shkollave fillore ( klasa V-IX ) . Per me shume info na konta

Liria / Лирија Liria / Лирија
Dervish Cara 6
Tetovo, 1200