TAXI Prevoz Vangel Trendov

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from TAXI Prevoz Vangel Trendov, School, Spiro Zahov 3/19, Strumica.

Want your school to be the top-listed School/college in Strumica?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address

Spiro Zahov 3/19
Strumica
2400
Other Schools in Strumica (show all)
Kec i dvojka Kec i dvojka
Vo Strumica Na Ulica
Strumica, 2400

03.07.2021 reunion ��

Academica - Edukativen Centar Academica - Edukativen Centar
Zrtvi Na Fasizhmot 14
Strumica, 2400

Едукативен Центар за Странски Јазици, Mатематика, Физи?

OOU "Marsal Tito" Strumica OOU "Marsal Tito" Strumica
Partizanska
Strumica

Центар за странски јазици "Степ Ап" Центар за странски јазици "Степ Ап"
24-ти Октомври 36 (наспроти централната детска градинка)
Strumica, 2400

Центар за странски јазици

Степен плус Степен плус
TC Global Kat 3
Strumica, 2400

Занимилива математика? Можно е! И подобра оценка и повеќе знаење!

Едукативен Центар Алфабет Едукативен Центар Алфабет
Panche Peshev 11
Strumica, 2400

Едукативен Центар Алфабет

ООМУ „Боро Џони“ - Струмица ООМУ „Боро Џони“ - Струмица
Ѓорѓи Трајков 19
Strumica, 2400

Општинско основно музичко училиште

IQ UP - Strumica IQ UP - Strumica
Гоце Делчев бр. 23
Strumica, 2400

Со IQ Up! ја будиме генијалноста во секое дете и го подготвуваме за предизвиците на 21 век.