Elementary Schools in Tetovo

Find Elementary Schools in Tetovo. Listings include Yahya Kemal Elementary - Tetovo, Kopshti Bletëzat, SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare, SHFK Liria - Tetove / ООУ Лирија - Тетово, VII-2 ,,Naim Frasheri'' and FW - forever winners. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed Elementary School in Tetovo?
Click here to claim your Sponsored Listing.
Yahya Kemal Elementary - Tetovo A Yahya Kemal Elementary - Tetovo
FAH 106/1200
Tetovo, 1220

Elementary School

Kopshti Bletëzat B Kopshti Bletëzat
Ljubo Bozinovski Pish 117
Tetovo, 1200

👶👼 Misioni ynë është përkujdesja, ambient i përshtatshëm mësimor, aktivitete të ndrysh

SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare C SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare
101 P. N. Nerasht
Tetovo, 1203

Edukim cilësor dhe konkurrues, për një shoqëri të bazuar në dije.

SHFK Liria - Tetove / ООУ Лирија - Тетово D SHFK Liria - Tetove / ООУ Лирија - Тетово
Dervish Cara 6
Tetovo, 1200

Shkolla Fillore Komunale “Liria” - Tetove Основно Општинско Училиште "Лирија“ - Тетово

VII-2 ,,Naim Frasheri'' E VII-2 ,,Naim Frasheri''
Aaa
Tetovo, 1234

Shkolla "Fillore "Liria Tetove G Shkolla "Fillore "Liria Tetove
Tetovo
Tetovo, 1200