Schools in Strumica

Find Schools in Strumica. Listings include Центар за странски јазици "Степ Ап", Academica - Edukativen Centar, Едукативен Центар Алфабет, IQ UP - Strumica, ООМУ „Боро Џони“ - Струмица and Степен плус. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School in Strumica?
Click here to claim your Sponsored Listing.
Центар за странски јазици "Степ Ап" A Центар за странски јазици "Степ Ап"
24-ти Октомври 36 (наспроти централната детска градинка)
Strumica, 2400

Центар за странски јазици

Academica - Edukativen Centar B Academica - Edukativen Centar
Zrtvi Na Fasizhmot 14
Strumica, 2400

Едукативен Центар за Странски Јазици, Mатематика, Физи?

Едукативен Центар Алфабет C Едукативен Центар Алфабет
Panche Peshev 11
Strumica, 2400

Едукативен Центар Алфабет

IQ UP - Strumica D IQ UP - Strumica
Гоце Делчев бр. 23
Strumica, 2400

Со IQ Up! ја будиме генијалноста во секое дете и го подготвуваме за предизвиците на 21 век.

ООМУ „Боро Џони“ - Струмица E ООМУ „Боро Џони“ - Струмица
Ѓорѓи Трајков 19
Strumica, 2400

Општинско основно музичко училиште

Степен плус F Степен плус
TC Global Kat 3
Strumica, 2400

Занимилива математика? Можно е! И подобра оценка и повеќе знаење!

Tinker Labs Strumica G Tinker Labs Strumica
ПЛОШТАД МАРШАЛ ТИТО Бр. 2/1-2 СТРУМИЦА
Strumica, 2400

Tinker Labs е револуционерен едукативен систем за СТЕАМ едукација на деца.

TAXI Prevoz Vangel Trendov H TAXI Prevoz Vangel Trendov
Spiro Zahov 3/19
Strumica, 2400

OOU "Marsal Tito" Strumica I OOU "Marsal Tito" Strumica
Partizanska
Strumica

Kec i dvojka J Kec i dvojka
Vo Strumica Na Ulica
Strumica, 2400

03.07.2021 reunion ��