Lernen - Qendra per Gjuhe Gjermane -Tetove

Qendra per Gjuhe Gjermane LERNEN – Tetove eshte qender edukimi e cila ofron kurse te Gjuhes Gjerma

18/01/2023
24/11/2022

Po ju informojme se data e rradhes per nivelin A1 Intenziv eshte 29.11.2022.
Mesoni gjermanisht tek ne! 🇩🇪

Photos from Lernen - Qendra per Gjuhe Gjermane -Tetove's post 20/10/2022

👏👍

29/07/2022

Po i publikojme datat e rradhes per nivelin A1 Intenziv: 12.08.2022 dhe 19.08.2022 🇩🇪

Photos from Lernen - Qendra per Gjuhe Gjermane -Tetove's post 18/07/2022

Regjistrohuni per terminin e rradhes: 26.07.2022 A1 Intenziv 🇩🇪
Jemi shkolla me shkallen me te larte te suksesit 👊. Urime kandidateve tane!

Photos from Lernen - Qendra per Gjuhe Gjermane -Tetove's post 11/06/2022

Grupi i radhes fillon me date 14.06.2022 Regjistrohuni dhe suksesin e keni te garantuar

Photos from Lernen - Qendra per Gjuhe Gjermane -Tetove's post 23/05/2022

Grupi i ri fillon me 03.06.Regjistrohuni ne kohe dhe suksesin e keni te garantuar

Photos from Lernen - Qendra per Gjuhe Gjermane -Tetove's post 10/04/2022

I pergezojme kandidatet tane per suksesin.
Ju te tjeret, mesojeni Gjuhen Gjermane me se miri tek ne. Ejani dhe binduni! 😃🇩🇪

Photos from Lernen - Qendra per Gjuhe Gjermane -Tetove's post 08/04/2022

I pergezojme kandidatet tane per suksesin.
Ju te tjeret, mesojeni Gjuhen Gjermane me se miri tek ne. Ejani dhe binduni!
Termini i rradhes - A1 Intenziv:
12.04.2021 🇩🇪📖
+389 71 490 939
+389 78 240 382 (Whatsapp)

14/02/2022

Paraqituni ne numrat e telefonit 078-240-382(Whatssap) dhe 071-490-939

14/02/2022

Suksese me tutjeshme 🥰

13/02/2022

Sukseset skan të ndalur edhe në Gjermani 😍

Photos from Lernen - Qendra per Gjuhe Gjermane -Tetove's post 13/02/2022

Urime kandidateve tane!

10/01/2022

Me date 18.01.2022 (e Marte) fillojme me grup te ri per A1 intenziv 🇩🇪

+389 78 240 382 (vetem Whatsapp)
+389 71 490 939

Photos from Lernen - Qendra per Gjuhe Gjermane -Tetove's post 20/11/2021

Mesoni edhe ju Gjuhe Gjermane tek ne!
Urime kandidateve tane.

Photos from Lernen - Qendra per Gjuhe Gjermane -Tetove's post 11/11/2021

Suksesi i 7 kandidateve tane na ben edhe me te zellshem. Shume kenaqesi per ne dhe shume urime per ato!
Termini i rradhes: 23.11.2021 (E Marte)
Mesoni edhe ju Gjuhe Gjermane tek ne! 🇩🇪
+389 71 490 939
+389 78 240 382 (WhatsApp)

11/11/2021

Me date 02.11.2021 (e Marte) fillojme me grup te ri per A1 intenziv 🇩🇪
Regjistrohuni ne kohe!

+389 78 240 382 (vetem Whatsapp)
+389 71 490 939

28/08/2021

Me date 07.09.2021 fillojme me:

1. Grup te ri per nivelin A1 te Gjuhes Gjermane per te ritur (program intenziv).

2. Kurse te Gjuhes Gjermane per femijet e ciklit te ulet shkollor, klasat 1 deri 9 (program i rregullt, 2 here me jave nga nje ore mesimore). 🇩🇪

+389 71 490 939
+389 78 240 382 (WhatsApp)

Photos from Lernen - Qendra per Gjuhe Gjermane -Tetove's post 21/07/2021

Me date 03.08.2021 (e Marte) fillojme me grup te ri per nivelin A1 intenziv.
I urojme kandidatet tane dhe ju deshirojme shume sukses!

04/07/2021

Me date 13.07.2021 (e Marte) fillojme me grup te ri per nivelin A1 intenziv.
Mesoni Gjuhe Gjermane tek ne!

