Schools in Kavadarci

Find Schools in Kavadarci. Listings include Lingua Language House, IQ UP - Kavadarci, SOZSU "Gjorce Petrov", Helen Doron English Kavadarci, Maxima Edu and OОУ ТОДЕ ХАЏИ ТЕФОВ. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School in Kavadarci?
Click here to claim your Sponsored Listing.
Lingua Language House A Lingua Language House
Ilindenska 38
Kavadarci, 1430

IQ UP - Kavadarci B IQ UP - Kavadarci
Илинденска 11
Kavadarci, 1430

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги в?

SOZSU "Gjorce Petrov" C SOZSU "Gjorce Petrov"
Шишка 23
Kavadarci, 1430

Средно Општинско Земјоделско Шумарско Училиште „Ѓорче Петров“ - Кавадарци

Helen Doron English Kavadarci D Helen Doron English Kavadarci
Maksim Gorki 9A
Kavadarci, 1430

Иновативен метод за изучување англиски јазик

Maxima Edu E Maxima Edu
Ilindenska 6-2/3
Kavadarci, 1430

Едукативен центар за странски јазици и преведувачки услуги

OОУ ТОДЕ ХАЏИ ТЕФОВ F OОУ ТОДЕ ХАЏИ ТЕФОВ
Pionerska Br:24
Kavadarci

T - H - T <3

Посебни паралелки при ООУ "Страшо Пинџур" , Кавадарци G Посебни паралелки при ООУ "Страшо Пинџур" , Кавадарци
, Dimkata Angelov Gaberot, 4
Kavadarci, 1430

Центар за поддршка во учењето при ООУ "Страшо Пинџур"