OOU "Marsal Tito" Strumica

OOU "Marsal Tito" Strumica

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from OOU "Marsal Tito" Strumica, School, Partizanska, Strumica.

22/11/2018
20/08/2015

Од 1 септември почнува редовната настава во училиштето ООУ Маршал Тито Струмица.
Училиштето на сите и посакува повеќе успех.

04/06/2015

Site ucenici koi se polagaat eksterno na 6.6.2015 mozat na 6.5.2015 da proverat vo kolku casot i vo koja ucilnica ke se polaga.Blagodaram!

26/08/2014

Од 1 септември почнува редовната настава во училиштето ООУ Маршал Тито Струмица.
Училиштето на сите и посакува повеќе успех.

Want your school to be the top-listed School/college in Strumica?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Website

Address

Partizanska
Strumica

Other Schools in Strumica (show all)
Kec i dvojka Kec i dvojka
Vo Strumica Na Ulica
Strumica, 2400

03.07.2021 reunion ��

Academica - Edukativen Centar Academica - Edukativen Centar
Zrtvi Na Fasizhmot 14
Strumica, 2400

Едукативен Центар за Странски Јазици, Mатематика, Физи?

TAXI Prevoz Vangel Trendov TAXI Prevoz Vangel Trendov
Spiro Zahov 3/19
Strumica, 2400

Центар за странски јазици "Степ Ап" Центар за странски јазици "Степ Ап"
24-ти Октомври 36 (наспроти централната детска градинка)
Strumica, 2400

Центар за странски јазици

Степен плус Степен плус
TC Global Kat 3
Strumica, 2400

Занимилива математика? Можно е! И подобра оценка и повеќе знаење!

Едукативен Центар Алфабет Едукативен Центар Алфабет
Panche Peshev 11
Strumica, 2400

Едукативен Центар Алфабет

ООМУ „Боро Џони“ - Струмица ООМУ „Боро Џони“ - Струмица
Ѓорѓи Трајков 19
Strumica, 2400

Општинско основно музичко училиште

IQ UP - Strumica IQ UP - Strumica
Гоце Делчев бр. 23
Strumica, 2400

Со IQ Up! ја будиме генијалноста во секое дете и го подготвуваме за предизвиците на 21 век.