Schools in Prilep

Find Schools in Prilep. Listings include London Global- centar za stranski jazici, „EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“, Helen Doron English Prilep, Logos Oxford Prilep, IQ UP - Prilep and ЕДУ Шампиони - EDU Shampioni. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School in Prilep?
Click here to claim your Sponsored Listing.
London Global- centar za stranski jazici A London Global- centar za stranski jazici
Vera Ciriviri 27
Prilep, 7500

„EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“ B „EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“
BUlica Goce Delcev 33/2
Prilep, 7500

Организираме тренинг курсеви (екстензивни и интензивни) за изучување на некој од европските јазици: АНГЛИСКИ, ГЕРМАНСКИ, ФРАНЦУСКИ, ИТАЛИЈ

Helen Doron English Prilep C Helen Doron English Prilep
Улица Александар Македонски бр. 314
Prilep, 7500

www.helendoron.mk Иновативен метод за рано изучување англиски

Logos Oxford Prilep D Logos Oxford Prilep
Ulica 11-ti Oktomvri 55
Prilep, 7500

Вложувајте во себе и во своето знаење заедно со Логос О

IQ UP - Prilep E IQ UP - Prilep
Улица Пере Тошев 38
Prilep

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги воведуваме децата во магичниот свет на науката

ЕДУ Шампиони - EDU Shampioni F ЕДУ Шампиони - EDU Shampioni
Joska Jordanoski 65
Prilep, 7500

EДУ Шампиони е едукативен центар за деца, кој со работа започна во 2016 година. Најмалата возраст на ЕДУ Шампиончињата е 3,5 години.

Britanica School Centar G Britanica School Centar
до ОУ. "Кире Гаврилоски-Јане"
Prilep, 7500

Едукативен јазичен центар-Прилеп

Wunderkind H Wunderkind
Цане Коњарец 55, Прилеп
Prilep, 7500

Прв центар за странски јазици со едукативен престој за деца на германски јазик во Прилеп!

Темза- училиште за странски јазици I Темза- училиште за странски јазици
Кеј 9 септември 4
Prilep, 7500

Училиште за странски јазици и судски преводи

LCF Clubs - Prilep J LCF Clubs - Prilep
Републиканска 4
Prilep, 7500

English corner-Primary school Liria-Zhitoshe K English corner-Primary school Liria-Zhitoshe
Prilep, 7504

English corner of primary school Lira , Zhitoshe is created to help students improve their english as well as offering additional materials .