Часови по класична гитара и популарна гитара

Часови по класична гитара и популарна гитара

Часови по класична гитара и популарна гитара.

Часовите за гитара се наменети за сите оние кои сакаат да научат да свират професионално класична гитара и популарна гитара. Во програмата за класична гитара се изучува и теорија на музиката додека во програмата за популарна гитара се изучува исто така теорија на музиката и пеење. Материјалот е прилагоден за да може да научи секој кој навистина сака и е подготвен да работи со својот инструмент.

Ч

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Strumitsa?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Telephone

Address

Струмица
Strumitsa
2400
Other Strumitsa schools & colleges (show all)
Avto servis Kastro Avto servis Kastro
Strumitsa

СОУ „Јане Сандански“ - Струмица СОУ „Јане Сандански“ - Струмица
„Моша Пијаде“ бр. 2
Strumitsa, 2400

Официјална Фејсбук страница на Средното општинско учи

Франко Тим Франко Тим
Vidoe Podgorec
Strumitsa, KRISTIJAN

РЦСОО „Никола Карев“ Струмица РЦСОО „Никола Карев“ Струмица
Strumitsa, 2400

ДСУ-РЦСОО „Никола Карев" е регионален центар за стручно образование и обука и обезбедува формално образование во 6 струки, образование за возрасни и валидација на неформално образование и информално учење.

Delux Burger Delux Burger
Novo Selo
Strumitsa

Cool School Cool School
Mladinska 183, Strumica
Strumitsa, 2400

It's COOL to be in SCHOOL Центар за ран креативен развој и странск

Didi & Polly HDEE Strumica Didi & Polly HDEE Strumica
Strumitsa, 2400

Didi & Polly Early English се специјализирани Helen Doron програми за изучување на англиски јазик наменети за поголеми групи од деца на возраст од 2-7 год.