GRADINKA VISNE GOLEMA GRUPA

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from GRADINKA VISNE GOLEMA GRUPA, School, Prilep.

Want your school to be the top-listed School/college in Prilep?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Website

Address

Prilep
Other Schools in Prilep (show all)
„EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“ „EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“
BUlica Goce Delcev 33/2
Prilep, 7500

Организираме тренинг курсеви (екстензивни и интензивни) за изучување на некој од европските јазици: АНГЛИСКИ, ГЕРМАНСКИ, ФРАНЦУСКИ, ИТАЛИЈ

Wunderkind Wunderkind
Цане Коњарец 55, Прилеп
Prilep, 7500

Прв центар за странски јазици со едукативен престој за деца на германски јазик во Прилеп!

LCF Clubs - Prilep LCF Clubs - Prilep
Републиканска 4
Prilep, 7500

Изработка на семинарски и проектни задачи за средно и високо образование Изработка на семинарски и проектни задачи за средно и високо образование
Prilep, 7500

Изработка на семинарски и проектни задачи за средно и ?

IQ UP - Prilep IQ UP - Prilep
Улица Пере Тошев 38
Prilep

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги воведуваме децата во магичниот свет на науката

Britanica School Centar Britanica School Centar
до ОУ. "Кире Гаврилоски-Јане"
Prilep, 7500

Едукативен јазичен центар-Прилеп

СОУ “Ѓорче Петров„-Прилеп СОУ “Ѓорче Петров„-Прилеп
Улица Октомввриска бб
Prilep, 7500

Средно општинско училиште

Logos Oxford Prilep Logos Oxford Prilep
Ulica 11-ti Oktomvri 55
Prilep, 7500

Вложувајте во себе и во своето знаење заедно со Логос О

London Global- centar za stranski jazici London Global- centar za stranski jazici
Vera Ciriviri 27
Prilep, 7500