Степен плус

Занимилива математика? Можно е!
И подобра оценка и повеќе знаење!

„Степен плус“ настојува да биде повеќе од училиште, тоа е заедница која гради и негува математичка култура.
Нашите математички часови за основно образование се дизајнирани во целост да бидат во согласност со спиралната насатава предвидена со Кембриџ програмата воведена од МОН во основните училишта на РМ.
За успешно совладување на математичкиот слалом низ петте градива Броеви – Математички опера

Operating as usual

Огромен јаз во математиката меѓу основно и средно: „И приватни часови и вежбање дома, и не можев да стигнам до тројка“ 27/09/2022

https://www.fakulteti.mk/mobile/news/20092022/ogromen-jaz-vo-matematikata-megju-osnovno-i-sredno-i-privatni-chasovi-i-vezhbanje-doma-i-ne-mozhev-da-stignam-do-trojka

Огромен јаз во математиката меѓу основно и средно: „И приватни часови и вежбање дома, и не можев да стигнам до тројка“ Слабости во знаењето и тешкотии во совладувањето на содржините по математика покажуваат добар дел од учениците кои во основно образование го изучувале предметот ....

07/09/2022

Седма година по ред, Едукативниот центар "Степен плус" ви помага да ги совладате проблемите и продлабочите знаењата од математика и природните науки.
Започнуваме од 15-ти септември.
Повеќе информации кај проф. Натка Гарванлиева (071/378-642) и проф. Снежана Стојкова (070/232-372).

Want your school to be the top-listed School/college in Strumica?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Website

Address

TC Global Kat 3
Strumica
2400
Other Schools in Strumica (show all)
Kec i dvojka Kec i dvojka
Vo Strumica Na Ulica
Strumica, 2400

03.07.2021 reunion ��

Academica - Edukativen Centar Academica - Edukativen Centar
Zrtvi Na Fasizhmot 14
Strumica, 2400

Едукативен Центар за Странски Јазици, Mатематика, Физи?

TAXI Prevoz Vangel Trendov TAXI Prevoz Vangel Trendov
Spiro Zahov 3/19
Strumica, 2400

OOU "Marsal Tito" Strumica OOU "Marsal Tito" Strumica
Partizanska
Strumica

Центар за странски јазици "Степ Ап" Центар за странски јазици "Степ Ап"
24-ти Октомври 36 (наспроти централната детска градинка)
Strumica, 2400

Центар за странски јазици

Едукативен Центар Алфабет Едукативен Центар Алфабет
Panche Peshev 11
Strumica, 2400

Едукативен Центар Алфабет

ООМУ „Боро Џони“ - Струмица ООМУ „Боро Џони“ - Струмица
Ѓорѓи Трајков 19
Strumica, 2400

Општинско основно музичко училиште

IQ UP - Strumica IQ UP - Strumica
Гоце Делчев бр. 23
Strumica, 2400

Со IQ Up! ја будиме генијалноста во секое дете и го подготвуваме за предизвиците на 21 век.