Работнички Универзитет Тетово - Universiteti i Punëtorëve Tetovë

Стручно образование и обука - Тетово
- Edukim profesional dhe Trajnime
Vocational Education and Train

Operating as usual

21/09/2023

Подготвени да бидете дел од електризираната иднина?

Приклучи се на тимот на e.GO во Северна Македонија и поддржете не во трансформирањето на урбаната мобилност!
Додека ја градиме нашата Микро-Фабрика во Северна Македонија, ние сме почнале да го прошируваме нашиот тим и затоа сме воодушевени што нудиме нови можности за работа.
Дали сте страсни за иновации, одржливост и обликување на иднината на урбаната мобилност?
Проверете ги нашите отворeни позиции за кариера и станете дел од тимот на e.GO
https://e-go-mobile.com/en/career

Gati për të qenë pjesë e së ardhmes elektrizuese?

Bashkohuni me ekipin e.GO në Maqedoninë e Veriut dhe na mbështesni në transformimin e lëvizshmërisë urbane!
Ndërkohë që ne po e ndërtojmë Mikro-Fabrikën tonë në Maqedoninë e Veriut, ne kemi filluar të zgjerojmë ekipin tonë dhe për këtë arsye jemi të entuziasmuar të ofrojmë mundësi të reja pune.
A jeni të apasionuar pas inovacionit, qëndrueshmërisë dhe pamjes e së ardhmes të lëvizshmërisë urbane?
Shikoni pozicionet tona të hapura për një karrierë dhe bëhuni pjesë e ekipit e.GO.
https://e-go-mobile.com/en/career

31/03/2023

Dali bi sakale da ucestvuvate vo formiranje na energetska zadruga i da dobiete nepovratni sredstva za postavuvanje na fotovoltaici? Sledete ne!

ПРАШАЛНИК 05/08/2022

ПРАШАЛНИК Дали енергетските задруги може да бидат решение за ублажување на предизвиците со кои се соочуваат граѓаните во врска со недостатокот и високите цени на електрична...

04/01/2022
27/12/2021

📌 Повик за учество на сертифицирана Обука за:
*Негувател/ја за стари и немоќни лица
*Асистент за грижа на деца со попреченост

Почеток Јануари 2022

17/12/2021

УПИСИ ВО ТЕК / REGJISTRIMET JANE NE PROCES
📌Обука за ракувач со ЦНЦ машина / Trajnin per perdorim te CNC makines

Обуката започнува во Јануари 2022
Trajnimi fillon ne Janar te vitit 2022

🔖Промотивна цена / Cmimi promovues
249 еур/eur

Kontakt informacii:
[email protected]
078 279 067

17/12/2021

Nova stranica za strucno obrazovanie i obuka

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Website

Address


Marshal Tito 96
Tetovo
1200
Other Schools in Tetovo (show all)
ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë
Иво Рибар Лола бр:96/Тетово/Ivo Ribar Llolla Nr:96
Tetovo, 1200

Основно општинско училиште

Foster Academy Kids Foster Academy Kids
Tetovo

Programe dhe kurse për gjuhë të huaja, programe motivacionale, programe psiko-zhvillimore, invent

LUER Library. LUER Library.
Gjorce Petrov
Tetovo, 1700

Tetovë

SHFK Pashko Vasa Grupçin SHFK Pashko Vasa Grupçin
F. Grupçin
Tetovo, 1218

IX- 5  "7 Marsi" IX- 5 "7 Marsi"
Tetovo

c

IV-11 Mjeksi (2011-2012) IV-11 Mjeksi (2011-2012)
Sh. M. K. M
Tetovo

Admin: 1.Dona 2.Fat 3.Emma 4.ZamKi

Отворен Граѓански Универзитет за доживотно учење Тетово - ОГУДУ Тетово Отворен Граѓански Универзитет за доживотно учење Тетово - ОГУДУ Тетово
Ivo Lola Ribar 96
Tetovo, 1200

Информации за курсeви, услуги и активности на ОГУДУ - Те

IX-3 "Dervish Cara" Kallnik IX-3 "Dervish Cara" Kallnik
Fshati
Tetovo, KALLNIK

Falise Tetovo Makedonija Falise Tetovo Makedonija
Falise Tetovo
Tetovo, 91220