Schools in Struga

Find Schools in Struga. Listings include Sprachkurse Struga - Kurse gjermanisht, Private Language School ELITE, ООМУ - Струга / SΗFKM - Strugë, Sh.M.K Gjimnazi "Dr Ibrahim Temo"Strugë, Gjimnazi "Hajdar Dushi" Ladorisht and Dr. İbrahim Temo Lisesi Türkçe Eğitim Birimi. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School in Struga?
Click here to claim your Sponsored Listing.
Sprachkurse Struga - Kurse gjermanisht A Sprachkurse Struga - Kurse gjermanisht
Boris Kidric 33
Struga, 6330

-Kurse intensive të gjuhës gjermane në qendër të Strugës. -Në grupe të vegjël deri në 10 veta. -Mësimi zhvillohet me projektor, audio, video. -Përgatitje për testim në nivelet A1, A2, por edhe B1 dhe B2

Private Language School ELITE B Private Language School ELITE
115 Marsal Tito Street
Struga, 6330

Private Language School ELITE was founded in 2002. Since then it has become a synonym for quality in education offering its candidates a variety of English courses for all ages and levels.

ООМУ - Струга / SΗFKM - Strugë C ООМУ - Струга / SΗFKM - Strugë
Struga, 6330

Основно општинско музичко училиште - Струга / Shkolla fillore komunale e muzikës – Strugë

Sh.M.K Gjimnazi "Dr Ibrahim Temo"Strugë D Sh.M.K Gjimnazi "Dr Ibrahim Temo"Strugë
Struga, 6330

Shkolla e mesme komunale Gjimnazi "Dr Ibrahim Temo"Strugë

Gjimnazi "Hajdar Dushi" Ladorisht E Gjimnazi "Hajdar Dushi" Ladorisht
Struga

Shkolla e mesme e parë e pavarur në Maqedoni themeluar më 02 Tetor 1991-1995, nga forca dhe dhuna

Dr. İbrahim Temo Lisesi Türkçe Eğitim Birimi F Dr. İbrahim Temo Lisesi Türkçe Eğitim Birimi
Proleterski Brigadi BB
Struga

Sh.M.K "Niko Nestor" - Strugë G Sh.M.K "Niko Nestor" - Strugë
Proleterski Brigadi 49
Struga, 6330

Internacional comani of  the FILMS &Acting mk H Internacional comani of the FILMS &Acting mk
Bbs
Struga, 4660

struga syty internacionalniot kurs vazi za site uchenici/studenti sto sakat da se zapisuvat vo dramaturgija

AKI DIKA Livadhi I AKI DIKA Livadhi
Livadhi
Struga, 123456789

#######