Schools & colleges in Скопје

Find schools & colleges in Скопје. Listings include enauka.mk, Правен факултет „Јустинијан Први“ - Скопје, Смарт - SMART едукативен центар, Flu Skopje, Едукативен центар за деца Пеперутка and ДСУ Спортска aкадемија. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School/college in Скопје?
Click here to claim your Sponsored Listing.
enauka.mk A enauka.mk
Филип Втори Македонски бр. 3/2/50
Скопје, 1000

ЕНаука.мк ги следи и пренесува најактуелните новости,

Правен факултет „Јустинијан Први“ - Скопје B Правен факултет „Јустинијан Први“ - Скопје
бУлица Гоце Делчев 9б
Скопје, 1000

На оваа страница се дадени информации за студиите и активностите на студентите на Правниот факултет

Смарт -  SMART едукативен центар C Смарт - SMART едукативен центар
Јане Сандански 63/1 , Аеродром
Скопје, 1000

Едукативен центар за математика и природни науки

Flu Skopje D Flu Skopje
Улица Битпазарска бб (Сули ан) ул. Дрезденска б. б (Педагошки факултет)
Скопје, 1000

Факултетот за ликовни уметности - Скопје

Едукативен центар за деца Пеперутка E Едукативен центар за деца Пеперутка
Улица Сава Ковачевиќ бр. 47з влез 2 стан 8
Скопје, 1000

Дополнителна воспитно - образовна работа со деца на во?

ДСУ Спортска aкадемија F ДСУ Спортска aкадемија
Улица Димче Мирчев бр. 1
Скопје, 1000

Официјална фб-страница на Државното средно училиште С?

O.U.11 Oktomvri Skopje G O.U.11 Oktomvri Skopje
Мирче Ацев 102
Скопје, 1000

Културолошки студии, ИМЛ, УКИМ H Културолошки студии, ИМЛ, УКИМ
Институт за македонска литература/Скопје, Григор Прличев бр. 5; П. фах 455
Скопје, 1000

Културолошки студии е страница посветена на вториот и

Институт за етнологија и антропологија I Институт за етнологија и антропологија
Архимедова бр. 3 МК Скопје
Скопје, 1000

Природно-математички факултет, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Скопје

СУГС Браќа Миладиновци J СУГС Браќа Миладиновци
Бранко Заревски 110
Скопје, 1050

Средно училиште на Град Скопје Браќа Миладиновци

ООУ„Гоце Делчев“-Центар, Скопје K ООУ„Гоце Делчев“-Центар, Скопје
Градски Ѕид 34
Скопје, 1000

Официјална facebook страна на ООУ„Гоце Делчев“- "Ленин" Це

АСУЦ Автошкола и автодром M АСУЦ Автошкола и автодром
Едвард Кардељ бр. 26б
Скопје, 1000

Автошколата е во склоп на автосообраќајниот училишен ?

Elokventa N Elokventa
Улица „Мирослав Крлежа“ бр. 64 (Дебар Маало)
Скопје, 1000

Добродојдовте на фејсбук страницата на ЕЛОКВЕНТА. Јаз

Центар за сензорна терапија Во Мојот Свет - Скопје O Центар за сензорна терапија Во Мојот Свет - Скопје
„Методија Шаторов – Шарло“ (поранешна „Руди Чајавец“) бр. 6
Скопје, 1000

Центар за сензорна терапија кој нуди логопедско дефек?

КХИЕ Феит P КХИЕ Феит
Руѓер Бошковиќ ББ, Карпош II
Скопје, 1000

Насока Компјутерско Хардверско Инженерство и Електроника на ФЕИТ-Скопје

Институт за македонски јазик „Крсте Мисирков“ Q Институт за македонски јазик „Крсте Мисирков“
Григор Прличев 5, 1000 Скопје
Скопје

ВЕЛЕ АВТО ШКОЛА R ВЕЛЕ АВТО ШКОЛА
Скопје, 02

Driving School

Happy Yoga Macedonia T Happy Yoga Macedonia
Фредерик Шопен
Скопје, 1000

Happy Yoga Yoga? Happy Yoga Yoga is a celebration of the diversity in Yoga in a simple and joyful ma

Центар за континуирана едукација, Фармацевтски факултет, УКИМ U Центар за континуирана едукација, Фармацевтски факултет, УКИМ
Мајка Тереза 47
Скопје, 1000

Организирање и реализација на современи, креативни, ви

ПОИМ - Портал на Институтот за математика V ПОИМ - Портал на Институтот за математика
П. Фах 162
Скопје, 1000

Официјална Facebook страна на ПОИМ - Порталот на Институтот за математика, ПМФ - Скопје.

MyMentor W MyMentor
Јужноморавски бригади 72 б
Скопје, 1000

ГЛЕДАЈ. ВЕЖБАЈ. ПРАШУВАЈ. Само така ќе научиш... www.mymentor.e

Бизнис центар за тренинг и обука X Бизнис центар за тренинг и обука
Димитрие Чуповски 13
Скопје, 1000

Квалификација и преквалификација на кадар со што учес?

Дебатен клуб - Правен факултет „Јустинијан Први“ Y Дебатен клуб - Правен факултет „Јустинијан Први“
Гоце Делчев 9б
Скопје

Дебатен клуб на Правниот факултет „Јустинијан Први“

Едукативен центар Алгебра Z Едукативен центар Алгебра
Максим Горки 14/4
Скопје, 1000

Едукативен центар

Центар за музејска едукација 1 Центар за музејска едукација
Јосиф Михајловиќ бр. 7
Скопје, 1000

Центар кој обединува едукација, практична работа и нау

Practise English und Deutsche Sprache 2 Practise English und Deutsche Sprache
Јане Сандански број 76, локал 4
Скопје, 1000

КЛИК ДО ЗНАЕЊЕ! Телефон: 070341699 Е-пошта: [email protected]

Word Of Hope English 3 Word Of Hope English
Улица Видео Смилевски бато бр. 71 Локал 2, Ново Лисиче
Скопје, 1000

Come to learn English with Native English speakers from America. Come for the language stay for the

Electronica.mk 4 Electronica.mk
Devol 8b
Скопје

DIY Projects

Letna skola 5 Letna skola
Партизански одреди 63
Скопје, 1000

Летната школа се организира во соработка помеѓу Униве?

London School 6 London School
БУлица Партизански Одреди Д. Ц. Алуминка
Скопје, 1000

Англиски, Француски, Германски, Турски, Италијански, Ма