19/06/2021

43 nga 45 te mundshme,
19 nga 20 te mundshme dhe
100 nga 100 te mundshme.
Ky sukses i shkelqyeshem i kandidatit tone eshte vertete kenaqesi per ne!

26/04/2021

Mesojeni nivelin A1 te Gjuhes Gjermane per 6 deri 8 jave!
Regjistrohuni tek ne per datat e rradhes:
04.05.2021 dhe 25.05.2021 🇩🇪
+389 71 490 939
+389 78 240 382 (WhatsApp)

Photos from Lernen - Qendra per Gjuhe Gjermane -Tetove's post 26/04/2021

Urime te metutjeshme kandidateve tane!

Photos from Lernen - Qendra per Gjuhe Gjermane -Tetove's post 13/04/2021

Me date 20.04.2021 fillojme me grup te ri per nivelin A1 intenziv.
Mesoni Gjuhe Gjermane tek ne!

31/03/2021

Regjistrohuni per Nivelin A1 Intenziv:
06.04.2021 dhe 20.04.2021 🇩🇪📖
+389 71 490 939
+389 78 240 382 (Whatsapp)

31/03/2021

🇩🇪

23/03/2021

Data e rradhes: 30.03.2021 (A1 intenziv) 🇩🇪

Photos from Lernen - Qendra per Gjuhe Gjermane -Tetove's post 17/03/2021

Shume suksese kandidateve tane!

Photos from Lernen - Qendra per Gjuhe Gjermane -Tetove's post 18/02/2021

Urime per:
- Enisa Zilbeari 🇩🇪
- Hava Jashari 🇩🇪
- Anid Ameti 🇩🇪

26/01/2021

Regjistrohuni per mesim te nivelit A1 te Gjuhes Gjermane (programi intenziv) dhe filloni me daten 02.02.2021!
Tel: 078240382

25/01/2021

Suksese te metutjeshme per Seqide Ibrahimi!

Photos from Lernen - Qendra per Gjuhe Gjermane -Tetove's post 19/01/2021

Suksese kandidateve tane:
- Bukurije Memishi
- Majlinda Ziberi
- Rexhep Iljazi

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Website

Address


Rruga 114, Nr. 15/1
Tetovë
1200
Other Schools in Tetovë (show all)
Shkolla Fillore "Gjergj Kastrioti Skenderbeu" Poroj-Xhepçisht-Xhermë Shkolla Fillore "Gjergj Kastrioti Skenderbeu" Poroj-Xhepçisht-Xhermë
Tetovë

Faqja zyrtare e shkollës "Gjergj Kastrioti Skenderbeu"

A.S.Qiqish A.S.Qiqish
Goce Dellcev Nr24
Tetovë

IV-7 gjimnazi tetoves IV-7 gjimnazi tetoves
Tetovë, Tetovo, Macedonia
Tetovë

II-12 Gjimnazi i Tetoves"Kirili Pejqinoviq".2013/2014 II-12 Gjimnazi i Tetoves"Kirili Pejqinoviq".2013/2014
Tetovë

II-12 "Kirili Pejqinoviq"

Jonida Club Jonida Club
K. J. Pitu Nr 78
Tetovë, 11220

Klub per femije qe meret me aktivitete te ndryshme te lira: pikture dhe vizatim grafik, Aktrim, Cikl

Çerdhja e Fëmijëve ALJA Детската Градинка АЛЈА ALYA Çocuk Yuvası Çerdhja e Fëmijëve ALJA Детската Градинка АЛЈА ALYA Çocuk Yuvası
St. 159, No:40
Tetovë, 1200

Çerdhja për fëmijë - "ALJA" � Kushte bashkëkohore � E pajisur me të gjitha licensat e duhu

I-6 Mjeksi 2013/14 I-6 Mjeksi 2013/14
SH. M. K. M Nikolla Shtejn
Tetovë, 135098642

Ne nuk jemi të mirr,por më të mirr se ne nuk ka ^_^

II-13 ''Nikolla Shtejn'' fizoterapi II-13 ''Nikolla Shtejn'' fizoterapi
Tetovë

https://www.II-13NikollaShtejn.com

IV-6 Nikolla Shtejn, The Legend Of School IV-6 Nikolla Shtejn, The Legend Of School
Tetovë, VECHNEEDIM:P

We aren't saying goodbye,our friendship will live with us in the future too, We were and we will alw

Dalma Lingua Dalma Lingua
Rr. Abdyl Frashëri Nr. 8
Tetovë, 1200