IX- 5 "7 Marsi"

c

Operating as usual

Photos from IX- 5  "7 Marsi"'s post 06/05/2015

Our class IX-5

Mobile uploads 05/12/2014
Timeline photos 10/11/2014
Photos from IX- 5  "7 Marsi"'s post 22/10/2014
Timeline photos 21/10/2014

TOURNAMENT

Timeline photos 21/10/2014

IX-5 :) ;)

Timeline photos 21/10/2014

IX-5 IS THE BEST

20/10/2014

IX-5 7-2 IX-4 shkojmm drejt fiitores

10/10/2014

IX-5 is the best

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address

Tetovo
Other Schools in Tetovo (show all)
ghah ghah
Tetovo

ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë
Иво Рибар Лола бр:96/Тетово/Ivo Ribar Llolla Nr:96
Tetovo, 1200

Основно општинско училиште

InterConnect InterConnect
Tetovo, 1200

• Education • Innovation • Development

Digital Marketing Digital Marketing
Ilindenska 18
Tetovo

Digital Marketing courses in North Macedonia

Foster Academy Kids Foster Academy Kids
Tetovo

Programe dhe kurse për gjuhë të huaja, programe motivacionale, programe psiko-zhvillimore, invent

LUER Library. LUER Library.
Gjorce Petrov
Tetovo, 1700

Tetovë

Работнички Универзитет Тетово -  Universiteti i Punëtorëve Tetovë Работнички Универзитет Тетово - Universiteti i Punëtorëve Tetovë
Marshal Tito 96
Tetovo, 1200

Стручно образование и обука - Тетово - Edukim profesional dhe Trajnime Vocational Education and Train

SHFK Pashko Vasa Grupçin SHFK Pashko Vasa Grupçin
F. Grupçin
Tetovo, 1218

Liria / Лирија Liria / Лирија
Dervish Cara 6
Tetovo, 1200

Fol Education Fol Education
Tearce, Macedonia
Tetovo, 1240

-Shkollë private për gjuhë të huaja -Mësim plotësues për nxënës -Program parashkollor

Aritmetika Aritmetika
Belicica 29
Tetovo, 1200